Local Website Archive 2018 18.0

Pin
Send
Share
Send

O 'upega tafaʻilagi teuina le tele o faʻamatalaga aoga e mafai ona aoga, ae o le faʻasaoina i ni tusitusiga faatonu poʻo ni mea faʻapena e le faigofie tele. E faigofie tele ona download le itulau atoa ma tuu i latou i totonu o faamaumauga ina ia mafai ai ona e ulufale atu e tusa lava pe leai se Initaneti. O le a fesoasoani fesoasoani le polokalame o le Local Website Archive. Sei o tatou vaai totoʻa i ai.

Autu faamalama

O elemene uma o loʻo tulaga faʻalelei ma ua teuteuina i le tele mo le faigofie. Mai le faʻamalama autu, o vaega uma o le polokalame e puleaina: faʻamaumauga, folau, nofoaga na sefe, tapulaa. A faʻapea e tele afifi ma itulau o itulau, ona i ai lea o le sailiga galuega e vave maua ai le mea manaʻomia.

Faʻaopopo nofoaga i luga o faamaumauga

Ole galuega autu ole Local Website Archive o le sefeina o kopi o itulau i luga ole laiga komepiuta i ni komipiuta i se eseese o faʻamaumauga. E faia lea i nai kiliki. Pau le manaʻo e faʻatumu fanua uma i se isi faamalama mo le faaopoopoina o le faʻamaumauga, ma faʻamaonia ua ulufale tonu le tuatusi faʻapitoa. O le puʻeina ma le laʻuina i luga o se saoasaoa, tusa lava pe leai-so-vave initaneti initaneti.

Vaʻai iʻuga

E mafai ona e suʻesuʻe uma mea i totonu o le upega tafailagi i faʻamatalaga auiliili loa i le downloadina e aunoa ma le tuʻua. O loʻo i ai se vaega faʻapitoa mo lea i le faʻamalama autu. E fesuiaʻi i le lapopoa, ma o soʻotaga uma o loʻo i luga o le laupepa o le a kiliki pe a e maua le fesoʻotaʻiga i le Initaneti poʻo latou teuina i lau komepiuta. O le mea lea, lenei itūlā e mafai ona faʻaigoa o se mini-browser.

Itulau Auina mai

Ae a, matamata nofoaga e avanoa e le gata i le polokalame lava ia, ae faapea foi ma le eseese, talu ai o se HTML pepa o loo download. Ina ia vaʻavaʻai i ai, e tatau ona e alu i le faila nofoaga tuatusi, o le a faʻailoaina e se laina ese, pe e sili gofie foʻi ona momoli itulau i le faʻamaumauga. E na o le tatau ona mulimuli i le faʻatonuga ma filifili filifiliga talafeagai mo se teuina. O le faʻasaoina pepa e mafai ona tatalaina e ala i soʻo se browser.

Lolomi

E i ai taimi e manaʻomia ai le lolomiga o se itulau, ae faʻasolo uma ana mea i le Word poʻo isi polokalame mo le taimi umi ae le o taimi uma e tumau ai mea uma i lona tulaga e le suia. Nofoaga Initoneti Archive faʻatagaina oe e lolomiina soʻo se kopi kopi o le itulau itulau i le sekone. E tatau lava ona e filifilia ma faʻapipiʻi nisi laupepa filifiliga.

Faaleoleo / toe

O isi taimi e faigofie tele le leiloa uma o au faʻamaumauga ona o se vaega laititi le faʻalavelave, pe sui se mea, ona le maua lea o le punavai faila. I lenei tulaga, fesoasoani fesoasoani, lea e fausia ai se kopi o faila uma i se isi nofoaga, ma afai e tatau ai, e mafai ona latou toe fuatai mai. E i ai le faʻatinoga i totonu o lenei polokalama; o loʻo faʻaalia i se isi faʻamalama i le lisi "Meafaigaluega".

Lelei

  • Faigofie ma tupu fua Ofisa;
  • E i ai le gagana Lusia;
  • O gaioiga uma e tupu toetoe lava o le taimi lava;
  • O loʻo i ai se mea faʻapipiʻi mini-browser.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se tau.

Pau lea ou te fia taʻu atu e uiga i le Local Website Archive. Ole polokalame sili lea mo le vave sefeina o itulau i lau komepiuta. Latou te le aveina le tele o avanoa, ona latou teuina vave. Ma o le galuega fesoasoani faaleoleo o le a fesoasoani ia aua nei leiloa le kopi na teuina.

Sii mai faʻataʻitaʻiga lomiga o le Local Website Archive

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

HTTrack Upega Tafaʻilagi Copier Upega Tafaʻilagi Extractor Polokalama mo le downloadina o le itulau atoa Faʻafefea ona faaleleia se misi window.dll sese

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Nofoaga Initoneti Archive o se polokalame talafeagai mo vave kopi kopi itulau itulau i se komepiuta. Faʻafetai i lea mea, e mafai ona e vaʻaia se kopi o le upega tafailagi tusa lava pe leai se sao ile Initaneti.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Aignesberger Software
Tau: $ 30
Tele: 4 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2018 18.0

Pin
Send
Share
Send