Sefe fesoʻotaʻiga i lau Google account

Pin
Send
Share
Send

E le o se taimi ua leva, o tagata uma na teuina faʻafesoʻotaʻi i luga o se SIM card poʻo le telefoni i le mea e manatua ai le telefoni, ma o mea sili ona taua na tusia ma peni i le api. O nei filifiliga uma mo le sefeina o faʻamatalaga e le mafai ona taʻua le faʻatuatuaina, aua o SIM SIM ma telefoni e le faʻavavau. I se faʻaopopoga, i le taimi nei, e leai se mea e manaʻomia e faʻaaogaina mo i latou mo lenei faʻamoemoe, talu ai o faʻamatalaga taua uma, e aofia ai ma mea o loʻo i totonu o le tusi tuatusi, e mafai ona teuina i totonu o le ao. Le sili atu ma talafeagai tau fofo mo tagata uma o le Google account.

Auina mai fesootaiga i le Google account

Ole manaʻoga e faʻaulufale mai ni fesoʻotaʻiga mai soʻo se mea e masani ona feagai ma tagata e iai telefoni Android, ae le gata i latou. O luga o nei masini o le Google account o le muamua. Afai e te faʻatau se masini fou ma manaʻo e momoli atu mea o i totonu o le tuatusi tusi ia te ia mai se telefoni masani, o lenei tusitusiga e mo oe. Vaʻai i luma, matou te maitauina e mafai ona faʻaulufale mai e le gata faʻamaumauga i le SIM card, ae faʻafesoʻotaʻi mai soʻo se imeli, ma o le a talanoaina foʻi i lalo.

Taua: Afai o numera telefoni i luga ole feaveaʻi masini tuai o loʻo teuina i totonu o lona manatuaga, oe manaʻomia le lafoina muamua ile SIM card muamua.

Filifiliga 1: feaveaʻi masini

O lea la, afai e te maua se SIM card ma numera telefoni teuina i luga, mafai ona e faʻaulufale mai i lau Google account, ma o lea i totonu o le telefoni lava ia, faʻaaogaina le fausia-i meafaigaluega o le feaveaʻi faʻagaoioiga polokalama.

Android

E talafeagai le amataina o le fofo o le galuega ua tu mai i luma o tatou mai telefoni faʻatautaia o loʻo faʻatautaia ai le Android lea e faʻaaogaina e le Good Corporation.

Manatua: O faʻamatalaga i lalo o loʻo faamatalaina ma faʻaalia i luga o le faʻataʻitaʻiga o le "mama" Android 8.0 (Oreo). I isi lomiga o lenei faʻagaioioiga faiga, faʻapea foi i luga o masini ma faʻailogaina atigi mai isi vaega gaosi oloa, o le Ofisa ma igoa o nisi mea e ono eseese. Ae o le mafuaaga ma le faʻasologa o gaioiga o le a tutusa i mea nei.

  1. I luga o le laupepa autu o le telefoni poʻo lana lisi, suʻe le ata o le tusi talosaga "Faʻafesoʻotaʻiga" ma tatala.
  2. Alu i le lisi e ala i le faʻamau i luga o laina faalava e tolu i le pito i luga tauagavale poʻo i le swiping mai le tauagavale i le taumatau i luga o le lau.
  3. I le itu menu e matala, alu i le vaega "Tulaga".
  4. Tusi i lalo a itiiti, saili ma filifili Aumai i totonu.
  5. I le pop-up faamalama, popo i le igoa o lau SIM card (e ala i le masani ai, o le igoa o le feaveaʻi feaveaʻi po o le faapuupuuga mo le a faailoa atu). A iai ni au pepa se lua, filifili le tasi o loʻo iai le faʻamatalaga manaʻomia.
  6. Ole ae vaʻai i se lisi o fesoʻotaʻiga teuina i le SIM card manatua. O le tulaga masani, o ia mea uma o le a faʻailogaina uma. Afai e te manaʻo e faʻaulufale mai nisi o latou pe le aofia ai ma mea e le tatau ai, naʻo le siakiina o pusa i le itu taumatau o na faʻasalalauga e te le manaʻomia.
  7. I le faʻailoga o fesoʻotaʻiga manaʻomia, kiliki i le ki i le itu taumatau pito i luga Aumai i totonu.
  8. O le kopiina o mea filifilia o le tusi tusi mai le SIM card i le Google teugatupe o le a faia vave. I le pito i lalo o le talosaga "Faʻafesoʻotaʻiga" O loo faʻailoa mai se faʻasilasilaga e uiga i le tele o faʻamaumauga ua uma ona kopiina. O le siaki tusi o le a aliali mai i le itu tauagavale o le notification panel, ma o loʻo faʻailo ai foʻi le maeʻa o le faʻatinoga o galuega.

Nei o loʻo teuina uma nei faʻamatalaga i totonu o lau teugatupe.

E mafai ona e ulufale atu i latou mai soʻo se masini, naʻo le ulufale i totonu o lau teugatupe e taʻu faʻatatau Gmail imeli ma se faʻamatalaga mai ai.

iOS

I tulaga lava ia, afai e te faʻaaogaina se masini feaveaʻi faʻavae i luga o le Apple e faʻafoeina le faiga, o le taualumaga e te manaʻomia e faʻatino e faʻaulu mai ai le tusi tuatusi mai se SIM card o le a fai sina ese. E muamua ona e manaʻomia le faʻaopopo o lau Google account i le iPhone pe a fai e te leʻi faia muamua.

  1. Tatala "Tulaga"alu i le vaega Teuga tupefilifili Google.
  2. Ulufale faʻamatalaga faʻatagaina (login / meli ma upu faʻatonu) mai lau Google account.
  3. A uma ona faʻaopopo le Google tala, alu i le masini seti vaega "Faʻafesoʻotaʻiga".
  4. Maua i luga o le tulaga i le pito i lalo Aumai SIM Faʻamatalaga.
  5. A tamai pop-up faamalama o le a aliali mai luga o le laupepa, lea e te manaʻomia ai le filifilia o le aitema Leisi Gmail, a maeʻa ona tuʻufaʻatasia numera telefoni mai le SIM card i lau Google account.

E faigofie tele e sefe ai ni fesoʻotaʻiga mai lau SIM card i lau Google account. Ua maeʻa mea uma i se taimi vave, ma le mea sili ona taua, e faʻamautu le saogalemu faʻavavau o ia taua faʻamaumauga ma maua ai le gafatia e avanoa ai latou mai soʻo se masini.

Filifiliga 2: imeli

E mafai ona faʻaulufale mai i le Gull tala e le gata o numera telefoni ma igoa o loʻo i totonu o le tuatusi tusi o le SIM card, ae faʻafesoʻotaʻi imeli. E maitauina o lenei auala e ofoina atu ai le tele o filifiliga filifiliga i le taimi e tasi. O mea e taʻua o faʻamatalaga e mafai ona:

  • Lauiloa malo meli auaunaga;
  • Sili atu 200 isi meli meli;
  • Faila CSV poʻo vCard.

E mafai nei mea uma i luga ole komepiuta, ma o le filifiliga mulimuli e lagolagoina foʻi e masini feaveaʻi. Sei o tatou talanoa e uiga i mea uma ile faasologa.

Alu i le Gmail

  1. I le kilikiina o le luga luga luga, o le a e i luga o lau Google-meli itulau. Kiliki i luga o le tusiga Gmail o loʻo i le pito i luga tauagavale. Mai le lisi paʻu i lalo, filifili "Faʻafesoʻotaʻiga".
  2. I le isi itulau, alu i le autu lisi. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le faʻamau i le faʻailoga o laina tolu uila o loʻo i le pito i luga tauagavale.
  3. I le lisi e matala, kiliki i le aitema "Tele"e faaali ane ona anotusi ma filifili Aumai i totonu.
  4. O se faʻamalama e aliali mai e filifili le ono filifilia avanoa. O tala na taʻitasi na taʻu mai i luga. O se faʻataʻitaʻiga, tatou te mafaufau muamua i le vaega lona lua, talu ai o mea muamua e galue i lea lava faʻavae.
  5. A uma ona filifilia se aitema "Faʻaulufale mai leisi tautua" e te manaʻomia le ulufale i le login ma le faʻamatalaga upu mai le meli tala lea e te manaʻo e kopi ni fesoʻotaʻiga i Google. Ona kiliki lea "Ou te talia ia faaupuga".
  6. O le taimi lava pe a maeʻa lenei, o le taualumaga mo le faʻaulufaleina o fesoʻotaʻiga mai le meli auaunaga na e faʻatinoina o le a amataina, lea e fai sina umi.
  7. A maeʻa, oe o le a toe faʻataʻitaʻia i le Google fesoʻotaʻiga itulau, i le mea o le ae vaʻai ai uma faʻamaumauga faaopoopo.

Mafaufau i le faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga i Google mai le faila CSV poʻo le vCard, e tatau ona e muamua faia. I laupepa taʻitasi, o le algorithm mo le faʻatinoina o lenei faʻatinoga atonu e fai sina ese, ae i le aotelega, o sitepu uma e tutusa lelei. Mafaufau i laasaga talafeagai e faʻatino ai le faʻataʻitaʻiga o le Outlook meli e Microsoft.

  1. Alu i lau inbox ma suʻe le vaega o iai iina "Faʻafesoʻotaʻiga". Alu i ai.
  2. Saili le vaega "Pulega" (filifiliga filifiliga: "Avanoa", "Tele") pe o se mea latalata i le uiga ma tatala.
  3. Filifili aitema Faʻafeiloaʻi atu i fafo.
  4. A manaʻomia, filifili poʻo fea e fesoʻotaʻi mai ai le auina atu i fafo (uma pe filifili faʻapitoa), ma vaʻai foʻi i le mea e faila ai le faila ma faʻamatalaga - CSV e talafeagai lelei mo a matou mafuaʻaga.
  5. O se faila ma faʻamatalaga faʻapipiʻi teuina i totonu o le a download i lau komepiuta. Ole mea lea e tatau ona e toe foʻi i le Gmail.
  6. Toe fai laasaga 1-3 mai le faatonuga muamua ma i le faamalama mo le filifilia o avanoa avanoa, filifili le mea mulimuli - "Faʻaulufale mai le faila CSV poʻo le vCard". O le a musuia oe e toe faʻaleleia le vaega tuai a Google Contacts. O se tulaga muamua, o lea e te manaʻomia le kiliki i le faʻamau talafeagai.
  7. I le Gmail menu i le itu tauagavale, filifili Aumai i totonu.
  8. I le isi faamalama, kiliki "Filifili faila".
  9. I le Windows Explorer, alu i le faila ma le feʻaveaʻi i tua ma download faila o le faila, tauagavale-kiliki i luga e filifili ai ma kiliki "Tatala".
  10. Fetaomi faamau "Auina mai" Ia maeʻa le faʻagasologa o le fesuiaiga o faʻamatalaga i Google teugatupe.
  11. O faʻamatalaga mai le faila CSV o le a sefe i lau Gmail.

E pei ona taʻua i luga, e mafai ona e faʻaulufale mai faʻafesoʻotaʻiga mai se isi imeli tautua i lau Google tala mai lau telefoni. Moni, e tasi lava sina leo - o le tusi tuatusi e tatau ona sefe i se faila VCF. O nisi meli (uma nofoaga ma polokalame) faʻatagaina oe e faʻaulu mai faʻamatalaga i faila ma lenei faʻaopoopoga, ia naʻo le filifili i le tulaga faʻasaoina.

Afai ole tautua meli o loʻo e faʻaogaina, pei ole Microsoft Outlook na matou iloiloina, e leʻo saunia se avanoa faapena, matou te fautuaina oe e te liliuina. O le tala na saunia e le fesoʻotaʻiga i lalo o le a fesoasoani ia te oe i le foʻia o lenei faʻafitauli.

Faitau atili: Faʻaliliu CSV faila i le VCF

Ma, pe a uma ona mauaina le VCF faila ma le tuatusi tusi faʻamatalaga, fai le mea lea:

  1. Fesootai lau telefoni i le komepiuta e ala ile USB cable. Afai o loʻo aliali mai i lalo le laupepa lea i luga o le masini, kiliki Ua lelei.
  2. I le tulaga pe a le o foliga mai o se talosaga, suia mai faʻatonu auala i Faila Faʻaliliuina. E mafai ona e tatalaina filifiliga matala e ala i le tuʻuina i lalo o le ie puipui ma faʻapaʻi luga le mea "Totogiina o lenei masini".
  3. Faʻaaoga le Windows Explorer, kopi le faila VCF i le aʻa o le taʻavale a lau masini feaveaʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tatalaina faila talafeagai i faʻamalama eseese ma e na ona seʻe le faila mai le tasi faamalama i leisi, e pei ona faʻaalia i le ata i lalo.
  4. I le maeʻa ai o lea, aveese le telefoni mai le komupiuta ma tatala le faʻatulagaina tusi talosaga o iai "Faʻafesoʻotaʻiga". Alu i le lisi i le swiping mai le agavale i le taumatau i luga o le lau, ma filifili "Tulaga".
  5. Tusi i lalo le lisi o avanoa vaega, faʻamau i luga o le aitema Aumai i totonu.
  6. I le faʻamalama e aliali mai, filifili le aitema muamua - "Vcf faila".
  7. O le faila pule fausia i totonu o le polokalama (pe faʻaaogaina nai lo) tatala. Oe ono manaʻomia le faʻatagaina avanoa i totonu o le teuina i totonu o se tiaʻi talosaga. Ina ia faia lea mea, tataʻi i luga o tulaga tulimanu tolu (pito i luga taumatau) ma filifili "Faaali le mafaufau i totonu".
  8. O lenei e alu i le faila pule menu i le toso i luga o le tolu faalava pa i le itu tauagavale pito i luga po o le sui mai le agavale i le taumatau. Filifili le aitema ma le igoa o lau telefoni.
  9. I le lisi o faʻatonuga e tatalaina, saili le faila VCF muamua kopi i le masini ma popo luga. O fesoʻotaʻiga o le a aumaia i lau tuatusi tusi, ma i le taimi lava lea e tasi i lau Google account.

E pei ona e vaʻai, e le pei o le filifiliga e tasi o loʻo faʻaulu mai ai ni fesoʻotaʻiga mai se SIM card, e mafai ona e sefe mai le imeli i le Google i ni auala se lua - tuʻusaʻo mai le tautua pe ala mai i ni faila faʻapitoa faʻapitoa.

Ae paga lea, i luga o le iPhone, o le metotia faʻamatalaina i luga e le aoga, ma e mafua mai lea i le latalata mai o iOS. Peitai, afai e te faʻaulu mai fesoʻotaʻiga i le Gmail e ala i se komupiuta, ma ona e ulufale loa lea i le teugatupe e tasi i lau masini feaveaʻi, e mafai foi ona e mauaina avanoa manaʻomia.

Faaiuga

Ile taimi lea, ole iloiloina o metotia mo le teuina o fesoʻotaʻiga i lau Google account e mafai ona manatu atoa. Matou te faʻamatala uma auala e mafai ai e foʻia lenei faʻafitauli. O le fea e te filifilia e mo oe. O le mea taua o le taimi nei o le a mautinoa lava e te le leiloa nei taua taua ma maua pea avanoa ia i latou.

Pin
Send
Share
Send