RAM Booster 4.60

Pin
Send
Share
Send

Vaitaimi tapenaina o le komipiuta RAM i le taimi o lona faagaoioiga o se taua taua lea e fesoasoani i le faateleina PC faatinoga ma le faʻalavelaveina taotoga. Mo le faʻatinoina o lenei galuega, e i ai polokalama faʻapitoa, tasi o le RAM Booster. Lenei o se tasi o muamua faʻapolopolo talosaga o lenei faʻataʻitaʻiga mo Windows faʻafoe faiga.

Taavale RAM Mama

Mai le igoa o le polokalame o loʻo sosoʻo mai ai o le lisi o ana galuega taua e aofia ai ma le mea e iai ma le RAM o le komipiuta, e faʻamamaina o le RAM o le PC. E faia faʻavaitaimi taumafaiga e faʻaititia le avega i luga o RAM i se tulaga ua faʻatulaga e le tagata faʻaaoga ona o le maeʻa o gaioiga le aoga.

Ole tele o taimi, o le tusi talosaga o loʻo tamoe i totonu o le fata, faʻatinoina i luga togafiti i luga o le tala i tua pe a oʻo i se tulaga o le RAM e aapa, o le taua o loʻo faʻatulaga i tulaga.

Tusi Lesona RAM Faʻamamaina

I le faʻaaogaina o lenei polokalame, e mafai e le tagata faʻaaogaina ona vave fufulu vave le RAM e ala i le oʻomiina o se faʻamau i le fesoʻotaʻiga.

Laupapa kilipa

O le isi galuega a Ram Booster o le faʻatinoina o le tapeina o faʻamatalaga mai le komipiuta laupapa.

Toe fuataina PC

E ala i le faʻaoga fesoʻotaʻiga, e mafai foi ona toe lalagaina lau PC poʻo le Windows, lea e iʻu ai lava i le faʻamamaina o RAM.

Lelei

  • Malamalama mama;
  • Faigofie o faaaoga;
  • Ole tutoatasi ole galuega.

Le atoatoa

  • Le lava ia Russification;
  • Na toe taofia le tusi talosaga ile 2005;
  • E leʻo faʻamautu e le tagata atiaʻe le faʻagaioiga tonu i luga o le Windows Vista ma luga atu o taʻotoga.
  • O le RAM Booster o se polokalama e faigofie ma faigofie mo le faʻamamaina o le RAM. E oʻo lava i le leai o se Lusia-gagana faʻatulagaina e le o se tele faʻaletonu, talu ai e matua manino mea uma i le faʻatautaia. O le matua sese o le mea moni lea na faʻafouina mo le taimi mulimuli i le taimi umi lava talu ai nei. I faiga faʻagaioiga fou (amata i le Windows Vista), o le polokalama e amata ma faʻatino ana galuega faʻatino, ae e leai se faʻamaoniga o lona saʻo faʻagaoioiga.

    Sii mai Ram Booster mo le leai

    Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

    Fuafua le polokalame:

    ★ ★ ★ ★ ★
    Faʻatulagaina: 3.25 i fafo mai 5 (4 palota)

    E tutusa polokalame ma tala:

    Mz Ram Faʻamalosi Ram mama Razer Cortex (Taʻaloga Taaloga) Mama mama

    Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
    RAM Booster o se polokalame mo le faʻamamaina o le RAM o se komipiuta a le tagata lava ia. E iloga i le faigofie faʻaaogaina e tagata faʻaoga ma o se tasi o le muamua i lana vasega.
    ★ ★ ★ ★ ★
    Faʻatulagaina: 3.25 i fafo mai 5 (4 palota)
    Faigaluega: Windows XP, 2000, 2003
    Category: Iloiloga polokalame
    Atiaʻe: J.Pajula
    Tau: leai se totogi
    Tele: 3 MB
    Language: Igilisi
    Lomiga: 4.60

    Pin
    Send
    Share
    Send