Faʻamuta le teuina i Pupuni 7

Pin
Send
Share
Send

I totonu o le Windows 7 o loʻo i ai se mea e faʻaogaina ai le tiute e nafa ma le teuina o nofoaga faapitoa. E lagolagoina faila ma faataga oe e toe faʻafoʻi i latou i soʻo se taimi. Ae peitaʻi, o lea mea faigaluega e le manaʻomia e tagata uma, ma o le faifai pea o gaioiga i lona itu e na ona faʻalavelave ai i galuega mananaia. I lenei tulaga, e fautuaina ina ia faʻamuta le tautua. O le aso o le a tatou o atu ai i lenei faiga i laasaga.

Faʻamuta le teuina i Pupuni 7

Sa matou vaevaeina le galuega i ni sitepu e faʻafaigofie mo oe ona e savali i faʻatonuga. E leai se mea faigata i le faʻatinoina o lenei faʻaogaina, naʻo le vaʻai totoʻa i taiala o loʻo i lalo.

Laasaga 1: Faʻamuta le Faʻatulagaina

Muamua lava, ua fautuaina e aveese le faʻatulagaina o taimi, o le a mautinoa ai le le faʻagaioiga o le tautua i le lumanaʻi. E naʻo le mea lea e manaʻomia pe afai e faʻagaioiga muamua. Afai e talafeagai le faʻaogaina, mulimuli i sitepu nei:

  1. E ala i le lisi menu Amata alu i le "Pulea vaega".
  2. Tatala vaega Faaleoleo ma toefuatai.
  3. I le itu tauagavale, saili ma kiliki i le sootaga Faʻamuta le Faʻasologa.
  4. Ia mautinoa lelei le taimi na tapunia ai le mata e ala i le vaʻai i nei faʻamatalaga i le vaega Faʻasologa.

Afai o le a alu i se vasega Faaleoleo ma toefuatai E te maua le mea sese 0x80070057, o le a e manaʻomia ona faʻalelei muamua. O le mea e malie ai, e faia na o ni nai kiliki:

  1. Alu i tua i "Pulea vaega" ma o lenei taimi alu i le vaega "Pulega".
  2. Lenei ile lisi e te fiafia ile laina Fuafuaga o Galuega. Faalua-kiliki i luga o le ki agavale tauagavale.
  3. Faʻalautele Faʻasinomaga "Fale Tapolo Faʻatonu Fale Taʻitaʻi" ma tatala matala Microsoft - "Pupuni".
  4. Tusi i lalo le lisi e saili "Faʻaleleia o le Windows". O le laʻoʻai i le ogatotonu faʻaali uma galuega e tatau ona tape.
  5. Filifili le laina talafeagai ma ile itu taumatau kiliki i le ki Taofia ia.

A maeʻa lenei faiga, toe amata lau komipiuta ma e mafai ona e toe alu i le vaega Faaleoleo ma toefuataima tapē loa le faʻasologa iina.

Laasaga 2: Aveese Faʻafilemu Archives

O lenei e filifili, ae afai e te manaʻo e faʻamama le faʻamautu avanoa i lau masini malosi, tape le faʻamaumauga na faia muamua. O lenei gaioiga e faia e pei ona taua i lalo:

  1. Tatala Faaleoleo ma toefuatai mulimuli ile sootaga "Space Space"
  2. I se vaega Faamatalaga faila o faamaumauga fetaomi le faamau Vaʻai Faʻamaumauga.
  3. I le lisi o taimi faaleoleo, filifilia uma le aoga kopi ma tape. Faamaea le faiga ile kiliki i le ki. Tapunia.

O lenei, uma foafoaina faaleoleo mo se vaitaimi vaitaimi o le ua soloia mai le faapipiiina faigata taavale po o tisaini aveeseina faasalalauga. Alu i le isi laasaga.

Laasaga 3: Faʻamutaina le Backup Service

Afai e te faʻaleagaina le faʻatulagaina o oe lava, o lenei galuega e le mafai ona toe amataina e aunoa ma le faʻatinoina e oe lava. O le tautua e faʻaitiitia i le faʻapena tutusa ma isi uma - ala mai i lisi talafeagai.

  1. I totonu "Pulea vaega" tatala vaega "Pulega".
  2. Filifili laina "Auaunaga".
  3. Alu ifo i lalo o le lisi i le mea e maua ai Tautua Block Level Archiving Module Service. Kiliki i lenei laina faalua LMB.
  4. Faamaoti le talafeagai ituaiga o faʻalauiloa ma kiliki i le faʻamau Taofi. Ae e te leʻi alu i fafo, ia mautinoa e faʻaaoga le suiga.

A maeʻa, toe amata le PC ma le otometi faʻamaumauga lava e le toe faʻalavelave ia te oe.

Laasaga 4: Tapē le Faʻasilasilaga

E nofo lava naʻo le aveeseina o le soʻona faʻaalia faiga, o le a faʻamanatu ai pea le taimi e fautuaina ai e faʻatulaga le teuina o mea totino. Faʻaaliga ua soloia faapenei:

  1. Tatala "Pulea vaega" ma filifili se vasega iina Lagolago Nofoaga.
  2. Alu i le menu Lagolago Nofoaga Autu.
  3. Lē siaki Faaleoleo Windows ma fetaomi Ua lelei.

O le vaega lona fa o le taimi mulimuli, o lenei ua faʻavasega mea faigaluega i le Windows 7 o loʻo faʻagaioia ai ua le atoatoa galuega. Na te le faʻalavelave ia te oe seʻia e amataina oe lava i le mulimuli i sitepu talafeagai. Afai o iai pea au fesili e uiga i lenei mataupu, leai se mea e fesili atu ai ia latou i tala.

Vaʻai foi: Faiga Faʻamaumauga o le Toe Maua i Windows 7

Pin
Send
Share
Send