Aveese VK lautele itulau

Pin
Send
Share
Send

I nisi tulaga, oe, o le pule o se itulau lautele, atonu e manaʻomia le tatau ona tape. I le avea ai o se vaega o lenei tusitusiga, o le a tatou faʻailoaina uma nuances e fesoʻotaʻi ma le faʻaleaogaina o tagata lautele i luga o le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte.

Upega Tafaʻilagi

I le taimi nei, o le VK 'upega tafaʻilagi e le tuʻuina atu i tagata faʻaaogaina se avanoa tuusaʻo e faʻateʻaina pe a le lautele itulau poʻo vaega. Ae ui i lea, e mafai lava ona faia o le faʻaitiitia o soʻo se gaioiga i se mea laʻitiiti.

Vaʻai foi: O le a le eseʻesega i le va o se kulupu ma le laupepa lautele a le VK

Fesuiaiga Vaega

Ona o le mea moni i soʻo se mea e avanoa lautele itulau lautele i tagata e faʻaaogaina le punaoa, e sili le muamua suia i se vaega. Faʻafetai i lenei auala, na matou faʻamatalaina auiliili i totonu o tusitusiga talafeagai i luga o le 'upega tafaʻilagi, oe o le a mafai ona aveese le lautele e ala i le lalafi mai ia tagata uma.

Faitau atili: Faʻafefea ona tapeina se VK kulupu

Faamamaina lautele

E pei ona taʻua muamua, e le mafai ona e tuʻusaʻo tuʻufaʻatasia tagata lautele; e leai se avanoa i luga ole upega tafailagi. I lenei tulaga, o le aveeseina e mafai ona faia e ala i le faʻamamaina o tagata lautele mai soʻo se taimi lava faʻaopoopoina faʻamatalaga, e aofia ai tagata lesitala ma faʻamaumauga i luga o le puipui.

  1. Tatala vaega Community Pulega i totonu o le vaega autu ole lautele itulau lautele.
  2. Tatala le itulau i totonu ole navigasi menu "Tagata" ma i tafatafa o tagata taʻitasi kiliki i luga ole sootaga Aveese mai le Nuʻu.
  3. Afai o le tagata faʻaaoga e iai avanoa faʻapitoa, e muamua ona e manaʻomia le faʻaaogaina le soʻotaga "Talosaga".
  4. Tatala nei le itulau "Tulaga" ma suia faamatalaga i poloka uma. E matua moni lava lenei mo le itulau tuatusi ma le ulutala.
  5. Itulau "Vaega" uncheck uma pusa siaki ma tape mea taua mai fanua "O le poloka autu" ma le Maualuga Block.
  6. I le vaega "Faamatalaga" tatala "Faʻamatalaga e aofia ai".
  7. Itulau "Sootaga" Aveese uma uma URL faʻaopoopo.
  8. Afai na e faʻaaogaina talosaga mai isi vaega, luga o le laupepa "Galulue ma API" itulau Avanoa ki tape uma faʻamaumauga tusia.
  9. I le vaega Savali sui le tau o le aitema Nofoaga o le Nuu on Leai.
  10. I le itulau mulimuli "Talosaga" Oe manaʻomia ona e 'eseʻese uma faʻaopoopo modules. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga ole sootaga "Suiga" i tafatafa o le tusi talosaga ma filifili le fesoʻotaʻiga "Tapē le talosaga".

O le isi mea e manaʻomia e faia o le kilia o le itulau autu.

  1. Faʻaaoga se tasi o faʻatonuga i la matou 'upega tafaʻilagi e faʻamamaina le puipui e aunoa ma ni mea faʻafitauli. A iai ni ou faʻafitauli i lenei mea, faʻamolemole faafesootai matou i tala.

    Faitau atili: Faʻafefea ona fufulu se puipui VK

  2. Aunoa ma le mea sese, tape le pou tumau i le ulutala o tagata lautele ma fufulu le laina tulaga o loʻo i lalo o le itulau igoa.
  3. E ala i le lisi menu "Gaioiga" Tuʻu le pasi mai faʻasalalauga ma faʻasalalauga.
  4. I le pito i luga taumatau luga o le alalafaga foliga, kiliki i le ki Tapē ile ata ma faʻamaonia le gaioiga.
  5. Unsubscribe mai se itulau lautele i le kilikiina o le faamau "Ua lesitala oe" ma filifilia le vaega talafeagai le vaega.
  6. A maeʻa gaioiga na faia, o le a otometi lava ona mou atu le lautele mai le itulau "Pulega" i le vaega "Vaega".
  7. O le itulau lautele a le tagata lava ia o le a le toe aoga mo sina taimi, a maeʻa ona otometi ona tapeina ona o le tuulafoaia. Seia oʻo mai i lenei taimi, ua mafai ona toe maua le puleaina o tagata lautele.

Faʻamolemole e matau afai tagata e ofo e ulufale i nofoaga faitele, e ui i le leai o ni mea, gaioiga o le a faitauina. Ona o lenei mea e sili ai le faʻaavanoaina i le muamua auala, tuʻuina atu muamua tagata lautele i le kulupu.

Polokalama feaveaʻi

I le mataupu o se telefoni feʻaveaʻi, o le a manaʻomia oe e fai ia lava gaioiga na matou faʻamatalaina i le vaega muamua o le tusitusiga. Pau lava, e le o se mea taua tele eseʻesega o se ese faʻatulagaina ma igoa o vaega.

Fesuiaiga Vaega

E le pei ole faʻasalalauga atoa o le VKontakte 'upega tafaʻilagi, o le fesoʻotaʻiga feaveaʻi e le mafai ona suia le ituaiga o alalafaga. Faavae i luga o lenei, pe a talafeagai ai, e tatau ona e faasino i le '' upega tafaʻilagi ma, e tusa ma faʻamatalaga talafeagai, faʻatinoina le aveeseina.

Faamamaina lautele

Afai mo se tasi mafuaʻaga poʻo se isi le mafai ona e faʻaliliuina tagata lautele i tulaga "Vaega", e mafai ona filifili i le suia o faʻamaumauga. Peitai, pei ona i ai muamua, ma lenei metotia, le mautinoa o le otometi aveesea.

  1. Mai se itulau lautele, kiliki le kia ki i le pito i luga taumatau o le mata.
  2. Lenei oe manaʻomia le faʻatuina o soʻo se vaega o le lautele itulau.
  3. O mea sili ona taua o itulau. "Taʻitaʻi" ma le "Tagata"mea e te manaʻomia ai le tuʻu i lalo ma aveese uma tagata lesitala o iai.
  4. Ina ia faʻaititia le taimi faʻaalu i le tapeina o faʻamaumauga mai le kulupu, ia faia ma talanoaga ma manatu poʻo vitio, i luga o le itulau "Auaunaga" tatala le siakiina o pusa uma. Ina ia sefe le faʻatulagaina, faʻaaoga le siaki faailoga.
  5. E le mafai ona aveeseina se avatar ma ufiufi i luga o se itulau lautele mai se polokalama feaveaʻi.
  6. Oe o le a tatau ona faʻamaea le faʻamamaina o le puipui mai nota oe lava, talu ai o le talosaga aloaia e le o aumaia ni meafaigaluega mo le otometi o le gaioiga.
  7. Peitai, i se isi itu, e mafai lava ona e ulufale i le Kate Mobile application, pe a oʻo ile itulau autu o tagata lautele e te manaʻomia le kiliki i le poloka "Pa".
  8. I le itulau e matala, faʻalautele le lisi "… " ma filifili "Fufulu le puipui"i le faʻamaonia o le gaioiga e ala i se faʻaaliga talafeagai.

    Faʻaliga: Faʻatapulaʻa le numera o faʻamaumauga e paʻu i lalo, o le mafuaʻaga o le a tatau ai ona e toe fai le faʻamamaina mo le tele o taimi.

  9. A maeʻa ona faʻatinoina taga i luga o itulau lautele, kiliki i le ki "Ua lesitala oe" ma filifili Tuʻu.

Ina ua maeʻa uma gaioiga mai faʻatonuga na faʻailoa mai e matou, pe a mavae sina taimi, o le a otometi lava ona poloka le faʻalapotopotoga. Ioe, na o le leai o se gaioiga.

Pin
Send
Share
Send