OU Fualaʻau 7.30

Pin
Send
Share
Send


O le DU Meter o se aoga lea e mafai ai ona e mataituina lau Initaneti i le taimi moni. Faatasi ai ma, oe o le a vaʻai uma ulufale atu ma le ulufafo fefaatauaiga. O le polokalama faʻaalia faʻamatalaga auiliili i luga o le faʻaaogaina o le fesoʻotaʻiga i le lalolagi atoa, ma eseese filifiliga o le a fesoasoani ia te oe e faʻatulagaina ai le faʻamau o loʻo avanoa i lau pule. Sei o tatou vaʻai ile gaioiga o le DU Meteri i nisi auiliiliga.

Pulea menu

E leai se ki menu a le DU Meteri mai lea e faia uma ai gaioiga. Nai lo o lea, o se tala menu ua saunia i le mea e i ai uma galuega ma mea faigaluega. Lea, iinei oe mafai filifili le faʻaali ala o le polokalama faʻaalia ma faʻamatalaga i luga o le taskbar. Mo tulaga lautele faʻaaoga le faʻamau "Tagata faaaoga filifiliga ...", ma mo sili atu alualu i luma - "Pule Seti ...".

I le lisi, o loʻo avanoa lipoti mo le vaʻaia o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i feoaʻi 'ona e le tagata faʻaaoga PC. E mafai ona mauaina faʻamatalaga e uiga i le faʻasologa o le DU Meter ma lona faʻamauina, talu ai le amataga o le polokalama e faʻaaoga i se avanoa faʻataʻitaʻi fua.

Faafou togafiti

Lisi o loʻo faʻaalia ai le faʻaopopo foliga ma agavaʻa o le polokalama fou. O le a faia togafiti faataʻitaʻiga o le a puʻupuʻu faatonuga i le faʻaaogaina o le lomiga lata mai ma talanoa e uiga i ona faʻaleleia. I le isi laasaga, o le a musuia oe e ulufale i mea taua ina ia pe a o le masina o fefaatauaiga e sili atu e tusa ma le faʻatulagaina o tusi, e mafai e le polokalama ona faʻailoa i le tagata faʻaaoga.

Fetuunaiga tulaga

Itulau "Tagata faaaoga filifiliga ..." E mafai ona faʻatulaga le amio lautele o le DU Mita. O lona uiga: fuafuaina o le saoasaoa (Kbps po o Mbps), faamalama ala, faʻaalia o faʻailoga ma suia le lanu fausaga o elemene eseese.

"Pule Seti ..." faʻatagaina oe e vaʻai i le faʻavasegaina lelei. O lona uiga, ua faʻamalama le faʻamalama e fai ma sui o le pule o lenei komipiuta. Lenei oe mafai ona maua le faʻatulagaina ufiufi galuega nei:

  • Network adaptor faamama
  • Filiga mo fuainumera maua;
  • Imeli imeli
  • Fesootaiga ma dumeter.net;
  • O le tau o faʻamaumauga feʻaveaʻi (ona faʻataga ai le tagata faʻaaoga e ulufale i a latou tau);
  • Fausia se kopi faaleoleo o lipoti uma;
  • Filifiliga amata;
  • Ua sili atu lapataiga mo auala.

Teugatupe Fesootaiga

O lou fesoʻotaʻi atu i lenei auʻaunaga, e mafai ai ona e lafoina faʻamatalaga fuainumera mai le tele o PC. Faʻaaogaina le auaunaga e leai se totogi ma manaʻomia le lesitala e teu ma faʻafetaui au lipoti.

I le ulufale i totonu o le dumeter.net account, i totonu o le control panel e mafai ona e fausia se masini fou o le a mataituina. Ma e fesoʻotaʻi i le tautua a se PC patino, e tatau ona e kopiina le fesoʻotaʻiga i lau oe lava tusi luga o le upega tafaʻilagi ma faapipii i lau komepiuta. E le gata i lea, o loʻo iai le lagolago mo faʻafoeina o taʻavale i telefoni feaveaʻi ma le Android OS ma le PC i luga o Linux.

Desktop faailo televave

Ole televave faʻaali ma ata faʻaalia o loʻo faʻaalia i luga o le taskbar. Latou te tuʻuina atu se avanoa e vaʻai i le saoasaoa o ulufale / ulufafo feʻaveaʻiga. Ma i se tamai faamalama faʻaalia ai le taumafaina o le Initaneti i foliga faʻafanua i le moni taimi.

Fesoasoani kesi

Fesoasoani e saunia e le atiaʻe i le Igilisi. O se auiliiliga taiala o loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga i le faʻaaogaina o gaioiga taʻitasi ma tulaga o le DU Meter. Lea oe vaʻaia le fesoʻotaʻiga o le kamupani ma lona tulaga faʻaletino, faʻapea foʻi ma faʻamatalaga i luga o le laisene polokalama.

Lelei

  • Advanced auiliiliga
  • Malosiaga e auina atu faʻamaumauga i imeli;
  • Teuina o faʻamaumauga mai soʻoga uma masini;

Le atoatoa

  • Totogi faʻasalalau;
  • E le faʻaalia le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga mo se taimi faʻapitoa.

O loʻo tele faʻapipiʻi a le DU Meteri ma faʻamama eseese o filifiliga. O le mea lea, ua mafai ai ona e teuina au lipoti i luga o le taumafaina o le initaneti feaveaʻi i masini eseese ma synchronize latou faʻaaogaina lau dumeter.net tala.

Sii mai fua le DU Meteri

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 1 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Net.Meter.Pro Bwmeter Initaneti feaveaʻiga polokalama pulea TrafficMonitor

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le DU Meter o se faʻaoga e tuʻuina mai fuainumera i luga o le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga a le lalolagi atoa. Fetuutuunai faʻatulagaina faʻatagaina oe e faʻatapulaʻa feʻaveaʻiga ma faʻamama lipoti e tusa ma avanoa tapulaʻa.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 1 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Haqel Technologies Ltd.
Tau: $ 10
Tele: 6 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 7.30

Pin
Send
Share
Send