Revo Uninstaller 3.2.1

Pin
Send
Share
Send


Tele o tatou i le gasologa o le faʻaaogaina o se komepiuta feagai ai ma uninstallable polokalame. I lenei mea, o le faiga e mafai ona lipotia e faapea o le tapeina sa le mafai ona faʻamaeʻaina, o le uninstaller e le i mauaina, poʻo le soloia gaioiga lava ia e le muta i soʻo se auala. I ia tulaga, o le Revo Uninstaller o le sili faʻapitoa auala i fafo.

Revo Uninstaller o se leai fua uninstaller meafaigaluega lea e mafai ai ona e aveʻesea polokalama faʻapipiʻi i lau komepiuta, faʻapea foi ma le puleaina o le amataga Windows.

Matou te fautua atu ia e vaai: isi tali mo uninstalling uninstalled polokalama

Uninstalled Uninstallable Polokalama

Filifilia se polokalame mai le lisi ma kiliki le "Uninstall" faamau, Revo Uninstaller o le a amata sailia mo le fausia-i uninstaller. Ma afai e leʻo iloaina, ona aveina lea e le uninstaller le aveʻesea na o ia, ina ua uma ona faʻamamaina uma faila, faila ma lesitala faʻamaumauga e fesoʻotaʻi ma le igoa o le talosaga i luga o le komupiuta.

Hunter auala

A faʻapea e le o faʻaalia se tasi poʻo se isi polokalama i le Revo Uninstaller, faʻaaoga le hunter mode ma faʻatautaia le vaʻai i le auala 'alo i luga o le laulau. A uma lena, o le a fesiligia oe e aveese le loto finau polokalama.

Autostart pulega

Tele o oloa faakomepiuta, alu i lau komepiuta, manaʻo e ulufale i le amataga menu, ma otometi amata i taimi uma oe liliu le komipiuta. Aveesea polokalama le aoga mai autorun o le a matua faʻaopopoina le utaina o saoasaoa o le faʻagaioiga gaioiga.

Auala mama

Talosaga e pei o sailiga ma ofisa faatonu faʻatulagaina suʻesuʻega talafaasolopito, utaina itulau, ma sili atu. O nei faʻamatalaga uma e amata aoina mai le aluga o taimi, nofoia se vaʻaiga tele o le avanoa avanoa. I le soloia o ia faila, e le gata o le a faʻasaʻa ai le avanoa i lau komepiuta, ae o le a faʻateleina ai le saoasaoa ma le mautu o polokalame.

Tele Suʻega Faʻataʻitaʻiga

I le faiga o uninstalling, le tagata e fai atu e filifili se tasi o fa fa suetusi auala, lea e ese mai i le saoasaoa o faila suʻega, ma, e tusa ai, i le tulaga lelei o le faitauga iuga.

Otometi lava ona faia le vaega faʻafouina

Talu ai ina ua le uninstall le polokalame, ua faamamaina foi le lesitala; mo le malupuipuia fuafuaga, ua faia se rollback manatu e faʻatagaina le faiga e toe foʻi i lona tulaga muamua pe a fai e iai se mea o sese mulimuli ane.

Lelei:

1. Faigofie fesoʻotaʻiga ma le lagolago mo le gagana Rusia;

2. O se lelei auala ile uninstall uninstalled polokalama;

3. O se suʻesuʻega faiga e mafai ai ona e tape uma faila ma lesitala faʻamaumauga e fesoʻotaʻi ma le igoa o le polokalama aveesea.

Le atoatoa

1. Le iloa.

Revo Uninstaller o se meafaigaluega atoatoa atoatoa mo uninstalling uninstalled polokalama e mafai fesoasoani fesoasoani i le taimi tatau. O le manuia o le aveeseina ua mautinoa, lea, o le mea moni, ua leva ona faamaonia e tagata e faaaogaina.

Sii mai Revo Uninstaller mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.94 mai le 5 (31 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faʻafefea ona faʻaaoga le Revo Uninstaller Atoatoa Uninstaller IObit Uninstaller Faʻafefea ona aveese se uninstalled polokalama mai se komepiuta

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Revo Uninstaller o se seti fua o meafaigaluega mo uninstalling polokalama faʻapipiʻi i se komipiuta e uninstall le tulaga masani applet le mafai uninstall.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.94 mai le 5 (31 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Uninstallers mo Pupuni
Atinaʻe: VS Revo Group
Tau: leai se totogi
Tele: 7 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 3.2.1

Pin
Send
Share
Send