Nero 1.11.0.27

Pin
Send
Share
Send


A oo mai i le tusi faʻamatalaga i disk, o le lauiloa Nero polokalama e sau i le mafaufau muamua. E moni lava, lenei polokalama ua leva ona faʻatuina ia lava o se mea aoga aoga mo le susunuina tisiketi. O lea la, o le a talanoaina i lenei aso.

Nero o se lauiloa masini mo galuega ma faila ma susunuina tisiketi, o loʻo i ai le tele o ituaiga o polokalame, o nei mea e eseese i le numera o gaioiga ua saunia ma, e tusa, i tau. Lenei aso, ia o le a matou nonofo i nisi faʻamatalaga auiliili i le maeʻa faʻamatalaga atoa o le polokalame ile taimi nei - Nero 2016 Platinum.

Matou te fautua atu ia e vaʻai: Isi polokalama mo le susunuina o sipaka

Tusitusiga faamatalaga i tisiketi

Faatasi ai ma le mea faigaluega fausia Nero susunuina ROM E mafai ona e tusia faʻamatalaga i se tisiki e ala i le fausiaina o se CD ma faila, DVD poʻo Blu-ray. Lenei, o tulaga alualu i luma ua saunia ina ia mafai ona maua le manaʻomia pueina filifiliga.

Faʻaali Faamatalaga Moni

Tuʻufaʻatasia meafaigaluega Nero faailoa faʻatagaina oe e vave tusia faamatalaga i le disk e faʻatatau i le mafuaʻaga o le faʻaoga: faʻamatalaga CD, Blu-ray, DVD. E mafai ona faʻaopopo se upu faʻapitoa i nei ituaiga uma.

Fatuina Audio CD

Faʻalagolago i le tagata taʻalo o le tisaina o le a ta ai i le lumanaʻi, le polokalama ofoina tele leo leo pueina auala.

Susunuina tisiketi ma vitio

E ala i tala faatusa ma se leo leo, iinei oe ofoina atu ni auala eseese mo le puʻeina o vitio i luga o se mea o iai.

Mu se mea ua i ai i tisiki

O i ai sau ata i lau komupiuta e te manaʻo e susunuina i le disk? Ona Nero faailoa e vave ona taulimaina lenei galuega.

Vitio faasaʻoina

Tuʻufaʻatasia meafaigaluega Leo vitio o se atoatoa faʻatonutonu vitio e mafai ai ona e faʻatonutonu o loʻo i ai nei vitio. Mulimuli ane, e mafai ona vave puʻeina le vitio i le disk.

Faʻaliliu musika mai le disk

Faigofie meafaigaluega fausia-i Nero Tisaina i Fale Faʻatagaina oe e momoli atu faʻasalalau faila faila mai le disk i soʻo se telefoni feaveaʻi, ao teu poʻo le sefe i se komepiuta i ni nai kiliki kiliki.

Fausia le faavaa ata mo se tisiki

O se tasi o mea mataʻina o Nero o le i ai o le fausia-in graphic editor e mafai ai ona e faia se ufiufi mo le tisiki, e fuafua lava i le faʻatusa o le pusa, faʻapea foi ma le tusia o se ata o le a alu i luga o le CD.

Liliu leo ​​ma ata vitio

Afai e te manaʻomia le fetuunaiga o avanoa leo ma vitio faila i le faʻatulagaina manaʻomia, faʻaaoga le meafaigaluega Nero toe fai, lea e mafai ai ona e faʻaliliu ma vaʻai lelei le tulaga o i ai faila.

Toe Maua Filifiliga Aveesea

Afai na tape faila i luga o soʻo se masini (komepiuta, USB flash drive, disk, etc.), ona faʻaaoga lea Nero laveaʻi E mafai ona e siakiina ma toe maua faila i le tele e mafai ai.

Saili Faila Faila

Nero Faʻaaliga Fale Mafai ai ona e faʻaeteete vaʻavaʻaia faʻataʻitaʻiga mo le tele o faʻasalalauga faila: ata, vitio, musika ma faʻaali ata. Mulimuli ane, o faila uma mauaina o le a tuʻufaʻatasia i totonu o se tasi talafeagai faletusi.

Lelei o Nero:

1. A volumenous seti o galuega mo le galuega atoa ma ala o faʻasalalauga faila ma susunuina tisiketi;

2. Faigofie fesoʻotaʻiga ma lagolago mo le gagana Rusia;

3. A manaʻomia, e mafai e le tagata faʻatau ona faʻatau ni meafaigaluega taʻitasi, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻatinoina ai naʻo le susunuina o sasi.

Le atoatoa o Nero:

1. O le polokalama e totogi, ae o le tagata o le a maua le avanoa e faʻataʻitaʻia ai uma foliga o le polokalama e aunoa ma le faʻaaogaina o le fua fua 14-aso lomiga;

2. O le polokalama tuuina lelei avega mamafa i luga o le komepiuta.

O Nero ose mea faigaluega e aoga tele mo le galulue ma ala o faila ma susunuina i le disk. Afai e te manaʻomia se mea mataʻutia ma aoga e faʻaogaina i le faʻaaogaina e tagata tomai faʻapitoa, ia e mautinoa ona taumafai le oloa.

Sii mai Nero Trial

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Nero toe fai Susunuina o se tisiketi ata ma Nero Nero Kwik Ala o Faasalalauga DVDFab ma maua

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O Nero ose faʻamatalaga lautele mo le galulue ma multimedia, faʻasaʻoina ma le susunuina i tisiketi. Le polokalama lagolagoina uma lauiloa faila faila ma drive.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Nero AG
Tau: $ 74
Tele: 257 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 1.11.0.27

Pin
Send
Share
Send