Ashampoo Burning Studio 19.0.1.6.5310

Pin
Send
Share
Send


Afai e te le manaʻomia e le gata o se meafaigaluega mo le tusia o faila i tisiki, ae o se moni aoga polokalama faʻatatau i tomai faʻaaoga, o lona uiga o le filifiliga o sea fuafuaga o polokalama fofo o loʻo faʻaititia tele. Ashampoo Burning Studio, lea o le a talanoaina i lalo, e aofia i le vaega lea o polokalama.

Ashampoo Burning Studio o se malosi ma aoga faʻagaoioiga faʻamoemoe e pueina faʻamatalaga i luga o se mea puʻeina tele, fausiaina faʻateleina kopi, saunia tapuni ma sili atu tele. O lenei polokalame o loʻo iai uma mea e tatau ona fai e faʻaaogaina ai mea faigaluega o le a faʻamalieina ai le ova tagata.

Matou te fautua atu ia e vaʻai: Isi polokalama mo le susunuina o sipaka

Faamatalaga faamaumauina

I lenei vaega o le tusi talosaga, faʻamaumauga o loʻo faʻamauina i luga ole taʻavale poʻo lona tufatufaina atu ile tele o sisitema.

Le tua

O se tasi o mea iloga o Ashampoo Burning Studio o le mafai lea e faaleoleo faila. O le a manaʻomia ona e taʻu maia faila ma tuʻufaʻatasiga ma, pe a manaʻomia, atofa se faʻamatalaga. O se kopi faaleoleo e mafai ona faia uma i luga o le laser drive ma luga o se malo drive po o se USB flash drive.

Faila ma toe faila toe faaleleia

O loʻo iai se faaleoleo, e iai foi le tomai e toe faʻafoʻi faila ma tuʻufaʻatasiga. Afai o le faʻamaumauga sa tusia i luga o se masini na aveeseina, naʻo oe e tatau ona faʻafesoʻotaʻi i le komupiuta, ina ua maeʻa le polokalama o le a otometi lava iloa le faʻamaumauga ma le faaleoleo.

Le puʻeina leo

I le faʻaaogaina o le Ashampoo Burning Studio, e mafai ona e fausiaina uma le masani CD leo ma se mea e puʻeina ai ma faʻamaumauga faila MP3 ma WMA.

Liliu Audio CD

Faʻaliliu faʻamatalaga leo mai le disk i se komepiuta ma sefe i soʻo se foliga talafeagai.

Vitio puʻeina

Faamaumau maualuga-ata tifaga i se tisiketi taavale ina ia mafai ona mulimuli ane taina i luga lagolagoina masini.

Fausia le faavaa ata

O se tasi o mea sili ona manaia meafaigaluega na mafai ai ona e nafa ma le fausiaina o ufiufi mo tisiketi, tamaitusi, atiaʻe ata e o atu i luga o le taʻavale lava ia, ma isi.

Kopi

Faʻaogaina tasi drive e avea o se punavai ma le isi o se tagata e faataapeina, faia atoa tutusa kopi kopi o tisiketi i se taimi.

Galue ma ata

O le polokalama saunia se tele lautele seti o foliga mo galulue ma disk faʻatusa: o le fatuina lea o se ata, pueina i le taʻavale ma le vaʻaiga.

Fufulu atoa

O se isi meafaigaluega i le polokalame o le mafai lea e faamama atoa le rewritable disc. Tapeina e mafai ona faia uma faʻavave ma sili ona maeʻa, lea o le a le faʻatagaina oe e toe faʻafoʻi faila na soloia e oe.

Faamaumauga alualu i luma tulaga faila

O lenei vaega ua faʻaagaga mo le faʻaaogaina e le au polofesa, pei o se tagata masani e le manaʻomia le faamaʻoti tulaga e pei o faila faila filifiliga, filifiliga o le pueina metotia, ma isi.

Lelei o Ashampoo Burning Studio:

1. Faʻaonapo nei faʻamatalaga ma le lagolago mo le gagana Rusia;

2. Mauaina faʻailoga vaega mo faʻaaoga faʻapitoa.

Le atoatoa o Ashampoo Burning Studio:

1. Le faʻaaogaina o le polokalama e manaʻomia ai le lesitala faʻatagaina;

2. E maua ai se avega ogaoga i luga o le faʻagaoioiga faiga, ina ia tagata faʻaaogaina ma tuai ma vaivai komepiuta ono maua le saʻo taotoga.

Ashampoo Burning Studio o se mea faigaluega lautele mo le susunuina o sipika, atiaʻe tapuni, fausiaina backups, ma isi. Afai e te manaʻomia se mea faigaluega faigofie ina ia mafai ai ona tusia se mea puʻeina ma ni faila, e sili atu le vaavaai i le itu a isi polokalama.

Talia se faʻataʻitaʻiga o le Ashampoo Burning Studio

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Potu pese musika a Ashampoo R-SALAMO Ashampoo uninstaller Atenatura 3D ma le Ashampoo

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Ashampoo Burning Studio o se mea faigaluega multifunctional mo kopiina ma tusia faʻamaumauga i tisiketi tisiketi. Lagolagoina uma foliga talafeagai, mafai galue ma ata ma faʻasaoina galuega.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: Ashampoo
Tau: $ 34
Tele: 64 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 19.0.1.6.5310

Pin
Send
Share
Send