Firmware lata i luga o le Beeline USB modem

Pin
Send
Share
Send

Atonu e manaʻomia tele i le tele o tulaga, e manaʻomia e le fesuiaʻiga le firmware i se modem USB, e aofia ai ma Beeline masini, lea e faʻapitoa lava ile fesoʻotaʻiga o le fesoʻotaʻiga lata mai, o loʻo tuʻuina mai ai le tele o isi faʻaopoopoga. I lenei mataupu, o le a tatou talanoa e uiga i metotia mo le toe faafouga Beeline modems ma mea uma avanoa.

Beeline USB tethering lata mai

E ui lava i le mea moni o Beeline ua tatalaina se aofaiga tele o eseʻese modems, na o ni nai o latou mafai ona faʻafouina. I le taimi lava e tasi, firmware e le o avanoa i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaʻia e masani ona avanoa mo faʻapipiʻi e faʻaaogaina polokalama faapitoa.

Faiga 1: Tolu-vaega Polokalama

I le tulaga masani, Beeline masini, pei o modems mai soʻo se isi faʻagaioia, o loʻo i se lokaina tulaga, faʻatagaina oe e faʻaaogaina na o le umia faʻapitoa SIM card. E mafai ona e faʻataʻitaʻia lea faʻaletonu e aunoa ma le suia o le firmware ile tatalaina le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa e faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga. Na matou faamatala lenei auiliili i se isi tusitusiga i la matou 'upega tafaʻilagi, e mafai ona e masani ai oe i le fesoʻotaʻiga lalo.

Faitau atili: Beeline modem firmware mo soʻo se kata SIM

Faiga 2: Fou Faataʻitaʻiga

O le modem USB alualu i luma, e pei foi o routers, e matua ese lava mai i tuʻuga tuai i tuutuuga o le firmware na faʻaaogaina ma le fesoʻotaʻiga pule atigi. I le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻafou le polokalama i luga o mea faapena e tusa ai ma faʻatonuga tutusa ma faʻasao i laiti eseesega.

Alu i le polokalama download itulau

  • O firmware uma o loʻo i ai, e aofia ai ma ata tuai o le USB-modems, e mafai ona maua i se vaega faʻapitoa i luga o le aloaʻia luga o le upega tafaʻilagi Beeline. Tatala le itulau i le faʻaogaina o le sootaga luga ma kiliki i le laina Faafou faila i le poloka ma le modem manaʻo.

  • Lenei e mafai foʻi ona e maua mai ai faʻamatalaga auiliili mo le faʻafouina o se modem. Lenei o le a aoga tele pe a fai o faʻafitauli pe a uma ona faitau a matou faʻatonuga.

Filifiliga 1: ZTE

  1. I le maeʻa ona siiina le faila ma le firmware i le komupiuta, aveese mea i totonu o se faila. E mafua ona o le faʻapipiʻi faila e sili ona tamoe ma faʻatonu avanoa.
  2. Kiliki taumatau i luga o le faila faʻatinoina ma filifili "Tamoe e fai ma pule".

    Ina ua uma ona amata i le otometi faʻatulagaina, o le suʻeina o le sa fesootai muamua ma faʻatulagaina ZTE USB modem o le a amata.

    Faʻamanatu: Afai e le amataina le suʻega pe muta i ni mea sese, toe tuʻu ni taʻavale masani mai le modem. Faʻapea foʻi i le taimi o le taualumaga, le polokalame mo le puleaina o soʻotaga e tatau ona tapunia.

  3. I le tulaga o le manuia siaki, o faʻamatalaga e uiga i le taulaga faʻaaogaina ma o loʻo i ai nei ni faʻamatalaga o le a latou vaʻaia. Fetaomi faamau Sii maio le amataina o le faʻatulagaga mo faʻapipiʻiina se firmware fou.

    O lenei tulaga i le averesi e oʻo atu i le 20 minute, fuafua i le tomai i le masini. I le faʻapipiʻiina, o le ae mauaina se faʻaaliga o le maeʻa.

  4. Ia tatala le modem's web interface ma faʻaaoga le faʻamau Toe setiina. Lenei e manaʻomia e toe setiina le soʻo faʻatapulaʻa tapulaa i le fale gaosi tulaga.
  5. Aveese le modem ma toe tuʻufatasia avetaavale talafeagai. I luga o lenei faiga e mafai ona mafaufauina ua maeʻa.

Filifiliga 2: Huawei

  1. Sii mai ai le faʻamaumauga ma faʻafouina modem ma tamoe le faila faʻatinoina "Faʻafou". A e manaʻo i ai, e mafai ona tatalaina ma tatala. "I le avea ai ma Pule".
  2. Luga o le tulaga "Amata ona faʻafou" Masini faamatalaga o le a folasia. E te le tau suia se mea, na ona eomi le faʻamau "Le isi"ia faaauau.
  3. Ina ia amatalia le faʻapipiʻiina o faʻamaumauga, faʻamaonia ile kiliki "Amata". I lenei tulaga, o le faʻatali taimi e sili atu puʻupuʻu ma faʻatapulaʻa i ni nai minute.

    Faʻaaliga: Le mafai ona e tape le komepiuta ma modem i le faagasologa.

  4. Aveese ma tatala le faila mai le lava faʻamaumauga UTPS.
  5. Kiliki le ki "Amataga" e tamoe ai se siaki siaki.
  6. Faʻaaoga le faʻamau "Le isi"e amata faapipiiina se firmware fou.

    O lenei faʻatulagaina o le a faia foʻi ni nai minute, pe a maeʻa ona e mauaina se faʻaaliga.

Aua neʻi galo e toe amata le modem e aunoa ma le faʻaletonu ma toe tuʻu le pusa o taʻavale masani. Seʻi maeʻa le masini sauni ma faʻaaoga.

Faiga 3: Old Models

Afai o oe o le pule o se tasi o tuai Beeline masini, lea na pulea e se polokalama faʻapitoa mo le Windows OS, e mafai foi ona toe faʻafouina le modem. Ae ui i lea, i lenei tulaga, nisi faigata e ono tulaʻi mai ma le lagolago a mea e le masani ai masini. E mafai ona e mauaina polokalama i luga o le itulau lava e tasi na matou faʻailoaina i le amataga o le vaega lona lua o le tusitusiga.

Filifiliga 1: ZTE

  1. I luga o le Beeline 'upega tafaʻilagi, download le faʻafouga afifi mo le faʻataʻitaʻiga o USB-modem oe fiafia i ai. Tatala le faʻamaumauga, kiliki-lua i le faila faʻatinoina.

    A uma lena mea, e tatau ona e faʻatali seiloga e siakiina le masini mo le ogatasi.

  2. Afai logoina Masini Saunifetaomi le faamau Sii mai.
  3. O le atoa faʻapipiʻi vaega e ono ave averesi o 20-30 minute, pe a uma ona e vaʻai i se faʻasilasilaga.
  4. Ina ia maeʻa le faʻafouga o le ZTE modem mai le Beeline, aveese le faʻatulagaina avetaʻavale ma le polokalama. Ina ua uma ona toe faʻafesoʻotaʻi le masini, o le a manaʻomia oe e toe seti uma tulaga.

Filifiliga 2: Huawei

  1. Aveese uma faila avanoa mai le download faila ma tamoe le saini ma le saini "Faʻafou".
  2. Faapipiiina avetaavale otometi, faʻamaonia le faʻapipiʻiina o faʻafouga i le faamalama "Amata ona faʻafou". Afai e te manuia, o le ae mauaina se faʻasilasilaga.
  3. Ole mea lea e tatau ona e tatalaina le isi faila mai le teuga lava e tasi ma se saini UTPS.

    A maeʻa ona talia le tuʻutuʻuga o le laisene maliega, masini faʻamaonia o le a amata.

  4. Ile faaiuga ole laʻasaga lea, e tatau ona e pu le faʻamau "Le isi" ma faatali mo le faʻapipiʻi e maeʻa.

    E pei lava o isi taimi muamua, o le savali i luga o le faʻamaeʻaina o le faʻatautaia o le a tuʻuina atu i le faʻamalama mulimuli.

I le gasologa o le tusitusiga, matou taumafai e mafaufau i filifiliga uma mafai, ae na o luga o le faʻataʻitaʻiga o le tele o faʻataʻitaʻiga o USB modems, ona o lea, o le mea moni, atonu e te maua nisi, ae e le o se mea taua faitioga le talafeagai ma le faʻatonuga.

Faaiuga

A uma ona faitau lenei tusitusiga, e mafai ona toe faafouina ma tatala matua soʻo se Beeline USB modem, lea e lagolagoina e nisi polokalama faʻapitoa. O lea e faaiʻu ai nei faatonuga ma ua fautuaina le fesiligia o fesili e te fiafia i ai i manatu.

Pin
Send
Share
Send