Troubleshoot "O se mea sese na tupu i totonu o le talosaga" i luga o le Android

Pin
Send
Share
Send


Mai lea taimi i lea taimi, o Android sasi e mafua ai i le le fiafia iʻuga mo le tagata faʻaaoga. O i latou ia e aofia ai le faifai pea o foliga mai o le savali "Ua tupu se mea sese i le talosaga." O le aso matou te fia taʻu atu ia te oe pe aisea e tupu ai lea mea ma le auala e feagai ai.

Mafuaʻaga o le faʻafitauli ma fofo

O le mea moni, o le faʻaalia o mea sese e mafai ona i ai e le gata mafua mafua polokalama, ae o mea totino foi - mo se faʻataʻitaʻiga, o le le mafai ona manatua o loʻo i totonu o le masini. Ae ui i lea, o le tele lava o le mafuaʻaga o le faʻafitauli, o loʻo avea pea ma vaega polokalama.

Ae le i amataina le metotia faʻamatalaina i lalo, siaki le faʻafitauli o le faʻafitauli talosaga: atonu na faʻafou talu ai nei, ma ona o le tagata atamamai le sese, na aliali mai se mea sese e mafua ai ona aliali mai le feau. Afai, i se isi itu, o le faʻataʻitaʻiga o se polokalama e faʻapipiʻi i totonu o le masini e tuai lava, ona taumafai e toe faʻafou.

Faitau atili: Faʻafouina Android polokalama

A faʻaletonu le faʻaletonu na mafai, taumafai e toe fai le masini: atonu o le pau lea o le mataupu lea o le a faʻasaʻoina e ala i le tapeina o le RAM pe a toe amata. Afai o le faʻaaliga o le polokalame e fou lata mai, o le faʻafitauli na faʻafuaseʻi mai, ma e le fesoasoani le toe faia - ona faʻaaoga lea o metotia faʻamatalaina i lalo.

Metotia 1: Faʻamama faʻamaumauga ma apalai cache

O nisi taimi o le mafuaʻaga o le mea sese e mafai ona avea ma se faʻaletonu i le faila faila o polokalame: cache, faʻamaumauga ma le fetusiaiga i le va oi latou. I ia tulaga, e tatau ona e taumafai e toe seti le tusi talosaga i le fou faʻamatalaina vaaiga e ala i le tapeina o ona faila.

  1. Alu i le "Tulaga".
  2. Tusi i lalo le lisi o filifiliga ma saili le aitema "Talosaga" (a leai "Talosaga Pule" pe "Talosaga Pule").
  3. A e alu i le lisi o talosaga, sui i le tab "Mea uma".

    Saili le polokalame e mafua ai le lavea i le lisi ma tata i luga e ulufale ai i le meatotino faamalama.

  4. O le talosaga tamoʻe i tua e tatau ona taofi le kiliki i le ki talafeagai. A uma le taofi, kiliki muamua Tapē le Cacheona - "Faamama faamatalaga".
  5. Afai e aliali mai le mea sese i le tele o tusi talosaga, toe foi i le lisi o mea na faʻatuina, saili le malologa, ma toe fai taupulepulega mai laʻasaga 3-4 mo i latou taʻitasi.
  6. A uma ona tape le faʻamaumauga mo faʻafitauli uma talosaga, toe fai le masini. E foliga mai, o le mea sese o le a mou atu.

Afai e aliali mai i taimi uma feʻau sese ma e iai mea sese i totonu o le le aoga, vaʻai i le metotia lea.

Metotia 2: Fale gaosi toe setiina

Afai o le feau "O se mea sese tupu i le talosaga" faʻatatau i le firmware (dialers, SMS talosaga, pe oʻo foi "Tulaga"), masalo, na e fetaiaʻi ma se faʻafitauli i le polokalama e le mafai ona faʻamautuina e ala i le faʻamamaina o faʻamatalaga ma cache. O le faigata toe setiina auala o le sili fofo i tele polokalama faʻafitauli, ma e leai se tuusaunoaga lea. O le mea moni, i le taimi lava e tasi o le a leiloa uma au faʻamatalaga i luga o le taʻavale i totonu, o lea matou fautua atu ia e kopi uma taua taua faila i se kalama.

  1. Alu i le "Tulaga" ma maua le filifiliga "Toe faaolaina ma toe setiina". A leai, e ono valaauina "Tuʻufaʻatasia ma lafoaʻi".
  2. Tusi i lalo le lisi o filifiliga ma saili “Toe setiina tulaga”. Alu i totonu.
  3. Faitau le lapataiga ma fetaomi le faʻamau e amatalia le gaioiga o le toe faafoi o le telefoni ile fale gaosi tulaga.
  4. O le toe faʻatulagaina ala o le a amata. Faatali mo ia e muta, ona siaki lea o le tulaga o le masini. Afai mo nisi mafuaʻaga e le mafai ona e toe setiina le faʻaaogaina o le faʻamatalaga auala, o mea oi lalo o loʻo ia te oe ona o faʻamatalaga o isi filifiliga.

    Nisi faʻamatalaga:
    Toe setiina Android
    Toe setiina Samsung

Afai e leai se tasi o fesoasoani fesoasoani, e foliga mai o loʻo e feagai ma faʻafitauli mea. Ole a le mafai ona e faʻasaʻo ia oe lava, o lea, faʻafesoʻotaʻi le ofisa tautua.

Faaiuga

O le aotelega, tatou maitauina o le mautu ma le faʻatuatuaina o le Android o loʻo tuputupu aʻe mai le faʻataʻitaʻiga i isi faʻasologa: o lomiga lata mai o le OS mai Google e le tele se afaina i faʻafitauli nai lo mea tuai, ae o loʻo talafeagai pea.

Pin
Send
Share
Send