Pule sili

Pin
Send
Share
Send

Puleina o faila ma faʻasino o se vaega atoa o gaioiga mo polokalame atiaʻe. I totonu o faila faila i le lauiloa, e leai se tutusa Total Commander. Ae, i le taimi lava na sauni ai lana tauvaga moni e tusia seisi poloketi - Pule mamao.

O le faila fua mai FAR Manager na atiae e le na faia le lauiloa RAR archive format, Eugene Roshal, toe foi i 1996. O lenei polokalame na fuafuaina e galue ai i totonu o le Windows system system, ma, o le mea moni, o se kalone o le tautaua Norton Commander faila pule, o lo o faʻatautaia MS-DOS. Le aluga o taimi, Eugene Roshal amata ona faʻalogo tele i isi ana poloketi, ae maise le atiaʻeina o WinRAR, ma FAR Pule faʻavaeina i tua i tua atu. Mo nisi e faʻaaogaina le polokalama, foliga mai ua le toe aoga, ona e leai se kalafi faʻavasega, ma naʻo le faʻamafanafana faʻaaogaina.

Ui i lea, o loʻo iai pea lenei oloa i ona soʻo oe faʻatauaina. Muamua o mea uma, mo le faigofie o le galuega, ma le maualalo manaʻoga mo polokalame sisitema. Seʻi o tatou sailiili atili e uiga i mea uma.

Filifiliga faiga faila

Faʻafeiloaʻi atu se tagata faaaoga i le faila faila o se komepiuta o se tasi o galuega taua a le Far Manager polokalame. Faʻagasolo e faigofie tele, faʻafetai i le lua-vaega o le talosaga faʻamalama. O loʻo i ai foʻi le faʻalauiloaina o lea lava ituaiga faila, e faʻaosofia lelei ai le faʻauigaina o le tagata faʻaaoga.

O folauga faiga faila e toetoe lava a tutusa ma mea faʻaaogaina e le Total Commander ma Norton Commander faila pule. Ae o le mea e aumaia FAR Pule latalata i Norton Commander, ma iloga ese mai le Total Commander, o le auai lea o se faʻapitoa fesoʻotaʻiga faʻatulagaina.

Le puleaina o faila ma tui

E pei lava o isi faila faila, o galuega a le FAR Pule e aofia ai foʻi le tele o togafiti ma faila ma faila. I le faʻaaogaina o lenei polokalame, e mafai ona e kopiina faila ma faʻasino, tape latou, gaoioi, vaʻai, sui uiga.

Feʻaveaʻi ma kopiina faila e matua faigofie tele faʻafetai i le lua-pane mamanu o le mamao Pule. Mo le kopiina pe faʻasolo se faila i seisi laupepa, na ona filifili lava ma kiliki le faʻamau o loʻo i le pito i lalo o le atoaga o le faʻamalama autu.

Galue ma faʻamau

Ole faʻavae ole ata ole FAR Manager ole a faʻateleina ai le plug-in. I lenei tulaga, o lenei talosaga e leai se manatu faʻatauvaʻa i le lauiloa faila faʻatonu Total Commander. E mafai ona faʻafesoʻotaʻia le sili atu ma le 700 faʻapipiʻi ile Far Manager. Ole tele o latou e mafai ona download i luga o le tulaga aloaia a le '' upega tafaʻilagi, ae o nisi plugins o loʻo aofia i totonu o le standard Assembly o le polokalama. E aofia ai le elemene mo le FTP sootaga, o le archiver, plugins mo lolomiga, faila faʻatusatusaina, ma le sailia o fesoʻotaʻiga. I se faʻaopopoga, oe mafai ona faʻafesoʻotaʻi plugins mo le faʻatautaia o mea i totonu o le ato, faʻasaʻosaʻo o le lesitala, upu faʻamaeʻaina, faila faila, ma le tele o isi.

Lelei:

  1. Faigofie i le pulega;
  2. Multilingual interface (e aofia ai le gagana Rusia);
  3. Le manaʻomia e faʻatino ai punaoa;
  4. Le agavaʻa e faʻafesoʻotaʻi ai plugins.

Le atoatoa

  1. Le lava o kalafi faʻavasegaga;
  2. O loʻo faʻagasolo lemu le poloketi;
  3. E naʻo galuega i lalo ole Windows faʻafoe faiga.

E pei ona e vaʻai, e ui i le faigofie tele, ma e oʻo lava, e mafai ona e fai mai, ole amataga o mea e vaʻaia, o le aoga o le FAR Manager polokalama e matua tele lava. Ma faatasi ai ma le fesoasoani a plug-in faila, e mafai ona faalauteleina atili. I le taimi lava e tasi, o nisi plugins e faʻatagaina oe ia e faia le mea e le mafai ona faia i ni lauiloa faila pule e pei o le Total Commander.

Sii mai fua le FAR Manager

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send