QBittorrent 4.0.4

Pin
Send
Share
Send

I le fesoʻotaʻiga ma le faʻateleina o faʻasalalauga o fesoʻotaʻiga torrent, lea na tuleia ai muamua faila faila talimalo i totonu o tuafale, na tulaʻi mai le fesili o le filifilia o le sili ona talafeagai tagata faʻatau mo le fesuiaʻi o faila e faʻaaoga ai lenei maliega. Le polokalama sili ona lauiloa o μTorrent ma BitTorrent, ae e leai se moni talosaga e mafai ona tauva ma nei tagata tinoese? O le saoloto qBittorrent client o se aoga talafeagai i le lua torrent client taʻua i luga.

O le KuBittertorrent talosaga i le auupega ua i ai mea faigaluega uma mo le faigofie ma le vave fesuiaiga o mea i luga o le torrent network.

Lesona: Faʻafefea ona fai se torrent faila i le qBittorrent

Matou te fautua atu ia te oe e vaʻai: Isi polokalame mo download torrents

Sii maia faila

E pei foi o soʻo se torrent client, o le galuega autu a qBittorrent o le download lea o mea aoga. E lua auala e amata ai le downloadina: i le polokalame, download le torrent faila ua i luga o le komupiuta, pe ala i le faʻaopopoina se soʻotaga. O le KuBittorrent talosaga lagolagoina galuega, e aofia ai ma maneta sootaga ma faʻamatalaga hashes.

I le taimi o le faiga o le laiga, o le download mea e mafai ona faʻagaioi, toe faʻaigoaina, taofi, ma le avanoa i lona toe tu i le lumanaʻi i le faʻalavelaveina.

Le faʻaogaina o le talafeagai nofoaga lisi, e mafai ona seti le faamuamua ma le saoasaoa o downloading faila ina ia le afaina ai isi galuega faʻatinoina i luga o komepiuta.

Faʻasalalauga o mea

E le manaʻomia le tusiaina o le mataupu faʻasoaina o mea. O le taimi lava e amata ona ave i lalo le faila, i le taimi lava e tasi faʻasolo i luga le polokalama. A maeʻa ona faʻatoʻaina mai se faila, o le qBittorrent e le masani ona tuʻu atoa i ai i le faʻasoasoaga. E mafai ona e faʻalavelaveina le faiga o le liliuina o mea puʻea i isi tagata e maua le lima.

Fausiaina se torrent faila

e iai foi le galuega a qBittorrent i le fausiaina o le torrent faila e faʻatulaga e faʻavasega se fou tufatufaina i luga o trackers. O lenei faʻatinoga e faʻatino lelei.

Faaopoopo qBittorrent foliga

O le QBittorrent application o loʻo iai se masini faʻapipiʻi i totonu. E saili mo trackers lauiloa e igoa igoa. I lenei mea, o le gaosiga e fausia tuusaʻo i le polokalama, ae le o le mea suʻesuʻe. O le mea lea, a maeʻa ona faʻasalalauina le lomiga, e mafai ona e vave amataina le lalagaina mai, lea e faʻatusatusa le qBittorrent mai faʻataʻitaʻiga torrent faʻapitoa.

I totonu o faʻaopopo faʻaopoopoga o le polokalama, e tatau foi ona e faʻapupula le aoga o le muai vaʻaia o le download faila e ala i le faʻasalalauga faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le masani i le faʻagaoioiga faiga, faʻapea foi ma le mafai ona download faila faasologa.

Le aoga

  1. Faigofie o le puleaina;
  2. Multilingual interface (45 gagana, e aofia ai Lusia);
  3. Satauro-tulaga (Windows, Linux, OS X, ma isi);
  4. Le iai o se sailiga galuega ile torrent trackers.

Le atoatoa

  1. Faatapulaaina avanoa i nisi trackers.

O le qBittorrent polokalame ei ai le sili atu agavaʻa agavaʻa mo le galulue ma le torrent upega nai lo lona tauva tuʻusaʻo. Lea talosaga i tua atu i latou i taʻutaʻua mafai ona faʻamalamalamaina e le le faʻamanuiaina faʻatau faʻalapotopotoga.

Sii mai le qBittorrent mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.40 mai 5 (5 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Fausiaina se torrent faila e faʻaaoga ai qBittorrent Auina atu Lotoa Bittorrent

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
qBittorrent o se maua fua faila faʻasoa polokalama i luga o BitTorrent fesoʻotaʻiga. E faigofie ma faigofie le faʻaaogaina o le polokalama, ae e tele ana aoga aoga i lona auupega.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.40 mai 5 (5 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Tagata Taua Torrent mo Windows
Atiinae: Christophe Dumez
Tau: leai se totogi
Tele: 16 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 4.0.4

Pin
Send
Share
Send