Faʻafefea ona e vaʻaia pe faʻafefea mai le itulau VKontakte muamua

Pin
Send
Share
Send

Luga o itulau VK, e aofia ai ma lau oe lava faʻamatalaga, e masani ona suia i lalo o le faʻafitauli o mea taua. I lenei itu, o le autu o le maimoa i foliga amata mai o le laupepa talafeagai, ma mo lenei mea e tatau ai le faʻaogaina o masini vaega lona tolu.

Vaʻai pe faʻapefea le itulau foliga muamua

Muamua lava, e tatau ona matauina o le vaʻai muamua i se kopi o se itulau, pe o se oi ai nei poʻo ua maeʻa faʻamutaina le teugatupe a le tagata, e mafai naʻo le taimi o faʻalilolilo tulaga e le faʻatapulaʻaina le faʻagaioiga o masini suʻesuʻe. A leai, o isi itu-vaega 'upega tafaʻilagi, aofia ai suʻesuʻega lava latou, le mafai cache faamatalaga mo nisi faʻataʻitaʻiga.

Faitau atili: Faʻafefea ona tatala se VK puipui

Metotia 1: Google Suʻesuʻe

E sili ona lauiloa masini suʻesuʻe, o loʻo iai nisi itulau VKontakte, ma mafai ona sefeina le kopi o le fesili. I le taimi lava e tasi, le olaga o le kopi mulimuli e matua faʻatapulaʻaina, seʻia oʻo i le taimi o le toe suʻesuʻeina o le faʻatulagaina.

Faʻaliga: E naʻo le faʻalavelave a le Google e suʻesuʻe, ae e manaʻomia e le tutusa gaioiga o tautua i luga ole laiga.

  1. Faʻaaoga se tasi oa matou faʻatonuga e suʻe ai le saʻo le tagata faʻaaogaina ile Google.

    Faitau atili: Saili e aunoa ma le resitalaina VK

  2. I totonu o le faʻaalia iuga, saili le tasi e te manaʻomia ma kiliki i luga o le ata faʻatasi ma le ata o le aū o loʻo i lalo o le fesoʻotaʻiga autu.
  3. Mai le lisi paʻu i lalo, filifili Lolomiina Kopi.
  4. A maeʻa, o le a toe tuʻufaʻatasia oe i le itulau a le tagata, o loʻo vaʻai atoa tusa ma le suʻega mulimuli.

    Tusa lava pe iai VKontakte faʻagaioia malosi i le browser, pe a vaʻaia se kopi teuina, o oe o le a leiloa igoa. I le tulaga o le faʻatagaina taumafaiga, o le ae fetaiai se faʻaletonu poʻo le faiga o le a otometi ona toe faʻasino oe i le tulaga muamua.

    Oe mafai ona vaʻaia naʻo le faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻi i itulau. O lena, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a le mafai ona e vaʻai tagata faʻatau poʻo ni ata, e aofia ai ona o le le lava o le ono mafai ona faʻatagaina.

Le faʻaaogaina o lenei metotia e le fetaui i mataupu i mea e manaʻomia ai le mauaina o se teuina kopi o le itulau o se sili lauiloa tagata. Lenei la ua mafua mai i le mea moni o ia ituaiga tala e masani ona asia e isi vaega ma o lea e sili atu le malosi faʻafouina e le search engine.

Metotia 2: Initaneti Faʻamaumauga

E le pei o suʻesuʻega afi, o le upega tafailagi e le tuu ni manaʻoga i luga o se itulau itulau ma ona tulaga. Peitai, e le o itulau uma o loʻo faʻasaoina i luga o lenei faʻamatalaga, ae naʻo itulau na e faʻaopoopoina i le lima i le nofoaga autu o faamatalaga.

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le Internet Archive

  1. Ina ua uma ona tatalaina le punaoa faʻaogaina le sootaga i luga, i le autu tusitusiga autu, faʻapipiʻi le atoa URL o le itulau, o se kopi o le mea e tatau ona e vaʻaia.
  2. I le tulaga o le manuia suʻesuʻega, o le a tuʻuina atu oe ma le timeline ma kopi uma na teuina i le faasologa faʻasologa.

    Faʻaliga: O le le taʻutaʻua o le tagata e ona faʻamatalaga, o le maualalo o le aofaʻi o kopi maua.

  3. Suʻe i le sone taimi manaʻomia i le kiliki i luga o le tausaga talafeagai.
  4. Faʻaaoga le kalena, saili le aso e te fiafia i ai ma faʻapipiʻi i luga. I lenei tulaga, naʻo numera e faʻaalia i se lanu faapitoa e kiliki.
  5. Mai le lisi "Vaʻaiga" filifili le taimi manaʻomia i le kilikiina o le soʻotaga ma ia.
  6. Lenei o le a faʻaalia ai oe ma se itulau faʻaoga, ae naʻo le Igilisi.

    E mafai ona e vaʻai i naʻo faʻamatalaga sa le i nanaina e le faʻalilolilo faʻatulagaina i le taimi o lona teuina. Soo ni ki ma isi foliga o le upega tafaʻilagi o le a le avanoa.

O le mea le lelei autu o le auala o soʻo se faʻamatalaga i luga o le itulau, seʻi vagana ai faʻamatalaga faʻatulagaina, e faʻaalia i le Igilisi. E mafai ona e 'alo ese mai lenei faʻafitauli i le alu atu i leisi auaunaga.

Metotia 3: Upega Tafaʻilagi

O lenei 'upega tafaʻilagi o se itiiti lauiloa lauiloa o le isi punaoa muamua, ae o loʻo ia faʻafetaiaʻia lana galuega e sili atu. I se faʻaopopoga, e mafai lava ona e faʻaogaina le upega tafailagi lenei pe a fai o le taimi na vaʻaia muamua le upega tafaʻilagi sa le avanoa mo nisi mafuaʻaga.

Alu i le aloaia Web Archive 'upega tafaʻilagi

  1. Tatala loa le itulau autu o le upega tafailagi, faʻatumu i le autu sailiiliga laina ma se fesoʻotaʻiga i le talaaga otooto ma kiliki Saili.
  2. A maeʻa, ona aliaʻe lea o se laufanua i lalo o le pepa suʻesuʻe "Iʻuga"lea o le a maua uma kopi kopi o le itulau.
  3. I le lisi "Isi aso" filifili le koluma ma le tausaga manaʻomia ma kiliki i le igoa o le masina.
  4. Faʻaaoga le kalena, kiliki i se tasi o numera maua mai.
  5. I le maeʻa o le download, o le a faʻaalia ai oe ma se tagata faʻaoga پروفائل tutusa ma le aso filifilia.
  6. E pei o le faiga muamua, o foliga uma o le 'upega tafaʻilagi, vagana ai mo le vaʻaia tuʻusaʻo o faʻamatalaga, o le a poloka. Peitai, o le taimi lea ua maeʻa ona faʻaliliu atoa mea i totonu o le Lusia.

    Faʻailoa: E tele tautua talitutusa i luga ole fesoʻotaʻiga, fetuʻutuʻunaʻi mo gagana eseʻese.

E mafai foi ona e alu i se isi tusitusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi e talanoa ai e uiga i le tomai e vaʻaia itulau aveese. O loʻo matou faʻataunuʻuina lenei metotia ma tusitusiga, talu ai o mea na folasia e sili atu nai lo le mafai ona maimoaina muamua le lomiga o le VK itulau.

Pin
Send
Share
Send