Fausia se initaneti valaaulia

Pin
Send
Share
Send

Toeitiiti lava o tagata uma feagai ma se tulaga lea e tatau ai ona valaauliaina tagata valaʻaulia i se mea e tupu. O le mea moni, e mafai ona e faia tuʻufofoga, valaʻau pe lafo se feʻau i luga o fesoʻotaʻiga lautele, ae o nisi taimi e faia ai se valaaulia faʻapitoa o le a sili filifiliga. Auaunaga i luga ole laiga e talafeagai mo lenei, e uiga ia i latou o le a tatou talanoaina i le aso.

Fausia se initaneti valaaulia

E mafai ona e faia se valaaulia e faʻaaogaina sauni-faia tematik templates. Mai le tagata faʻaaogaina na o le tatau ona ulufale i a latou faamatalaga ma galue i le faʻaaliga o le postcard, pe a tatau ai. O le a tatou iloiloina lua nofoaga eseese, ma oe, faʻavae i luga o ou manaʻoga, faʻaaoga le sili ona lelei.

Metotia 1: JustInvite

O le punaoa JustInvite o se lelei atiaʻe 'upega tafaʻilagi o loʻo tuʻuina mai ai le tele o mea faigaluega mo i latou e manaʻomia le fausiaina o se laupepa talafeagai ma lafo i uo mo le leai. Sei o tatou vaʻai i le faʻagasologa o gaioiga i luga o lenei tautua o se faʻataʻitaʻiga o le tasi poloketi:

Alu i le JustInvite

  1. Alu i JustInvite faʻaaoga le fesoʻotaʻiga luga. Ina ia amata, kiliki i luga Fatu valaaulia.
  2. O templates uma e vaevaeina i sitaili, vasega, lanu fausaga ma foliga. Fai sau oe lava faamama ma saili se filifiliga talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, mo se aso fanau.
  3. Muamua, o le lanu o le mamanu e fetaui lelei. O se tasi seti o lanu ua setiina mo avanoa uma. E mafai ona e filifilia naʻo le sili ona lelei ia te oe.
  4. E masani lava ona suia le tusitusiga aʻo valaaulia taʻitasi e tulaga ese. E saunia e lenei faatonu se tomai e faamaoti ai le tele o mataitusi, suia le faatanoa, foliga o laina ma isi tapulaa. I se faʻaopopoga, o loʻo feaveaʻi solo le tusitusiga i soʻo se vaega talafeagai o le tapoleni.
  5. O le laasaga mulimuli aʻo leʻi agaʻi atu i le isi faʻamalama o le suia o le lanu lanu i tua o loʻo tu ai le pepa. Faʻaaoga le pale saunia, faʻamanino le lanu e te fiafia i ai.
  6. Faʻamautinoa o loʻo sao uma tulaga ma kiliki i le ki "Le isi".
  7. Ile taimi nei, e tatau ona e alu i totonu ole lesitala faasologa pe alu i totonu o loʻo iai se teugatupe. Faatumu fanua talafeagai ma mulimuli i faʻatonuga ua saunia.
  8. O lenei e te alu i le faʻatonutonu mea o loʻo tupu faʻamatalaga. Muamua seti lona igoa, faʻaopopo se faʻamatalaga ma hashtag, pe a iai.
  9. Fufui laiti ifo e faʻatumu ai le pepa "Mea na tupu". Ua faʻaalia le nofoaga igoa, le tuatusi, le amataga ma le faaiuga o le fonotaga. Tuʻu faʻaopopo faʻamatalaga e uiga i le nofoaga peʻa manaʻomia.
  10. E totoe naʻo le faʻaavanoaina o faʻamatalaga e uiga i le tagata faʻatulaga, ia mautinoa ia faʻailoa le numera telefoni. I le maeʻa, siaki le faʻailoaina o faʻamatalaga ma kiliki "Le isi".
  11. Tusi i lalo tulafono mo le resitalaina o tagata asiasi ma lafoina tusi valaaulia faʻaaoga le tusi lesona ua lomia i luga o le upega tafailagi.

O lenei e faamaea ai le faʻagasologa o le galulue ma se valaaulia tusi. O le a teuina i lau oe lava faʻamatalaga ma oe mafai ona toe foʻi mai i lana faʻatonutonuina i soʻo se taimi pe faia se faʻatapulaʻaina numera o galuega fou.

Faiga 2: Invitizer

O le tautua i luga ole laiga Invitizer e galue pe tusa o le tutusa lava faʻavae ma le punaoa na muamua atu, ae na faia i se laʻititi faʻafaigofie sitaili. E leai se tele o laina eseese e faʻatumuina, ma o le foafoaga o le a faʻaitiitia sina taimi. O gaioiga uma ma le poloketi o loʻo faia e pei ona taua i lalo:

Alu i le Invitizer 'upega tafaʻilagi

  1. Tatala le tulaga ma kiliki ile Lafo le valaaulia.
  2. O le a vave ona e ave i le itulau autu mo le fatuina o ni kata. Lenei, i le faʻaaogaina o u, tusi i le lisi o avanoa avanoa ma filifili le sili ona talafeagai. Ona filifili lea i le tulaga talafeagai.
  3. I le alu i le itulau avanoa, e mafai ona faitau lona auiliiliga faʻamatalaga ma vaʻai i isi ata. O le fesuiaʻiga i lona faʻatonutonuina o loʻo faia pe a maeʻa le ki o le ki "Saini ma lafo".
  4. Ulufale le mea na tupu, igoa faʻatulagaina ma tuatusi. A manaʻomia, o le manatu o loʻo faʻaalia i luga o le faʻafanua e ala i avanoa avanoa. Aua nei galo e uiga i le aso ma le taimi.
  5. O lenei e mafai ona faʻaopopoina se kata i le lisi lisi, pe'āfai e iai lau teuga tupe, faʻapea foi faʻamaonia le sitaili o lavalava mo malo.
  6. Tusi se isi feʻau i malo ma faagasolo e faʻatumu le lisi meli. A maeʻa, kiliki i luga "Lafo".

Ua maeʻa le faagasologa atoa. Valaaulia o le a lafoina vave pe i le taimi e te filifilia.

Fausiaina o se valaaulia tulaga ese faʻaaogaina auaunaga i luga ole laiga e faigofie lava le galuega e oʻo lava i se tagata e leʻi iai se poto masani mafai ona taulimaina, ma le fautuaga i totonu o lenei tusitusiga o le a fesoasoani e malamalama ai i soʻoga lelei.

Pin
Send
Share
Send