Faʻailoga Tag mo YouTube

Pin
Send
Share
Send

Filifiliina o saʻo upu autu faʻaogaina se taua tele i le faʻalauiloaina o lau vitio i totonu o isi tagata faʻaaoga. Faʻafetai i le i ai o faʻailoga, le ulufale atu alu aʻe i luga le lisi suʻesuʻe ma ulufale i le vaega "Fautuaina" tagata matamata mai e matamata i se ata tutusa. O upu autu e eseese la latou lauiloa, o lona uiga o le numera o fesili i le masina. Ina ia filifilia le sili ona talafeagai o le a fesoasoani faʻapitoa generator, lea o le a talanoaina i la tatou tusitusiga.

Sili YouTube Faʻasologa afi

O loʻo iai le tele o 'upega tafaʻilagi faʻapitoa o loʻo galue i le mataupu faavae lava e tasi - latou te suʻesuʻeina faʻamatalaga i luga o se fesili ua ulufale atu ma faʻaali atu ia oe le tele o auiliiliga talafeagai i tulaga o lauiloa pe talafeagai. Ae ui i lea, o le algorithms ma le faia o galuega faʻapenei e fai sina ese, ma o lea e aoga ai le faʻalogo i sui uma.

Keyword meafaigaluega

Matou te fautua atu ia e faʻamasani oe lava i le Lusia-gagana tautua mo le filifilia o le KeyWord Tool kata kunci. E sili ona lauiloa i Runet ma ofoina atu i tagata lautele se numera tele o gaioiga eseese. Sei o tatou vaʻai totoʻa i le augatupulaga o faʻailoga mo YouTube i luga o lenei tulaga:

Alu i le KeyWord Tool 'upega tafaʻilagi

  1. Alu i le itulau autu o le KeyWord Tool ma filifili le tab i le search bar "YouTube".
  2. I le osoluga lisi, faamaoti le atunuʻu ma fiafia gagana. O lenei filifiliga e faʻalagolago e le gata i lou tulaga, ae faʻapea foʻi ma luga o fesoʻotaʻiga sui soʻotaga, pe a iai.
  3. Ulufale se upu autu i le manoa ma saili.
  4. Ole taimi nei ole a e vaʻai ise lisi ole pito sili ona talafeagai. O nisi faʻamatalaga o le a poloka, e naʻo le taimi e lesitala ai i le Pro version.
  5. I le itu taumatau o Sailiga Fesili e iai le tab "Fesili". Kiliki i luga e vaʻai ai fesili e masani ona faʻatatau i le upu na e ulufale iai.

I se faʻaopopoga, e aoga le faʻalogo i le tomai e kopi ai pe faʻatau atu upu filifilia. O loʻo i ai foi ni faʻamama eseese ma le faʻavasegaina o iʻuga. Ae o le mea talafeagai, o le KeyWord Tool faʻaalia i taimi uma le sili ona lauiloa ma lata mai tagata faʻaaoga talosaga, ma le upu faʻavae e masani ona faʻafouina.

Kparser

Kparser o se-tele-platform, multi-gagana upu fatufatu auaunaga. E talafeagai foi mo le filifilia pine mo au vitio. O le faagasologa o le fausiaina o faʻailoga e faigofie tele, o le tagata faʻaaogaina e manaʻomia:

Alu i le 'upega tafaʻilagi Kparser

  1. Filifili tulaga i le lisi YouTube.
  2. Faʻailoa le atunuʻu o le aufaasauʻau.
  3. Filifili lau gagana e sili ona e filifilia, faʻaopoopo se fesili ma saili.
  4. O lenei o le a vaʻaia le tagata faʻaaoga se lisi ma le sili ona talafeagai ma lauiloa pine i se taimi faʻapitoa.

O le fuainumera o le fuaitau o le a na ona tatalaina pe a uma ona faʻatau e le tagata faʻaoga le Pro vaega o le tautua, ae peitai, o le fua faʻasalalauga faʻaalia ai le togi o le talosaga a le 'upega tafaʻilagi lava ia, e fesoasoani foi i le tusia o ni faʻaiuga e uiga i lona lauiloa.

Sili foiWayToWeb

BetterWayToWeb o se tautua fua atoa, ae ui i lea, e le pei o sui na muamua, e le o faʻaalia faʻamatalaga auiliili e uiga i le fuaitau ma e le faʻatagaina le tagata faʻaoga ona faamaoti le atunuu ma le gagana. Tupulaga i luga o lenei 'upega tafaʻilagi e faʻapea:

Alu i le BetterWayToWeb

  1. Ulu atu i le upu manaʻo poʻo le fuaitau i le laina ma saili.
  2. O lenei o le fesili talaʻaga o le a faʻaalia i lalo o le laina, ma se tamai laulau ma sili lauiloa lauiloa o le a faʻaalia i lalo.

O le mea e leaga ai, o upu filifilia e le BetterWayToWeb auaunaga e le tutusa ma taimi i le autu o le talosaga, ae ui i lea, o le tele o latou e talafeagai ma lauiloa i le taimi. E le aoga le kopiina o mea uma i se laina, ae sili ai ona faia ma le filifili ma faʻalogo i upu faʻaaogaina i isi vitio o mataupu tutusa.

Tagaʻi foʻi: Faʻauiga faʻailoga vitio YouTube

Maua fua mea faʻaaoga

O se vaʻaiga iloga o le Free Keyword Tool o le i ai o faʻavasegaina, lea e mafai ai ona e filifilia ni laupepa e sili ona talafeagai mo oe, faʻavae i luga o upu ua faʻatagaina i totonu o le sailiga. Sei o tatou vaʻai totoʻa i le augatupulaga faʻagasologa:

Alu i le Upega Tafaʻilagi Upega Tafaʻilagi website

  1. I le search bar, tatala le pop-up menu ma vaega ma filifili le sili ona talafeagai.
  2. Faailoa lou atunuu poʻo le atunuʻu o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga o lau auala.
  3. Ta i totonu le manaʻoga manaomia i le laina ma saili.
  4. Ole a e vaʻai ile lisi o pine filifilia, pei ona faia ile tele o auaunaga, o nisi faʻamatalaga e uiga ia latou o le a maua i naʻo le mauaina o le tuʻuina atu atoa. O le avanoa fua iinei e faʻaalia ai le numera o suʻesuʻega Google mo upu poʻo fuaitau.

O le aso sa matou vaʻavaʻai atu i ni faʻamatalaga autu mo YouTube vitio auiliili. Tele tautua o loʻo i ai se faʻaavanoaina faʻataʻitaʻiga, ma o galuega uma e tatalaina faʻatoa maeʻa pe a maeʻa ona faʻatauina le faʻaaliga atoa. Peitaʻi, e le manaʻomia lea mea, talu ai e masani ona lava le mauaina o le lauiloa i se manaʻoga faapitoa.

Silasila foʻi: Faʻaopopo pine i YouTube video

Pin
Send
Share
Send