O le a le VK ID

Pin
Send
Share
Send

Vaitaimi "Id" mafai ona masani ona mauaina i itu eseese o faʻamatalaga tekonolosi. I le fesoʻotaʻiga agafesootai VK o lenei manatu faʻatino e taua tele foi matafaioi. I le avea ai o se vaega o le tusitusiga, o le a matou talanoa e uiga i mea uma e te manaʻomia e iloa e uiga i VK mea faʻailoa.

O le a le VK ID

I totonu o le mafaufau agafesootai ID o se seti o ni numera numera, eseʻese mo tulaga taʻitasi. O le faailoaina mafai ona maua i toetoe o itulau uma o le '' upega tafaʻilagi, lea e faʻapitoa e faʻaaoga i tagata e faʻaogaina profil ma alalafaga, tusa lava poʻo le a le ituaiga.

Vaʻai foi: Ole fuafuaina o se tagata ile VK ID

E mafai ona e faʻatatauina le ID e faʻaaoga ai tulaga masani o le punaoa, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o le vaega tolu vaega. Sa matou suesueina lenei faiga i le auiliili i se isi tusitusiga.

Manatua: ID mafai ona fuafua i luga o soʻo se itulau, aofia ai ma le tipiina faʻamatalaga.

Faitau atili: Faʻafefea ona e mauaina VK itulau ID

I luga o le 'upega tafaʻilagi' upega tafaʻilagi e lua ituaiga o nuu e ese mai le tasi i le isi e le gata i galuega, ae o le ID numera. Oe mafai ona fuafua le ituaiga o tagata lautele faʻaaogaina le faʻamatalaga i luga o le laupepa autu pe e ala ile mafaufau lelei i le faʻailoaina o loʻo i le tuatusi pa o se Initaneti initaneti:

  • "kalapu" - kulupu;
  • "lautele" - itulau lautele lautele.

Faitau atili: Faʻafefea ona e mauaina VK vaega ID

I le talosaga a le tagata e ona talaaga faʻamaumauga poʻo le alalafaga, o le tutasi faʻailoaina mafai ona suia i tulaga mo se fesoʻotaʻiga faʻapitoa. Ae ui i lea, e ui lava i lea, o le ID numera o le a tuu atu pea i le laupepa, faʻafetai ia e mafai ai ona e ulufale i ai i soo se taimi, tusa lava poʻo le a le tuatusi o le tagata.

Faitau atili: Faʻafefea ona suia le tuatusi o se VK itulau

I le faʻaopopoga o faʻamatalaga ma tagata lautele, o se ID e otometi ona tuʻuina atu i tagata uma na siiina mai ata, vitio, pou ma le tele o isi pepa. O nei mea iloga e foliga ese mai e fuafua ile ituaiga o faila.

Faitau foi: Faʻafefea ona kopi se VK link

Ole numera numera e masani ona faʻaoga eseese mai le igoa ole igoa o le social network VKontakte, e fai ma sui o se soʻotaga i totonu. Lenei mea e tatau ona mafaufau lelei pe a galulue ma nisi galuega o le '' upega tafaʻilagi, faʻataʻitaʻiga, wiki faʻailoga, talu ai o fafo atu o URL e faʻatapulaʻa i le tulaga o faʻapipiʻi.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona e mauaina le itulau VK login

Faaiuga

Matou te faamoemoe na mafai ona matou taliina le fesili na faʻailoaina e le autu o lenei tusitusiga. Afai ua maeʻa ona e masani faʻaopoopo e iai nisi au fesili, ia e mautinoa e faʻafesoʻotaʻi mai matou i tala o loʻo i lalo.

Pin
Send
Share
Send