Auala e matamata faʻaumatia VK feau

Pin
Send
Share
Send

Ona o le mea moni o le fetusiaiga i totonu o le VKontakte agafesootai faʻafesoʻotaʻiga e mafai ona tapeina ma le faʻafuaseʻi pe faʻafuaseʻi ona vaʻaia, o lana vaʻaia e le mafai. Ona o lenei, e masani ona tatau ai e toe faʻalelei tasi le taimi e lafo ai feʻau. I le gasologa o lenei tusitusiga, o le a matou talanoa e uiga i metotia mo le maimoaina o mea mai le tapeina talanoaga.

Vaʻai vavaeeseina VK talanoaga

Lenei, uma avanoa i ai mo le toe faafoʻisia VKontakte fetusiaʻi i le maimoa o feʻau o loʻo tele ni vaivaiga. E le gata i lea, i le tele o tulaga, o le ulufale atu i faʻamatalaga o talanoaga e vaelua pe matua le mafai. Lenei mea e tatau ona mafaufau iai aʻo leʻi amataina e faʻamasani oe lava i faʻatonuga nei.

Faitau foi: Auala e tape ai feau VKontakte

Faiga 1: Toefuatai talanoaga

O le auala e sili ona faigofie e vaʻaia ai le tapeina o feʻau ma fetusiaiga o le muamua-toe faʻaleleia o latou i le faʻaaogaina o ala masani a ala o faasalalauga lautele. Sa matou mafaufau i auala tutusa i se isi tusitusiga i luga o le '' upega tafaʻilagi faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga saunia. Mai auala uma avanoa, sili atu gauai e tatau ona totogi i le auala o le lafoina o savali mai le talanoaga e lau talanoaga.

Manatua: E mafai ona e toe faʻafoʻi ma vaʻai i soʻo se feau. Ia lafo mai o se vaega o le talanoaga tumaoti po o talanoaga.

Faitau atili: Auala e toe faʻaola ai le tape VK ua solo

Metotia 2: Suʻesuʻe ma VKopt

I le faʻaopopoa o mea masani a le upega tafailagi o loʻo fesiligia, e mafai ona e faʻaoga i se faʻaopoopoga faʻapitoa mo tagata lauiloa uma Initaneti. Faʻamatalaga lata mai o VkOpt faʻaavanoa tuʻuga vaega o le toe maua mai o mea na o le tasi faʻamamaina feau. O le aoga o lenei metotia tuusao faalagolago i le taimi le talanoaga na soloia.

Manatua: E oʻo i faʻaaliga toe maua mai e ono le aoga i le tele o taimi.

Sii maia VkOpt mo VK

  1. Tikia ma faʻapipiʻi le faʻaopopoga mo lau upega tafailagi. I la matou mataupu, o le toe faʻafouina o le a faʻataʻitaʻia naʻo luga o le faʻataʻitaʻiga a Google Chrome.

    Tatala le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte 'upega tafaʻilagi pe faʻafou le itulau pe a maeʻa le suiga ae leʻi faʻapipiʻi le faʻaopoopoga. I le faʻamanuiaina faʻapipiʻi, o se aū e tatau ona aliali i tafatafa o le ata i le pito i luga taumatau.

  2. Faʻaaoga le lisi autu o le punaoa fesili, afe i le itulau Savali. A maeʻa, i luga o le laupapa pito i lalo, faʻapipiʻi i luga o le kia aikona.
  3. Mai le lisi na faʻaalia, filifili "Saili mo le tapeina feau".

    A o e muai tatalaina lenei lisi pe a uma ona utaina le vaega Savali mea atonu o misi. E mafai ona foia le faʻafitauli e ala i le faʻapelepeleina o le isumu i luga o le aikone pe faʻafouina le itulau.

  4. I le taimi lava e faʻaaogaina ai le mea faʻaalia, o le a tatalaina le faʻamalama matala "Saili mo le tapeina feau". Lenei e tatau ona e faʻaeteeteina oe lava i foliga o le toe faʻafoʻiina le faʻaaogaina o lenei metotia.
  5. Siaki le pusa "Taumafai e toe aumai feau"e amata ai ona suʻe ma toe faʻafoi uma feʻau mo le isi vaitaimi o le taimi. Ole taualumaga atonu e ese le tele ole taimi, e fuafua ile aofaʻi o numera o le tapeina ma avanoa avanoa.
  6. Kiliki le ki "Sefe e faila (.html)" e faʻapipiʻi ai se pepa faʻapitoa i se komupiuta.

    Sefe le faila mulimuli i le faʻamalama talafeagai.

    Ina ia vaʻavaʻai i le fetusiaiga na iʻu ina toe faʻaleleia, tatala le download HTML-pepa. Faʻaaoga e tatau ona avea ma se fesoʻotaʻiga faigofie poʻo polokalame e lagolagoina lenei faʻatulagaina.

  7. E tusa ai ma le faʻasalalauga e uiga i le faʻagaioiga o lenei gaioiga, VkOpt i le tele o taimi o faʻamatalaga i totonu o le faila o le a aofia ai igoa, soʻotaga ma le taimi na lafo ai feau. I lenei tulaga, e leai se tusitusiga poʻo ni ata i la latou foliga masani o le a.

    Peitai, tusa lava ma lenei mea ile mafaufau, o nisi aoga faʻamatalaga o loʻo i ai pea. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e mauaina pepa, ata, pe aʻoaʻo e uiga i gaioiga na faʻatino e ni tagata faʻaoga o se vaega o se talanoaga mamao.

Manatua: E le mafai ona toe faʻafoʻi fetusiaiga i luga o masini feaveaʻi. O filifiliga uma i ai nei, e aofia ai ma mea na tatou misia ma e le aoga tele, e faʻavae lava i luga o le atoa faʻamatalaga o le '' upega tafaʻilagi.

Tuuina atu mea lelei uma ma leaga o le metotia, e le tatau ona iai se faʻafitauli i lona faʻaaogaina. Lea e faʻamaeʻaina ai avanoa uma e fesoʻotaʻi ma le autu o lenei tusitusiga na saunia e le VkOpt faʻaopopoga, ma o le mea lea matou te faʻamaeʻaina le faʻatonuga.

Faaiuga

Faʻafetai i se auiliiliga o suʻesuʻega o matou faʻatonuga, e mafai ona vaʻaia le tele o feau VK ma talanoaga na muamua na tape mo le tasi mafuaʻaga poʻo le isi. A iai ni au fesili na misia i le taimi o le tusitusiga, ia mautinoa e faʻafesoʻotaʻi mai matou i manatu.

Pin
Send
Share
Send