Fausia se pepa lautele luga o le initaneti

Pin
Send
Share
Send

Mo nisi faʻaaogaina, e manaʻomia i nisi taimi le faia o se pepa lautele e faʻailoa mai ai se mea na tupu. Faʻauiga faʻapitoa faatonu e le masani ona mafai, o lea faʻapitoa auaunaga i luga ole laiga e sau e laveaʻiina. O le aso, faʻaaogaina ni nofoaga se lua o se faʻataʻitaʻiga, matou te faʻamatala atu ia te oe le auala e tutoʻatasi ai atiaʻe se pepa faʻapipiʻi ma le itiiti ifo o le taumafaiga ma taimi.

Fausia se pepa lautele luga o le initaneti

Tele tautua galue i luga o le mataupu faavae lava e tasi - latou i ai se fausia-i faatonu ma le tele muamua fausia fale na fausia ai le poloketi. O le mea lea, e oʻo lava i se tagata e le masani ai le tagata faʻafaigofie ona fai se faʻasalalauga. Tatou agai i le lua auala.

Vaʻai foi: Fausia se pepa lautele mo se mea na tupu i le Photoshop

Metotia 1: Crello

Crello o se mea faʻaavanoaina o mea faigaluega ata. Faʻafetai i le tele o foliga ma galuega, o le a aoga i le faʻatinoina o galuega eseese, e aofia ai ma le fatuina o le pepa lautele o loʻo tatou mafaufauina. O le faasologa o gaioiga e faʻapea:

Alu i le Crello Home Page

  1. Alu i le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi, kiliki i luga o le faʻamau Fatu se pepa lautele.
  2. O le mea moni, mafai ona e faʻaaogaina Crello e aunoa ma le lesitala muamua, ae matou te fautuaina le fausiaina o lau oe lava faʻamatalaga ina ia mafai ona e alu i mea faigaluega uma ma mafai ona sefe le poloketi.
  3. Tasi i le faatonu, e mafai ona filifilia se mamanu mai le leai se totogi. Saili se avanoa talafeagai i vaega pe faʻapipiʻi sau oe lava ata mo nisi faʻagasologa.
  4. Matou te fautua ia oe ia vave fuaina le ata ina ia aua nei galo e faia lenei mea ae e te leʻi sefe ma ia faʻafaigofie lona teuteuga.
  5. O lenei e mafai ona e amata faʻagaitaina. Filifili se ata, ona tatala ai lea o le faʻamalama ma faʻamama ma le faʻapipiʻi meafaigaluega. Filifili aafiaga pe a tatau ai.
  6. Le faʻatulagaina o tusitusiga e tutusa lava auala - e ala i se isi lisi. O iinei e mafai ona sui le faatanoa, o lona tele, lanu, laina maualuga ma le mamao. I se faʻaopopoga, o loʻo iai se mea faigaluega mo le faʻaopopoina o aʻafiaga ma kopiina se vaega. Lē tatau ona tapeina i le fetaomi o le ki talafeagai.
  7. O le laulau i le itu taumatau o avanoa o tusitusiga ma filifiliga mo ulutala. Faaopopo i latou pe a le o iai tusitusiga i le tapoleni tusitusiga.
  8. Matou te fautua atu ia e silasila totoʻa ile vaega "Mea faitino", lea e tu i luga ole vaega i le itu tauagavale. O loʻo i ai ni faʻailoga foliga eseese, faʻavaa, ufimata ma laina. E mafai ona e faʻaaogaina se faʻatapulaʻa o numera o mea i luga o le tasi poloketi.
  9. A maeʻa ona faʻatonutonuina le pepa lautele, faʻasolo i le download i le kiliki i luga o le faʻamau i le pito i luga taumatau o le faatonu.
  10. Filifili le faʻatulagaga e te manaʻo e lolomi i se isi taimi.
  11. O le faila download o le a amata. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻasoa i luga o fesoʻotaʻiga lautele pe lafo mai o se soʻotaga.

O au galuega uma e teuina i lau teugatupe. E mafai ona tatala ma faʻatonutonu i soʻo se taimi. I le vaega "Manatu Fuafuaga" e i ai galuega mananaia, o vaega e mafai ona e faʻaaogaina i le lumanaʻi.

Metotia 2: Desygner

Desygner - faʻapena foʻi i le sui sa tuanaʻi atu, mamanuina e fausiaina le tele o faʻasalalauga ma fuʻa. O loʻo iai uma meafaigaluega talafeagai e fesoasoani ai i le atinaʻeina o lau lava faʻasalalauga. O le ala e galue ai ma le poloketi e pei ona taua i lalo:

Alu i le Desygner Home Page

  1. Tatala le itulau autu o le tautua i le fesili ma kiliki i le ki "Fausia laʻu muamua mamanu".
  2. Alu i totonu o se faigofie resitalaga e ulufale ai i le faatonu.
  3. Se laupepa e aliali mai ma avanoa uma avanoa. Saili se talafeagai vaega ma filifili se poloketi iina.
  4. Fatu se mea gaogao pe download se saʻo pe leai se faʻavaea.
  5. Muamua lava, o se ata mo le pepa lautele e faʻaopopo. O lenei e faia e ala i seisi vaega i le vaega i le itu tauagavale. Filifili se ata mai agafesootai pe download le tasi o loʻo sefe i lau komepiuta.
  6. O loʻo i ai i pepa taʻitasi ni tusitusiga, ona lolomi lea i luga o le tapoleni. Faʻaali mai le faʻatusa poʻo le fuʻa ua maeʻa saunia.
  7. Faʻasolo le laupepa i soʻo se nofoaga talafeagai ma teuteu e ala i le suia o le faatanoa, lanu, tele ma isi tapulaʻa o le tusitusiga.
  8. E le faalavelavea isi mea taua i le ituaiga o aikona. O Desygner ei ai le tele tele o faletusi o mea maua fua. E mafai ona e filifilia soʻo se numera mai le pop-up menu.
  9. I le maeʻa o le poloketi, download i le kiliki i luga "Sii mai".
  10. Faamaonia se tasi o le tolu mamanu, sui le lelei ma kiliki i Sii mai.

Oe pei ona e vaʻai, o le lua auala o loʻo i luga mo le faʻatuina o pepa lautele i luga ole laiga e faigofie lava ma o le a le mafua ai faigata e tusa lava mo tagata e le masani ai. Na ona mulimuli i faʻatonuga faʻamatala ma e mautinoa a e manuia.

Vaʻai foi: Faia o se faʻasalalau luga ole lugalaina

Pin
Send
Share
Send