Faʻafefea ona maua se recycle bin i le Android ma tuʻu i lalo

Pin
Send
Share
Send


O le tele o laupepa o komepiuta ei ai le vaega o loʻo taʻua "Ato" poo lona faʻatusatusaga, lea e avea o se fale teu mo mea e le tatau ai - e mafai ona toe faʻafoi mai iina poʻo le faʻamamaina tumau. E i ai se vaega lenei i le mobile OS mai Google? O le tali i lenei fesili o loʻo tuʻuina atu i lalo.

Taavale Android Faʻatau

Matua tautala, e leai se tuʻuʻeseʻese teuina mo faʻamamaina faila i le Android: faʻamaumauga ua soloia vave. E ui o lea "Taavale" mafai ona faʻaopopoina le faʻaaogaina o le vaega lona tolu talosaga e igoa Dumpster.

Siiʻe le Dumpster mai le Google Play Faleoloa

Amataina ma Fetuunaiga Dumpster

  1. Faʻapipiʻi le tusi talosaga i lau telefoni poʻo le laulau. O loʻo faʻapipiʻiina le polokalama e mafai ona mauaina i luga o le home screen poʻo le tusi folau.
  2. I le taimi muamua o le faʻalauiloaina o le aoga, o le ae manaʻomia le talia o se maliega i luga o le puipuiga o tagata faʻaaoga faʻamaumauga - mo lenei tap i luga o le faamau "Ou te talia".
  3. Ole tusi apalai e iai le tau totogi ma le auiliiliga gaioiga ma leai ni faʻasalalauga, peitaʻi, o agavaʻa o le faʻavae faʻavae e lava mea e faʻatautaia "Ato"o lea filifili "Amata i faʻavae masani".
  4. E pei o le tele o isi Android polokalama, o le taimi muamua e te faʻaaogaina ai le Dumpster faʻagasolo se tamai faʻataʻitaʻiga. Afai e te le manaʻomia ni toleniga, e mafai ona e sikipi - le ki talafeagai o loʻo i luga o le taumatau pito i luga.
  5. E le pei o le teuina o faʻamaumauga faila le aoga, Dampster mafai ona faʻalautele lelei mo ia lava - ia faia lea, kiliki i le faʻamau ma laina faalava i le itu tauagavale pito i luga.

    I le lisi autu, filifili "Tulaga".
  6. Muamua tapulaa e faʻatulagaina o Lapisi Seti: E nafa ma ituaiga faila o le a lafoina i le tusi talosaga. Maua i luga o lenei aitema.

    Uma vaega o faʻamatalaga ua aloaia ma taofia e Dumpster faʻailoa atu iinei. Ina ia toaga ma deactivate a mea, na o le tapo le filifiliga Faʻataga.

Faʻafefea ona faʻaaoga le Dumpster

  1. Faʻaogaina lenei filifiliga "Ato" ese mai i le mafai ona mafai lenei vaega luga Windows ona o lona natura. O le Dampster o se polokalama lona tolu lona tolu, o lea e te manaʻomia ai le faʻaogaina o le filifiliga e momoli ai faila i ai "Faasoa"ae leai Tapē, mai le faila pule poʻo se toele.
  2. Ma, i le pop-up menu, filifili "Auina atu i le Taavale".
  3. O lenei e mafai ona tape le faila i le masani auala.
  4. A maeʻa, tatala le Dampster. O le faʻamalama autu o le a faʻaali mai ai mea "Ato". Le efuefu pa i autafa o le faila o lona uiga o le muamua o lo o i ai pea i le manatua, o le lanumeamata lanumeamata lona uiga o le muamua lafoina, ma na o se kopi o totoe i Dumpster.

    Faʻavasegaina o elemene e ala i ituaiga o pepa o loʻo avanoa - mo lenei, kiliki i le mataua mata "Talofaʻi" agavale i luga.

    O le itu taumatau taumatau i le pito i luga e mafai ai ona e faʻavasegaina mea i totonu o tulafono a aso, lapoa poʻo le igoa.
  5. O se tasi kiliki i luga o se faila o le a tatalaina ona meatotino (ituaiga, nofoaga muamua, lapoa ma aso o le soloia), faʻapea foi ma faʻamau ki: le aveeseina mulimuli, faʻaliliu atu i se isi polokalame poʻo le toe faʻaleleia.
  6. Mo faʻamamaina atoa "Ato" alu i le lisi autu.

    Ona kiliki ai lea aitema "Gaoa le Dumpster" (tau o le le lelei-tulaga nofoaga).

    I le lapataiga, faʻaaoga le faʻamau "Gaogao".

    O le teuina o le a kilia vave.
  7. Ona o le natura o le faiga, o nisi faila atonu e le tumau le tineia, o le mea lea matou te fautuaina oe ia faʻaaogaina foi taʻiala mo le maeʻa ona soloia o faila i le Android, faʻapea foi ma le faʻamamaina o le faiga o lapisi.

    Nisi faʻamatalaga:
    Aveesea faila tape i le Android
    Fufulu Android mai faila mataga

I le lumanaʻi, e mafai ona e toe faia lenei faʻasologa pe a manaʻomia se manaʻoga.

Faaiuga

Ua matou faailoa atu ia te oe se metotia e mauaina ai "Ato" luga o le Android ma avatu ni faʻamatalaga i le auala e faʻamamaina. Oe pei ona e vaʻai, ona o foliga o le OS, lea faʻaavanoaina naʻo faʻaavanoa e ala mai i se mea talosaga lona tolu. Ae paga lea, e leai ni faʻasologa atoa i Dumpster, o lea e tatau ona e faʻatino i ona faʻaletonu i le tulaga o faʻasalalauga (le atoatoa i se totogifuapauina) ma le lelei-tulaga nofoaga i Rusia.

Pin
Send
Share
Send