Sooga sese pe'ā faʻapipiʻi le Flash Player: mafuaʻaga ma tali

Pin
Send
Share
Send


Flash Player o se lauiloa taʻutaʻua faʻasalalauga o lana galuega e faʻatautaia i le taʻalo o le flash mea i mea eseese. Lenei tusitusiga o le a talanoaina le tulaga o, pe a taumafai e faʻapipiʻi Adobe Flash Player, o se fesoʻotaʻiga sese savali o loʻo faʻaalia i luga o le lau.

O le sooga sese i le taimi o le faʻapipiʻi o le Adobe Flash Player faʻaalia ai o le polokalama na le mafai ona fesoʻotaʻi i le Adobe servers ma download le manaʻomia o le polokalama i le komupiuta.

O le mea moni o le Flash Player faila download mai le aloaia Adobe itulau e le o se installer, ae o se aoga na muamua lalagaina Flash Player i le komupiuta ona faʻapipiʻi lea i luga o le komupiuta. Ma afai o le polokalama e le mafai ona utaina le polokalama sao i le mea, o le tagata vaʻai vaʻaia se mea sese savali i luga o le lau.

Mafuaaga o mea sese

1. Le sogasoga sootaga initaneti. Talu ai e manaʻomia e le komepiuta avanoa i le Initaneti e download ai polokalama, e tatau lava ona faia le tausiga ia mautinoa e maua le avanoa i le World Wide Web.

2. polokaina fesoʻotaʻiga i auvaʻa Adobe. Masalo ua leva ona e faʻalogologo faʻatele e uiga i le le talitonuina o le faʻaogaina o le Flash Player o se auala e maimoa ai le aufaasālalau mataupu i luga o le Initaneti. O lenei plugin e tele matitiva, o le mea lea, faʻapipiʻi le Flash Player i se komupiuta, ua e faia lau komipiuta vaivai.

I lenei tulaga, o nisi anti-virus virus amata ona talia le gaioiga o le Flash Player faʻatulagaina mo gaioiga virus, poloka le avanoa o le au faigaluega i Adobe.

3. Leiloa (leaga) faʻapipiʻiina. I luga o la matou 'upega tafaʻilagi, ua faʻaluaina pea, e tatau ona e siiina mai le Flash Player faʻapitoa mai le ofisa aloaia a le tagata atiaʻe, ma o loʻo i ai se mafuaʻaga lelei: faʻailoa i luga o le lauiloa o le plugin, o ona aso tuai pe toe faʻaleleia o loʻo tufatufaina ma le totoa i luga o isi vaega. I le tulaga sili ona lelei tulaga, e mafai ona e download se le faigaluega le faigaluega i lau komepiuta, ma i se tulaga sili ona leaga, e mafai ona matua faʻaleagaina le saogalemu lau komipiuta.

I le tele o taimi, o le faʻafitauli e mafai ona taoto i le Adobe servers lava ia, e le o tali nei. Ae o le tulafono, afai o le faafitauli o loo i le itu o sea tele gaosi oloa, ona vave foia lea.

Auala e foia ai le mea sese

Metotia 1: download le mea fou

Muamua lava, aemaise pe a fai e te le i laʻuina le Flash Player faʻapipiʻi mai le aloaia Adobe website, e tatau ona e siiina mai lana lomiga fou, ia mautinoa e te mautinoa o loʻo tuʻuina atu e le faiga le sao lelei o le Flash Player e tusa ai ma lau faʻagaioiga ma le browser ua faʻaaogaina.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le flash player i luga ole komepiuta

Metotia 2: faʻamuta le antivirus

E le tatau ona e aveese le avanoa na tulaʻi mai ai faʻafitauli e faʻapipiʻi le Flash Player ona o le sese o lau antivirus. I lea tulaga, e tatau ona e faʻamalolo mo se taimi le taimi uma le aneti-siama polokalama faʻaaogaina i luga o le komupiuta, ona e taumafai lea e toe tuʻu i luga ole komepiuta le Flash Player.

Metotia 3: faʻaaoga le tuʻu saʻo

I lenei metotia, matou fautua atu ia oe le download le le web installer, lea e manaʻomia ai le ulufale atu i le Initaneti, ae o se tagata na saunia vave e faʻapipiʻi vave le plug-in i lau komepiuta.

Ina ia faia lea mea, mulimuli i lenei sootaga ma download i le taimi talafeagai le faʻatulagaina e tusa ma lau faʻagaioiga sisitema faʻaaoga ma le upega tafailagi faʻaogaina.

E masani lava, o metotia faavae ia mo le foia o se fesoʻotaʻiga sese pe a faʻatulagaina le Flash Player i se komupiuta. A iai sau oe poto masani ile foʻia o le faʻafitauli, faʻasoa i le manatu.

Pin
Send
Share
Send