"ITunes taofia le galue": o mafuaʻaga autu o le faʻafitauli

Pin
Send
Share
Send


I le taimi o le faʻagaioiga o le iTunes polokalame, e mafai e le tagata faʻaaoga ona feagai ma faʻafitauli eseese e ono faalavelave i le masani le faʻagaioiga o le polokalama. O se tasi o faʻafitauli masani ona o le faʻafuaseʻi tapunia o iTunes ma le faʻaaliga o le savali "Ua taofia le galulue iTunes." O lenei faafitauli o le a talanoaina atili auiliili i totonu o le tusitusiga.

O le "iTunes ua taofia galue" sese mafai ona tupu mafua mai o eseese. I totonu o lenei tusitusiga o le a matou taumafai e ufiufi le maualuga aofaʻi o mafuaaga, ma mulimuli i fautuaga a le tusitusiga, e foliga mai e ono mafai ona foia le faʻafitauli.

Aisea o le "iTunes ua taofia le galue" sese?

Mafuaʻaga 1: le lava le tamaoaiga

E le o se mea faʻalilolilo o iTunes mo Windows e matua le manaʻomia, 'ai tele o punaoa a le faiga, o le faʻaiuga o le polokalame e mafai ona faʻagesegese lemu e oo lava i luga o komipiuta mamana.

Ina ia siaki le tulaga o le RAM ma le CPU, tamoe le faʻamalama Galuega Pule auala 'alo auala Ctrl + Siitiaga + Escma siaki lea pe fia le aofaʻi CPU ma le "Manatua" utaina. Afai o nei faʻatulagaina o loʻo utaina i 80-100%, e tatau ona e tapunia le maualuga aofaʻi o polokalame o loʻo tamoʻe i luga o le komupiuta, ona taumafai lea e toe amata iTunes. Afai o le faʻafitauli o le le lava o le RAM, ona tatau lea ona aoga lelei le polokalame, aua le toe lavea.

Mafuaaga 2: faʻaletonu polokalame

E le tatau ona le aofia le ono tupu o se faʻaletonu ogaoga na tupu i iTunes e le faʻatagaina oe e galue ma le polokalama.

Muamua lava, toe amata lau komepiuta ma toe amata amata iTunes. Afai o faʻaauau pea le faʻafitauli, e aoga le taumafai e toe tuʻu le polokalama, pe a maeʻa ona maeʻa ona aveese mai le komepiuta. E faʻapefea ona aveese atoa iTunes ma isi vaega polokalama mai se komepiuta na faʻamatalaina muamua i la matou '' upega tafaʻilagi.

Faʻafefea ona aveese atoa iTunes mai lau komepiuta

Ma faʻatoʻa maeʻa le aveeseina o le iTunes, toe amata le komipiuta, ona e alu loa lea i le download ma faʻapipiʻi le lomiga fou o le polokalama. Ae le i faʻatulaga le iTunes i lau komepiuta, e fautuaina e tape le anti-virus e aveese ai le ono mafai ona poloka faʻasologa o lenei polokalama. I le avea ai o se tulafono, i le tele lava o tulaga, o se atoatoa toe faʻapipiʻi o le polokalama e mafai ai ona e foia le tele o faʻafitauli i le polokalama.

Sii mai iTunes

Mafuaaga 3: Vave Taimi

Ole QuickTime o se tasi o faʻafitauli mai le Apple. O lenei tagata taʻalo o se tagata faʻatau tele ma le le mautonu le aufaʻasalalau e faʻaogaina, lea i le tele o tulaga, e le manaʻomia e tagata. I lea tulaga, o le a matou taumafai e aveʻese le tama lenei mai le komepiuta.

Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi "Pulea vaega", seti i le pito i luga taumatau o le faamalama le auala e faaali mea ai mea Ata Laitima alu atu loa i le vaega "Polokalama ma vaega".

Suʻe le QuickTime player i le lisi o polokalama faʻapipiʻi, taumatau kiliki i luga ma i le faʻasologa mataupu e aliali mai, alu i le Tapē.

A uma ona e uninstall le tagata taalo, toe amata lau komepiuta ma siaki le tulaga o iTunes.

Mafuaʻaga 4: feteʻenaʻiga o isi polokalame

I lea tulaga, o le a matou taumafai e faʻailoa pe o plugins e leʻi sau mai lalo o le apaau a Apple e feteʻenaʻi ma iTunes.

Ina ia faia lea mea, taofi i lalo le Shift ma Ctrl ki i le taimi e tasi, ona tatala lea o le iTunes auala 'alo? Faʻaauau ona tuʻu i lalo ki ina ia aliali mai se feʻau i luga o le lau e fai atu ia oe e amata iTunes i le saogalemu.

Afai, o le faʻaiuga o le amataina o le iTunes i le malupuipuia faʻafitauli, ua foia le faʻafitauli, o lona uiga ua matou manatu o le faʻataunuʻuina o le faʻagaioiga o iTunes ua taofia e le vaega lona tolu plugins faʻapipiʻi mo lenei polokalama.

Ina ia aveese ni polokalame lona tolu, e tatau ona e alu i le faila lea:

Mo Pupuni XP: C: Pepa aloaia ma tulaga USERNAME Talosaga Faamatalaga Apple Computer iTunes iTunes Plug-ins

Mo Windows Vista ma luga atu: C: Tagata faaaoga USERNAME App Data Roaming Apple Computer iTunes iTunes Plug-ins

E mafai ona e ulufale atu i totonu o lenei faila i ni auala se lua: pe o le vave kopi le tuatusi i le tuatusi pa o le Windows Explorer, pe a uma ona sui le "USERNAME" ma le seti igoa o lau teugatupe, pe alu i le faila faʻasolosolo, alu uma i totonu o faila faʻapitoa tasi. O le iʻuga o le pu o loʻo tatou manaʻomia e mafai ona natia, o lona uiga afai e te manaʻo e oʻo i le manaʻo folder i le auala lona lua, e tatau ona e muamua manaʻomia le faʻatagaina o faʻaaliga o natia faila ma faila.

Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi "Pulea vaega"tuʻu i le pito i luga taumatau o le faʻamalama le ala e faʻaali ai mea lisi Ata Laiti, ona filifili lea mo le vaega "Suʻesuʻe Filifiliga".

I le faʻamalama e matala, alu i le lau "Vaʻai". O le a faʻaalia se lisi o tapulaʻa i luga o le mata, ma e tatau ona e alu i le pito i lalo o le lisi, i le mea e tatau ona e toaga ai le aitema "Faʻaali faila natia, tuʻufaʻatasi ma taʻavale". Sefe au suiga.

Afai i le avanoa matala "iTunes Fetuunaiga" e i ai faila, o le a e manaʻomia e tape, ona toe amata le komipiuta. E ala i le aveeseina tolu-vaega plugins, iTunes e tatau ona galue lelei.

Mafuaaga 5: tala faʻafitauli

Atonu e le sao le iTunes naʻo le pau i lalo o lau teuga tupe, ae i isi tala e ono aoga atoatoa le polokalame. O se faʻafitauli e ono tupu mai e mafua mai i feteʻenaʻiga polokalame poʻo ni suiga ua faia i le teugatupe.

Ina ia amata fausia se tala fou, tatala le lisi "Pulea vaega", seti i le pito i luga taumatau le auala e faʻaali ai mea lisi Ata Laitima alu atu loa i le vaega Tagata e teuina Tala.

I le faamalama fou, alu i le "Pule le isi tala".

Afai o oe o se Windows 7 tagata faʻaaoga, o le ki mo le fausiaina o se teugatupe fou o le a avanoa i lenei faʻamalama. Afai o oe o se Windows 10 tagata faʻaoga, e tatau ona e kiliki i luga o le "Faʻaopopo se isi tagata i le faamalama" sootaga Fuafuaga komipiuta.

I le faʻamalama "Filifiliga" filifili mea "Faʻaopopo tagata faaaoga mo lenei komepiuta", ona faʻatumu ai lea o le teuga tupe. O le isi laasaga o le alu i totonu ma se tala fou, ona faʻapipiʻi lea o iTunes ma siaki lona aoga.

E masani lava, o nei o mafuaʻaga autu o le faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le faʻafuaseʻi tapunia iTunes. A iai sau oe poto masani i le foia o sea feʻau, taʻu mai ia i matou i tala i.

Pin
Send
Share
Send