Talosaga mo faʻalogo i potu leo ​​i luga ole Android

Pin
Send
Share
Send

Telefoni atamamai ma papa mea i luga o le Android, ona o le tele tele o latou laupepa ma foliga lelei, ua leva ona suia ai le tele o tagata faʻaaogaina e le gata i tusi pepa, ae o latou masini faʻaeletonika, ma i le taimi lava e tasi, faʻapitoa e faitauina le au faitau mo lenei. Ae o le mea e leaga ai, o le faitauina taimi e mamao mai masani ona mauaina, ae o le faʻalogo i se leo puʻeina ua lava lea.

O le mea moni, e mafai ona e faʻapipiʻiina tusi leo mai i ituaiga uma o masalosalo punaoa i luga o le upega tafailagi ma taʻalo i latou i se tagata masani, faʻamavaeina i le maualalo tulaga ma e masani lava mativa "leo galue." Ae e mafai ona alu i se sili talafeagai, ma talafeagai auala, faʻaaogaina se tasi o le talosaga mo le faʻalogo i tusi leo. Naʻo le tele o ia fofo mo Android-masini ma o le a talanoaina i le tatou tusitusiga i le asō.

Vaʻai foi: Talosaga mo le faitau tusi i luga o le Android

Bookmate

Lenei atonu o se tasi o sili ona lauiloa talosaga mo le faitauina faitau tusi o tusi, aemaise lava talu ai ona o lona faletusi o loʻo i ai foi a tele lautele tele o anotusi i leo leo. Bookmate totogi, pe, sili atu, galue e ala i le lesitala, ae le o le taugofie. O lenei 'auʻaunaga o le a faʻafiafiaina tagata faʻaoga e le gata i le tele o taimi ma e faʻalogologo i tusi leo (pe o le mea sili ona fuafua e faia), ae ia malamalama foi o se tino (pepa) kopi o toetoe lava soʻo se galuega o le a sili atu nai lo le totogi masina (399 p.).

Bookmate ei ai se talafeagai faʻaaoga i totonu o loʻo faʻaaogaina lelei faʻatautaia ma le mafai ona vave suia i le va o mataupu. E faʻasaoina le nofoaga o le playback mulimuli, e mafai ona e faʻaopopoina le saoasaoa playback, lea o le a sefe atili lava le tele o le taimi e faʻaalu i le "faitauga", ae o le a le faʻaleagaina ai le lagona o le faʻagasologa - le faʻavavevave algorithm galue lelei. A manaʻomia, soʻo se audiobook e mafai ona laʻuina atu i le mea e manatua ai le feaveaʻi masini ma faʻalogo i ai e aunoa ma le Initaneti. Ole mea na faʻapitoa ai ole apalai lea ole "Tusitaulima" ma se atamai faʻavae i auala, ma le iai o tagata lauiloa o le gagana Rusia-gagana podcast o le a avea ma ponesi manaia mo le tele o tagata e faʻaaogaina.

Tikia le Bookmate mai le Google Play Faleoloa

Gramophone

Afai e le mafai ona faʻaaogaina le Bookmate seiloga e lesitala (le itiiti ifo ile faʻamasinoga, 7-aso), ona le faʻatapulaʻaina lea o se talosaga ma le igoa tautala Gramophone. E faʻaalia ai se aofaʻi tele faletusi o fati tusi o mataupu eseese ma ituaiga, faigofie faʻavasega i vaega, ma le tele o latou e mafai ona faʻalogologo mo le leai se totogi, ae ui i lea, o le a tatau ona e tuʻuina i luga ma faʻasalalauga laiti faʻaopopo.

I le tagata taalo e mafai ona e vaʻavaʻai i mea i totonu o le tusi, rewind ma fast forward, suia le playback speed, seti se timer, faʻaopopo se faʻailoga. O le masani ai, e mafai ai e puʻeina leo leo e faʻalogo i ai i fafo atu. Faʻasalalauga, afai e te lelava, e mafai ona faigofie ona tape pe a lesitala i le tautua.

Sii maia Gramophone mai le Google Play Faleoloa

Faʻalogo (lita)

O lenei faʻaaogaina o le Android o se laiga o le lauiloa lita tusi faleoloa, taulaʻi faʻapitoa lava i tusi leo. Le faʻaaogaina, e te le manaʻomia le lesitala, ae ia faʻalogo i se tusi, oe manaʻomia le faʻatau mai (faʻamanuiaga, o tau iinei e matua taugata). Muamua, e mafai ona e faʻalogo i le fasi fua, faʻamasani i le faʻamatalaga ma anotusi.

E pei ona faia i le Gramophone, i le Listen, o tusi leo e vaevaeina i vaega autu, e mafai ona faʻaopopo i la oe lava faletusi, ma mea uma e te le mauaina i luga o le laupepa autu e fesoasoani ia te oe "vaʻai" se lelei suʻesuʻe. O le tagata taalo fausia i totonu o le tusi talosaga ua faia e tusa ma tutusa canons pei o tagata tauva talanoaina i luga - o loo i ai rewinding, alualu i luma playback, o se moe timer, le mafai ona maimoa anotusi, folasaga i mataupu e faigofie ona faʻatinoina. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻatau mai e le gata o se tusi ile leo faʻatusa, ae o oe ma se kopi mo le faitauina, pe faʻatapulaʻa oe lava i le fou.

Sii maia Faʻalogo (lita) mai le Google Play Faleoloa

Tala tusitusi

Lenei o le muamua a matou faʻafaigofie filifiliga o talosaga mo le faʻalogo i tusi leo, e mafai ona faʻaaogaina atoatoa aunoa ma se totogi. O lona Ofisa ma le faletusi e le tele ese mai fofo na talanoaina i luga - iinei o se faiga tutusa mo le tuʻuina atu ma le faʻavasegaina o mea, faigofie folauga, sailiga, o se lelei faiga o fautuaga. E le gata i tusi, pei foi i Bookmate, Storytel i ai podcast, ae ui i lea, o le tele o mea faapena.

E ui lava i foliga vaʻaia, o lenei talosaga e le talafeagai mo tagata uma. O le mea moni o le leai o se tagata aʻoaʻo i totonu (!!!), a itiiti i lona masani malamalama. Ioe, e mafai ona e faʻalogologo i soʻo se tusi, ae i le tatalaina, e te le vaʻai i luga o le faʻasalalau matala poʻo le tulaga i le faʻasalalauga vaega. Ma le isi, e le mafai ona e alu i se isi itulau, aua o lenei e taofi vave playback. Pau lava le faʻaaoga faʻaaoga ile mataupu, o lo matou manatu, o le i ai i le taimi e moe ai poʻo le taimi o loʻo pisi ai ou lima i se pisinisi, o lona uiga, o le taimi e mafai ai ona tuʻu iai le telefoni, ae i le taimi lava e tasi faʻaauau pea ona galue.

Sii mai Tala mai le Google Play Faleoloa

Tusi mo leai se totogi

O se talosaga ma se "leo" igoa, o lona uiga, o se taualuga o le gramophone ua uma ona matou iloiloina. O le fesoʻotaʻiga lava e tasi, i se isi lanu lanu, tutusa lava faʻatautaiga ma le faʻavasegaina o mea mo le anotusi, ma tusa lava pe tutusa le faʻasologa o galuega i tuatusi faʻapitoa aoina ma vaega.

O le tagata taalo fausia i totonu o nei "Tusi" ua nono mai foi mai se tauvaga fofo - laasaga i lea laasaga taamilomilo, vave taʻaʻalo, se timer, le mafai ona vaʻaia anotusi, faʻaopopo faʻailoga ma, ioe, download e faʻalogologo e aunoa ma le ulufale atu i le Initaneti. Ua faʻamoemoe e i ai foi le ofo e aveese faʻasalalauga, aua o le a aliali mai i audiobooks o loʻo faʻatautaia.

Sii mai tusi fua mai le Google Play Faleoloa

Tusi mo mea faʻaletupe

Afai i le tusi talosaga muamua, faʻasalalauga tuusaʻo i le fesoʻotaʻiga e mafai ona fetaiaʻi i le taimi o le taumafai e ta se tusi, ia o lea e faʻatalitali ai oe i itulau uma. I le taimi lava e tasi, o “Audiobooks for free” e matua ese lava mai a latou “tagata tauva,” ae le o le lelei. E te le manaʻomia le faʻavasega faʻavasega, vasega autu ma fautuaga, o le itulau autu ua naʻo se lisi o avanoa faʻaoga tusi o loʻo tuʻuina atu i soʻo se faasologa.

O mea lilo o loʻo natia i le lisi, ma o loʻo latou i ai iinei e le gata o loʻo taliaina faʻateleina tusitusiga, ae o loʻo vaʻaia vaʻaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, audiobooks i luga o le taʻaloga lalolagi "S.T.A.L.K.E.R" ma "Warhammer 40,000" o loʻo faʻaalia i vaega eseese o le talosaga. Soʻo se tusi e mafai ona laʻuina i lalo i le telefoni feaveaʻi, ma i lenei tulaga o le a avea moni lava ma fofo sili. O le tagata faʻapipiʻi tagata taalo e faigofie tele - na o le toe vili ma ki i le va o faila. E ui lava i lea, o loʻo iloa e tagata atiaʻe o loʻo latou tufatufaina atu ni mea i se tulafono, o lona uiga, e ono kilia ai o latou lava lotofuatiaifo, latou te ofo atu pea i le au tusitala ma faʻatau mai a latou galuega e sili ona fiafia i ai.

Sii maia Tusitusi Audio mo aunoa mai le Google Play Faleoloa

Faitau foi: Auala e download ai tusi ile Android

Faaiuga

I lenei tusitusiga, na e aʻoaʻoina e uiga i taʻutaʻua sili ona lauiloa, faigofie ma faigofie e faʻaaogaina mo le faʻalogo i tusi leo ua mamanuina mo telefoni poto ma tapuni ma Android. O fea o latou e filifilia, e i ai ia te oe le filifiliga, e sili ona taua, ia manatua o le "free" e le gata o le tele o faʻasalalauga ma (e masani) o faʻailoga masalosalo, ae e naʻo le faʻaletonu, aua e solia ai le puletaofia. Afai e te faitau tele, pe e te faʻalogo la, matou te fautuaina oe e lesitala i se tasi o faʻapitoa polokalama pe faʻatau naʻo lau tusi e te fiafia i ai. O lea e le gata e faʻafaigofie lou olaga, ae faʻafetaia foʻi tusitala o galuega muamua. Matou te talosia o lenei mea e aoga mo oe ma fesoasoani e saili le fofo saʻo.

Pin
Send
Share
Send