ITools 4.3.5.5

Pin
Send
Share
Send


E toatele tagata faaaoga Windows o le a malilie o iTunes, lea e ala i le Apple masini puleaina, e le mafai ona taʻua o le lelei mo lenei faiga faʻatinoina. Afai o loʻo e sailia se isi tulaga lelei i le iTunes, liliu lou mafaufau i se talosaga e pei iTools.

Aituls o se maualuga-lelei ma aoga esega i le lauiloa iTunes, lea e mafai ai ona e faʻatonutonu atoatoa masini Apple. E sili atu le tulaga faigaluega o le iTools i lo Aityuns, lea matou te taumafai e faʻamaonia ia te oe i lenei tusitusiga.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaaogaina le iTools

Totogi tulaga faʻaali

O se tamai widget e tamoʻe i luga o luga o faamalama uma o le a taofia ai oe faʻafouina i le setete o le tau o lau masini.

Masini Faamatalaga

A fesootai le masini i se komupiuta e faaaoga ai se uaea USB, Aytuls o le a faʻaalia le tele o faʻamatalaga e uiga i ai: igoa, OS faʻaaliga, jailbreak, o le aofaʻi o le saolotoga ma nofoia avanoa ma faʻamatalaga auiliili e uiga i faʻamatalaga vaega aveina avanoa, ma sili atu.

Musika Aoina Pulega

Naʻo ni nai kiliki, ma e te fesiitai atu i lau Apple masini le manaʻoga atoa musika aoina. E maitauina e amata ona kopiina musika na o oe e tatau ona toso ma faapau le musika i le polokalame faamalama - o lenei metotia e sili atu sili sili atu ona talafeagai nai lo le faʻatinoina i iTunes.

Ata pue

E uiga ese lava le le faʻaopoina e le Aityuns le agavaʻa e faʻatonutonu ma ata. I iTools o loʻo faʻaogaina lelei lenei auala - e mafai ona e faigofie ona momoli uma filifilia ma ata uma mai le masini Apple i se komepiuta.

Vitio pulega

E pei ona i ai i le ata o le ata, i se isi vaega o Aituls, o loʻo tuʻuina atu le avanoa e faʻatautaia ai ata puʻeina.

Tusi aoina faʻatonuga

Ae ui i lea, o se tasi o sili sili faitau tagata faitau mo iPhone ma iPad o le iBooks app. Faafaigofie ona faaopoopo e-tusi i lenei polokalama ina ia mafai ona e faitauina mulimuli ane i lau masini.

Talosaga Faamatalaga

Alu i le "Faʻamatalaga" vaega i iTools, e mafai ona vaʻaia mea o loʻo e fesoʻotaʻi, faʻamatalaga, faʻailoga tusi i Safari, faʻamaumauga kalena, ma e oʻo uma feau SMS. A mana e tatau ai, e mafai ona e faaleoleo nei faʻamatalaga pe, i se isi itu, tape atoa.

Fausia Ringtones

Afai ua e faia muamua se ringtone ala iTunes, ia atonu ua uma ona e iloa e le o se galuega faigofie.

Le polokalama Aituls ua i ai se isi meafaigaluega e mafai ai ona e faigofie ma vave faia se ringtone mai le oi ai nei ala, ona faʻaopopo lea i luga o le masini.

Faila faila

Tele faʻamasani tagata faʻaaogaina o le a talisapaia le i ai o se faila pule e faʻatagaina oe e vaʻai i mea i totonu o poloka uma i luga o le masini ma, pe a manaʻomia, puleaina latou, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaopopoina DEB talosaga (pe a iai oe JailBreack).

Faʻavavevave faʻamaumauga vave mai le masini tuai i le fou

Lelei galuega faʻatagaina e mafai ai ona e faʻafoi atu uma faʻamatalaga mai le tasi masini i le isi. Naʻo le faʻapipiʻi i lau komepiuta e faʻaaogaina ai le uaea USB ma tamoe le "Data Migrate" meafaigaluega.

Wi-Fi sync

Pei o le tulaga o Aityuns, e mafai ona faʻatino galuega ma iTools ma le masini Apple e aunoa ma se tuʻusaʻo o fesoʻotaʻiga i se komupiuta e faʻaaogaina se uaea USB - naʻo le faʻatagaina o le Wi-Fi synchronization function.

Maʻi Faʻamatalaga

Faʻafaigofie ona maua ni faʻamatalaga e uiga i le malosi o le maʻa, le numera o le tau atoa, vevela, ma isi faʻamatalaga aoga e fesoasoani ia te oe e malamalama ai pe manaʻomia le sui o le maa pe leai.

Faamaumau vitio ma ave ata mai le masini lau

Ole aoga aoga, aemaise pe a fai e te manaʻomia le pueina o se ata poʻo se vitio.

Ave faʻamalama mai luga o le lau o lau masini pe puʻeina le vitio - o nei mea uma o le a teuina i le faila o lau filifiliga i luga o le komupiuta.

Faatulaga mata masini

Faʻafaigofie agai, tape ma faʻavasega talosaga o loʻo i luga o le laupepa autu o lau Apple device.

Pule faaleoleo

O Apple e lauiloa mo le mea moni pe a fai o faʻafitauli ma le masini pe o le fesuiaiga i se mea fou, e mafai ona faigofie ona faia se kopi faaleoleo, ma, pe a talafeagai ai, toe maua mai mai. Pule lou backups ma Aytuls, ma sefe i soʻo se nofoaga talafeagai i lau komepiuta.

ICloud Photo Library Management

I le tulaga o iTunes, ina ia mafai ai ona maimoaina ata na faʻapipiʻi i iCloud, e tatau ona e faʻapipiʻiina se isi lava polokalama mo le Windows.

O le iTools e mafai ai ona e matamata i ata na teuina i le ao tuusao i le talosaga faʻamalama e aunoa ma le downloadina o isi polokalama.

Masini lelei

Le faʻafitauli i masini Apple o loʻo latou faʻaputuputu cache, kuki, faila le tumau ma isi o lapisi ia "e 'aʻai i luga" mamao ese mai le avanoa i luga o le taʻavale, ma tusa lava pe leai se tomai e tapeina i auala masani.

I Aituls, e mafai faigofie ona tape nei faʻamatalaga, faʻapea ona faʻasaʻolotoina avanoa i luga o le masini.

Lelei:

1. Matagofie le faʻaaogaina, lea e leʻo latalata ia Aityuns;

2. Latalata fesootaiga e faigofie ona malamalama ai;

3. E le manaʻomia iTunes;

4. E tufa atoa.

Le atoatoa

1. Leai se lagolago mo le gagana Rusia;

2. E ui ina e le manaʻomia e le polokalama le amatalia o le Aityuns, ae o lenei meafaigaluega e tatau ona faʻapipiʻi i luga o se komupiuta, ona matou te faʻamau le mea taua i le leaga o iTools.

Sa matou taumafai e lisi mea taua o Aituls, ae le mafai ona ulufale uma i le tala. Afai e te le faʻamalieina i le saoasaoa ma agavaʻa o iTunes - mautinoa e mafaufau lelei i iTools - o se mea moni aoga, talafeagai ma, sili ona taua, vave meafaigaluega mo le puleaina iPhone, iPad ma iPod mai se komepiuta.

Sii mai Aytuls mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.91 mai le 5 (22 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faʻafefea ona suia le gagana i le iTools E le o vaʻaia e iPhone le iPhone: o le autu o faʻafitauli Fofo: Faʻafesoʻotaʻi i iTunes e faʻaaoga faʻailo push Faʻapefea ona faʻaaoga le iTools

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
iTools o se sili lelei auala i iTunes, maua ai sili avanoa mo fegalegaleaiga ma iPhone, iPad, iPod.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.91 mai le 5 (22 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, 2003, 2008 XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: Thinksky
Tau: leai se totogi
Tele: 17 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 4.3.5.5

Pin
Send
Share
Send