Mixcraft 8.1.413

Pin
Send
Share
Send


Mixcraft o se tasi o nai pese musika polokalama ma le lautele o galuega ma foliga, lea e mama foi ma faigofie faʻaaoga. Ole komepiuta leo leo lenei (DAW - Digital Audio Workstatoin), o le faʻasologa ma le 'au mo le galulue ma VST mea faigaluega ma synthesizers i le tasi fagu.

Afai e te manaʻo e faʻataʻitaʻia lou lima i le fatuina o oe lava musika, Mixcraft o se polokalama e mafai ai ma e tatau ona amata amata ona faia. O loʻo i ai se fesoʻotaʻiga faigofie ma tupu fua, ae le o le mamafa i mea e le aoga, ae i le taimi lava e tasi e mafai ona faʻatapulaʻaina avanoa mo se tagata musika. E uiga i mea e mafai ona e faia i lenei DAW, o le a matou taʻu atu i lalo.

Matou te fautua atu ia e faʻamasani ia oe: Polokalama mo le fatuina o musika

Fausiaina musika mai leo ma samoa

Mixcraft o loʻo i ai i totonu o lana seti se tele lusi o leo, loops ma faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga e mafai ona e fatuina se tulaga ese musika musika. E tofu uma a latou leo ​​maualuga ma e faʻalauiloa i ituaiga eseese. Tuʻu nei fasi faʻamatalaga i le playlist o le polokalame, faʻatulagaina i latou i le manaʻoga (manaʻomia) faʻatulagaina, oe o le a fausiaina lau oe lava musika sili atu alofilima.

Faaaogaina mea faimusika

Mikskraft ei ai le tele o ana lava mea faigaluega, synthesizers ma samplers, faʻafetai i lea o le faagasologa o le fausiaina o musika avea atili sili manaia ma faʻafiafiaina. O le polokalama ofoina tele tele o mea faimusika, o loʻo i ai drum, tui, string, keyboard, ma isi. I le tatalaina o se tasi o nei mea faigaluega, fetuunai lona leo mo oe lava, e mafai ona fausiaina se tulaga ese melodi e ala i le tusia i luga o le alu pe ala i le tusia i luga o se grid o mamanu.

Leo gaioiga gaosiga

Taitasi fasi vaega o le faʻamaeʻaina auala, atoa ai ma le atoa tuʻufaʻatasiga, e mafai ona gaosia i le faʻapitoa faʻapitoa ma filiga, o loʻo tele i Mixcraft. Faʻaogaina i latou, e mafai ona e ausia se lelei atoatoa, faʻaalo leo.

Warp leo

I le faʻaopopoga i le mea moni o lenei polokalame e mafai ai ona e faʻatinoina le leo i mea eseʻese, ae o loʻo i ai foʻi le agavaʻa e faʻaletonu ai le leo i faʻasologa ma otometi. Mixcraft maua ai le tele o avanoa mo fatufatuga ma faʻaleleia leo, mai i le taimi e faʻasaʻo ai e faʻataunuʻu toe fausiaina o le musika musika.

Matua

Mastering o se tulaga taua tele i le fatuina o se musika musika, ma o le polokalama o loʻo tatou mafaufauina ei ai se mea e ofo ai i lenei tulaga. O lenei fale faigaluega e leai se faʻapitoa otometi vaega lea e mafai ona faʻaalia le tele o tapulaʻa faʻapitoa i le taimi e tasi. Pe o se suiga i le aofaʻi o se mea faigaluega faapitoa, panning, se faamama poʻo se isi lava aʻoaʻo sili, mea uma o le a faʻaalia i lenei eria ma o le a suia i le taimi o le toe faia o le ala e pei ona fuafuaina lona tusitala.

MIDI masini lagolago

Mo sili atu faʻafaigofie tagata ma faigofie le faia o musika, Mixcraft lagolagoina masini MIDI. E te manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o le MIDI keyboard poʻo le masini talipalau i lau komepiuta, faʻafesoʻotaʻi i se mea faigaluega mimiti ma amata le taʻalo o lau musika, o le mea moni, aua neʻi galo e puʻeina i le siosiomaga polokalame.

Faaulufaleina ma auina atu i fafo faʻataʻitaʻiga (matasele)

Faatasi ai ma le tele faletusi o leo i lona auupega, o lenei fale faigaluega mafai ai foi le tagata e faʻaaoga e faʻaulufale mai ma fesoʻotaʻi tolu-faletusi faletusi ma faʻataʻitaʻiga ma loops. Ua mafai foi ona momoliina fasi musika.

Re-Wire Talosaga Lagolago

Mixcraft lagolagoina talosaga talafeagai ma Re-Wire tekinolosi. O le mea lea, e mafai faʻatonu leo ​​mai se isi vaega talosaga i se fale faigaluega ma faʻagasologa ia ma aʻafiaga maua ai.

VST plugin lagolago

E pei lava o polokalame uma mo le faia o musika, e faʻaaloalo, ua fesoasoani e Mixcraft le galulue faʻatasi ma isi vaega VST-plugins, lea e tele atu isi mea. O nei faʻaeletonika mea faigaluega e mafai ona faʻalauteleina le aoga o soʻo se fale faigaluega i lagi-maualuga tapulaʻa. Moni, e le pei FL Studio, e mafai na ona faʻafesoʻotaʻi VST mea fai musika i le DAW i le fesili, ae le o soʻo se ituaiga o aʻafiaga ma faʻamama mo le gaosiga ma faʻaleleia leo lelei, lea e manino lava le manaʻomia pe a faia musika i se tulaga faʻapolofesa.

Faamaumauga

E mafai ona e puʻeina leo i le Mixcraft, e faʻafaigofie tele le gaioiga o le fausiaina o musika fatuga.

O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi le MIDI keyboard i se komupiuta, tatala se mea fai musika i le polokalama, amata puʻeina ma tata lau oe lava fati. O le tutusa e mafai ona faia ma se komipiuta komipiuta, ae ui i lea, o le a le faigofie tele. Afai e te manaʻo e puʻeina leo mai se masini leo, e sili atu le faʻaogaina o le Adobe Audition mo ia mafuaʻaga, lea e ofoina sili avanoa lautele mo le puʻeina leo.

Galue ma tusi

O le Mixcraft o loʻo i ai i le seti mea faigaluega mo le galulue ma se ogaumu, lea e lagolagoina faʻatosina ma faʻataga oe e seti le vaʻaia o ki.

E tatau ona malamalama o le galue ma faʻamatalaga i lenei polokalama e faʻatinoina i se tulaga faʻavae, ae afai o le fatuina ma le faʻatonutonuina o mea taʻalo musika o lau galuega autu, e sili ai le faʻaogaina o se oloa e pei o Sibelius.

Integrated tuner

Taʻitasi leo ala i le Mixcraft playlist ua faʻaogaina i se mea saʻo lelei tuner e mafai ona faʻaogaina e faʻaliliuina ai se kitara ua fesoʻotaʻi i se komepiuta ma faʻavasega analog analog synthesizers.

Faʻatonutonu faila vitio

E ui i le mea moni o le Mixcraft e sili ona taulai atu i le fatuina o musika ma faʻatulagaina, o lenei polokalame e mafai ai foi ona e faʻatonutonu ata vitio ma faia le dubbing. O lenei fale faigaluega ei ai le tele o seti o aʻafiaga ma faʻamama mo le faʻagaioia vitio ma galue tuusao ma le leo ala o le vitio.

Lelei:

1. Atoatoa Suʻesuʻega Faʻalelei.

2. E manino, faigofie ma faigofie ona faʻaogaina ata faʻaata.

3. Se seti tele o latou lava leo ma mea fai tino, faʻapea foi ma le lagolago mo faletusi o isi vaega ma talosaga mo le fausiaina o musika.

4. Le iai o se numera tele o tusi lesona ma aʻoaʻoga vitio lesona i luga o le fatuina o musika i lenei fale faigaluega.

Le atoatoa

1. E le tufatufaina fua, ma o le taimi faʻataʻitaʻi e naʻo le 15 aso.

2. Sounds ma faʻataʻitaʻiga o loʻo avanoa i le polokalame a le faletusi mo le lelei o latou leo ​​e mamao ese mai le potu aoga, ae e sili atu le lelei nai lo le faʻataʻitaʻiga i Magix Music Maker.

I se aotelega, e taua le fai mai o Mikskraft o se alualu i luma workstation e maua toetoe lava le faʻatapulaaina avanoa mo le fausiaina, teuteu ma le gaosia o lau oe lava musika. I se faʻaopopoga, e matua faigofie ona aʻoaʻo ma faʻaaogaina, e oʻo lava i se tagata e le masani ai PC tagata faigaluega e mafai ona malamalama ma galue faʻatasi ai. I se faʻaopopoga, o le polokalame e alu ai i luga e sili atu le faigata laupepa avanoa nai lo isi vaega ma e le o tuʻuina atu i luma maualuga manaʻoga i luga o punaoa sisitema.

Sii mai Le Tofotofoga Mixcraft

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.80 i fafo mai 5 (5 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Nanostudio Mafuaaga Faataʻitaʻiga Freemake leo faʻaliliu

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Mixcraft o se faigofie ma faigofie-e-faʻaaogaina DAW (leo faigaluega fale) ma le tele o foliga mo le fausiaina ma le teuteuina o oe lava musika.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.80 i fafo mai 5 (5 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Acoustica, Inc.
Tau: $ 75
Tele: 163 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 8.1.413

Pin
Send
Share
Send