Vaʻai le talaʻaga nofoaga i luga o Google Maps

Pin
Send
Share
Send

Mo le tele o vaega, o tagata faʻaaogaina o Android smartphones ma papa faaaoga faʻaaoga se tasi o lua lauiloa fofo mo faʻafitauli - o nei "Kata" mai Yandex poʻo le Google. Tuusaʻo i lenei tusitusiga, o le a tatou taulaʻi atu i le Google Maps, o lona uiga, pe faʻapefea ona maimoaina le faʻasologa o gaioiga i luga o le faʻafanua.

Vaʻai le Google Nofoaga Faʻasolopito

Ina ia maua ai le tali i le fesili: “O fea sa ou iai i le taimi poʻo le isi?", E mafai ona e faʻaogaina se komupiuta poʻo se komepiuta feaveaʻi, poʻo se masini feaveaʻi. I le tulaga muamua, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia le upega tafailagi mo se fesoasoani, i le lona lua - i se faʻapitoa polokalama.

Filifiliga 1: Suʻega ile PC

Ile fofoina ole matou faʻafitauli, e manaʻomia soʻo se upega tafaʻilagi upega. I la matou faʻataʻitaʻiga, Google Chrome o le a faʻaaogaina.

Google Maps tautua tautua i luga ole laiga

  1. Mulimuli i le sootaga i luga. A manaʻomia, ulufale i totonu e ala i le ulufale i le login (meli) ma le faʻamatalaga numera mai le Google account e tasi e te faʻaaogaina i luga o lau telefoni poʻo le tablet. Tatala le lisi i le kilikiina o laina tafailagi e tolu i le pito i luga tauagavale.
  2. I le mataʻu i lalo lisi, filifili "Faasologa".
  3. Faʻamatala le vaitaimi o loʻo e manaʻo ai e vaʻai i tala faʻasolopito. Oe mafai ona faʻamatalaina le aso, masina, tausaga.
  4. O au gaioiga uma o le a faʻaalia i luga o le faʻafanua, e mafai ona fuaina le faʻaogaina o le uili isumu, ma faʻagaioi e ala i le kiliki i le agavale tauagavale (LMB) ma toso i le itu manaʻo.

Afai e te manaʻo e vaʻai nofoaga na e asiasi talu ai nei i luga ole faʻafanua e ala i le tatalaina o le Google Maps menu, filifili mea "Oʻu nofoaga" - "Nofoaga na asia".

A e matauina se mea sese i le faʻasologa o au gaioiga, e mafai ona faʻasaʻoina gofie.

  1. Filifili le sese nofoaga i luga o le faafanua.
  2. Kiliki i lalo le aū.
  3. O lenei filifili le nofoaga sao, pe a manaʻomia, e mafai ona e faʻaogaina le sailiga.

Fautuaga: Ina ia suia le aso o se asiasiga i se nofoaga, na ona kiliki i luga ma ulufale i le sao taua.

Naʻo oe e mafai ona vaʻaia le talaʻaga o nofoaga i luga o Google Maps faʻaaoga se upega tafailagi ma se komepiuta. Ae peitai, e toatele latou te mananaʻo e faia lenei mea mai a latou telefoni.

Filifiliga 2: Mobile Application

E mafai ona maua faʻamatalaga auiliili faʻamatalaga faʻaaogaina Google Maps mo lau Android smartphone poʻo le laupapa. Ae e naʻo le mea lea e mafai peʻa fai o loʻo avanoa le apalai i lau nofoaga (seti i luga muamua faʻapipiʻiina pe faʻapipiʻiina, fuafua i le laiga o le OS).

  1. Faaoso le apalai, tatala lona itu lisi. E mafai ona e faia lea pe a paʻi i luga o laina faalava e tolu pe i le swiping mai le tauagavale i le taumatau.
  2. I le lisi, filifili "Faasologa".
  3. Faʻaliga: Afai o le feʻau o loʻo faʻaalia i ata i lalo o loʻo aliali mai i luga o le lau, e le mafai ona e vaʻai i le talaʻaga o nofoaga, talu ai o lenei galuega e leʻi faʻagaioia muamua.

  4. Afai o lau taimi muamua lea e asia ai le vaega lea, e ono aliali mai se faʻamalama. "Lou faasologa"lea e te manaʻomia e faʻamau i luga o le faʻamau "Amata".
  5. Le faafanua o le a faʻaalia ai au gaioiga mo le aso.

I le faʻapaʻiaina o le kalena aikona, e mafai ona e filifilia le aso, masina ma le tausaga lea e te manaʻo e saili ai faʻamatalaga e uiga i lou nofoaga.

E pei ona i luga o Google Faʻafanua i le masini suʻesuʻe, i totonu o le telefoni feaveaʻi mafai ona e vaʻaia lata mai asiasi nofoaga.

Ina ia faia lea mea, filifili mea i le lisi "Ou nofoaga" - "Asiasi".

Suiga faamatalaga i faʻasologa e mafai foi. Saili le nofoaga e sese ai faʻamatalaga, faʻamau i luga, filifili "Suiga", ma ulufale atu i le saʻo faamatalaga.

Faaiuga

O le talaʻaga o nofoaga i luga o Google Maps e mafai ona vaʻaia uma i luga o se komepiuta e faʻaaogaina ai soʻo se browser, ma luga o se masini Android. Peitaʻi, e manaʻomia ona maitau atu o le faʻatinoina o filifiliga uma e lua, na o le mafai pe a fai o le telefoni feaveaʻi na mafai ona mauaina

Pin
Send
Share
Send