Faamauina i WebMoney mai le nati

Pin
Send
Share
Send


WebMoney o se tasi o sili ona lauiloa faiga e galulue ma faʻaeletonika tupe. Tele freelancers ma pisinisi faʻaaoga latou e faʻaaoga e fuafua ma maua tupe. I le taimi lava e tasi, o le fausiaina o se atotupe i totonu WebMoney e faigofie tele. E le gata i lea, e na o le tasi le auala e lesitala ai ma WebMoney.

Faʻafefea ona lesitala i totonu WebMoney

Ina ia maeʻa le lesitala, e tatau ona i ai mea nei:

  • galulue numera numera e te oe faʻaaogaina;
  • Le tuatusi imeli oe mauaina.

O nei mea uma e tatau ona fai ma oe ma le taimi nei, aua a leai e le mafai ona faʻatinoina ni gaioiga.

Lesona: Faʻafefea ona fesiitai tupe mai WebMoney i WebMoney

Faamauina i luga ole upega tafailagi WebMoney

  1. Faamauina i WebMoney amata i le fesuiaiga i le aloaia website o le faiga. A e alu loa i le itulau lea, kiliki ile "Faamauina"i le pito i luga taumatau.

    Aloaia WebMoney Upega Tafaʻilagi

  2. Le isi, faʻailoa lau numera telefoni i tulaga faʻavaomalo (o lona uiga, ia amata mai le +7 mo Rusia, +380 mo Ukraine, ma isi). Kiliki "Faʻaauau"i le pito i lalo o le itulau matala.
  3. Ulufale oe lava faʻamatalaga ma kiliki "Faʻaauau". Faatasi ai ma faʻamaumauga manaʻomia:
    • aso na fanau ai;
    • Imeli tuatusi
    • saogalemu fesili ma tali i ai.

    O le mea mulimuli e manaʻomia pe a e le maua lau faʻamatalaga i lau teugatupe. O mea uma e tatau ona iai o se mea moni, ae le o ni tala fatu. Ole mea moni, e mafai ona fai se kopi o lau tusifolau i le faʻatinoina o galuega e manaʻomia. A le fetaui nisi faʻamaumauga, e vave lava ona poloka le teuga. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e siaki i pusa mo le mauaina o tala fou ma faʻalauiloaina.

  4. Afai ua saʻo uma faʻamaumauga uma, ia faʻamaonia lea tulaga i le oomiina le "Faʻaauau".
  5. O le tulafono o le a lafoina atu i le telefoni feaveaʻi ua faʻaogaina e faʻaaoga ai feau SMS Ulufale lenei faʻailoga i le fanua talafeagai ma kiliki "Faʻaauau".
  6. Ona sau lea ma se upu faataga, ulufale i totonu o fanua talafeagai - ulufale i le password ma faʻamaonia. Faʻapea foi ona tusi le mataitusi mai le ata i le fanua, o loʻo tu tonu i tafatafa ane. Kiliki "Ua lelei"i le pito i lalo o le matala matala.
  7. O lenei ua iai lau teugatupe i luga ole WebMoney, ae leai se tupe e tasi. O le polokalama e vave ona musuia oe e fai. Ina ia faia lea mea, filifili le tupe i le fanua talafeagai, faitau tuutuuga o le maliega, siaki le pusa i autafa "Ou te talia... "ma kiliki"Faia"I le pito i lalo o le matala matala. I le taimi muamua, na o le fatuina o se atotupe o le ituaiga" Z "(US tala) o avanoa.
  8. E i ai lau atotupe, ae oe le mafai ona faia se gaioiga ma ia. E le mafai ona faia isi ituaiga atotupe pe. Ina ia mauaina nei foliga, e tatau ona e siiina mai se kopi kopi o lau tusifolau. Ina ia faia lea mea, kiliki i le WMID i le pito i luga taumatau o le mata. O le a ave oe i le itulau faʻamatalaga. O le a iai se feʻau e tatau ona e maua ai se tusi faʻamaonia. Kiliki i le "Olafo le tusi talosaga mo se tusi pasi".
  9. I le itulau e sosoo ai, ulufale uma faʻamatalaga manaʻomia. Aua le fefe e ulufale i le faasologa ma tusi folau numera, TIN ma isi faʻamatalaga a le tagata lava ia - O WebMoney e iai laisene mo le mauaina o ia faʻamatalaga. O le a latou saogalemu ma e leai se tasi e mauaina ia i latou. Ina ua mavae lena, kiliki i le "Ua lelei"i le pito i lalo o lenei itulau.
  10. O lenei e tumau pea e faatali mo le faʻamaonia o faʻamaumauga. A maeʻa, o se faʻaaliga o le a lafo atu i le meli e uiga i lenei. A maeʻa, e tatau ona e toe foʻi i le faʻamatalaga (kiliki i le WMID). Ole ai le feʻau o faʻailoa mai e tatau ona e download se kopi kopi o lau tusifolau. Kiliki i luga, download le faila manaʻo, toe faʻatali mo le iʻuga o le scan.

O lenei ua maeʻa le resitalaina! E iai sau tusi aloaia e mafai ai ona e faia ni atotupe ma fai sau tupe.

Pin
Send
Share
Send