Le faʻailoaina o le fonogia i Windows 10

Pin
Send
Share
Send

Tagata faʻaaogaina le Windows 10 faʻagaioia faiga o loʻo feagai ma nisi taimi i le mea moni o le faʻaalia tusitusiga e le o vaʻaia lelei. I ia tulaga, e fautuaina e faʻatonutonu taʻitasi lava ia ma faʻatagaina nisi o galuega faʻatonuina e faʻaleleiina ai le televise mata. E lua meafaigaluega fausia i totonu o le OS o le a fesoasoani i lenei galuega.

Faatoaga fonoa lamolemole i Windows 10

O le galuega o loʻo fesiligia e leʻo se mea faʻalavelave, e oʻo lava i se tagata e leʻi iai se poto masani ma e leai se faʻamatalaga faʻaopoopo ma tomai e mafai ona feagai ma ia. O le a matou fesoasoani e faʻailoa mai lenei mea e ala i le faʻaogaina vaaia taʻiala mo metotia taʻitasi.

Afai e te manaʻo e faʻaogaina fagotaga masani, faʻapipiʻi i latou, ma naʻo le agaʻi atu i metotia faʻamatalaina i lalo. Faitau i faʻamatalaga auiliili i lenei mataupu i se tusitusiga mai le isi a matou tusitala i le fesoʻotaʻiga lenei.

Vaai foi: Suia le vai vai i le Windows 10

Metotia 1: ClearType

ClearType tusitusiga patino meafaigaluega na atiae e Microsoft ma faʻatagaina oe e filifili le sili sili ona lelei faʻaalia o faʻaogaina igoa. O le tagata faʻaalia o loʻo faʻaalia ni ata se tele, ma e manaʻomia ona ia filifili le fea e sili ona lelei. O le taualumaga atoa e pei ona taua i lalo:

  1. Tatala Amata ma i le pusa saili ituaiga "Faʻailoga manino", tauagavale-kiliki i luga o le faʻaalia.
  2. Siaki Faʻamalosi le ClearType ma alu i le isi laasaga.
  3. O le a logoina oe o le faavae iuga ua setiina mo le mataitu oe faʻaaogaina. Alu atili i le kiliki i luga o le ki talafeagai.
  4. O lenei ua amata le faʻasologa autu - filifilia le sili tusitusiga faʻataʻitaʻiga. Faailoga le talafeagai filifiliga ma kiliki i luga "Le isi".
  5. Lima laasaga o faʻatali mo oe ma faʻataʻitaʻiga eseese. Latou te o atu uma i le faʻavae e tasi, naʻo le numera o filifiliga e suia.
  6. A maeʻa, o se faʻasilasilaga foliga mai o le faʻatulagaina mo le faʻaalia tusitusiga i luga o le mataitu ua maeʻa. E mafai ona e alu i fafo le Wizard faamalama i le kilikiina i luga Faia.

Afai e te leʻi vaʻai vave i ni suiga, toe faʻafou le system, ona e toe siaki lelei lea o le aoga a le mea faigaluega.

Metotia 2: Smooth Screen Fonts

Le metotia muamua o le autu ma e masani lava fesoasoani i le faʻaleleia o le faiga tusitusiga i le sili auala. Ae a, i le mataupu pe a e le maua le faʻaiuga manaʻomia, e aoga le siakiina pe o se tasi taua parameter e nafa ma le lamolemole ua liliu. O lona mauaina ma le faʻagaioia tupu e tusa ma faʻatonuga nei:

  1. Tatala menu Amata ma e alu i le polokalama masani "Pulea vaega".
  2. Saili le aitema i totonu o aikona uma "Ofisa", faʻapipiʻi i luga ma tauagavale-kiliki.
  3. I le faʻamalama e matala i le itu tauagavale o le ae vaʻai i ni fesoʻotaʻiga. Kiliki i luga "Polokalama tulaga maualuga".
  4. Alu i le tab "Avanoa" ma i le poloka Faatinoga filifili "Filifiliga".
  5. I le faʻatinoga filifiliga oe fiafia ile laupepa "Vaʻai faʻapitoa". I totonu, ia mautinoa o latalata i le aitema "Faʻalelei Faʻalelei o pupuni mata" e i ai le siakiina. A leai, tuʻuina ma faʻaaoga suiga.

I le faʻaiuga o lenei faiga, ua fautuaina foʻi e toe amataina le komepiuta, pe a maeʻa ona le toe o ese uma le sese o pupuni mata.

Faatulaga fao mimita

Afai o loʻo e feagai ma le mea moni o loʻo faʻaalia le tusitusiga e le naʻo ni mea e i ai ni mea laiti ma faʻaletonu, ae o loʻo vaʻaia, o metotia i luga e ono le fesoasoani e fofo ai lenei faʻafitauli. A tulaʻi mai se faʻalavelave faʻapena, muamua e tatau ona e faʻalogo i le fuataina ma le faʻaiuga o le mata. Faitau atili e uiga i lenei mea i isi tatou mea i luga o le sootaga i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona tamau mataga lau i Windows 10

O le aso na faʻafeiloaʻi ai oe i auala autu e lua o le faʻaaogaina o fonoto i le Windows 10 o le faʻagaioiga - le ClearType meafaigaluega ma le gaioiga "Faʻalelei Faʻalelei o pupuni mata". E leai se mea faigata i lenei galuega, aua e tatau ona faʻaaogaina e le tagata faʻaaogaina ia tapulaʻa ma fetuunai mo latou lava.

Tagaʻi foʻi: Faʻalelei se faʻafitauli i le faʻaali o mataʻitusi Rusia i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send