Faʻasao 5.12

Pin
Send
Share
Send

I lenei tusiga, o le a tatou vaʻavaʻai atu i le Ardor Digital Sound Workstation. O ana meafaigaluega autu e taulaʻi i le fauina o leo e galue ai mo vitio ma ata tifaga. E le gata i lea, palu faatasi, palu ma isi gaioiga ma leo leo o loʻo faia iinei. Tatou amata i se faʻamatalaga auiliili o lenei polokalama.

Mataituina seti

Ole taimi muamua ole Ardor e o faatasi ma le tatalaina o nisi nofoaga e fautuaina e faatino aʻo lei amataina galuega. Muamua lava, o le mataituina ua maeʻa. I le faʻamalama, ua filifilia se tasi o metotia mo faʻalogo i le faʻailo faʻailo, e mafai ona e filifilia le mea e fausia ai mea i totonu o le polokalama meafaigaluega poʻo se mea faʻaalu fafo mo le faʻatinoina, ona le mafai ai lea o se polokalama e alu i le mataituina.

Le isi, Ardor faʻatagaina oe e faʻasino mai se vaega o le mataituina. E i ai foi ni filifiliga se lua ii - faʻaaogaina le pasi pasi tuusaʻo pe faia se isi pasi. Afai e te le mafai lava ona faia se filifiliga, ona e tuʻu ai lea o le faʻasologa masani, i le lumanaʻi e mafai ona suia tulaga.

Galue ma sauniga

O poloketi taʻitasi ua faia i se isi tuʻutuʻu faila o le a tuʻu ai faila vitio ma leo, ma faʻaopopoga pepa o le a sefe. I se faʻapitoa faʻamalama ma sauniga, o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga muamua faʻataʻitaʻiga ma tulaga faʻatulagaina mo galuega alualu i luma, leo puʻeina poʻo le leo ola. Naʻo le tasi le tagata ma faia se isi faila ma le poloketi.

MIDI ma leo leo

Ardor e maua ai e le au faʻaaogaina ni mea e tele na mafai ona faʻaoga mo mea faigaluega. Ma le isi, o loʻo i ai se leo faʻaletonu faʻataʻitaʻiga o le a faʻaleleia ai le leo. Filifili le talafeagai faʻatulagaina pe tuʻu mea uma pei le masani ai, mulimuli ane o le a fou sauniga o le a faia.

Multitrack faatonu

O le faatonu e faʻaogaina i se auala teisi ese lava nai lo le tele o faʻasalalauga leo leo. I lenei polokalama, laina ma faʻailoga, lapoa ma tulaga faʻailoga, matasele laina ma fuainumera numera o loʻo faʻaalia i le pito i luga, ma faʻaopoopoina vitio i lenei eria. Vavaeese poloka tulaga e maua teisi laititi ifo. Laʻitiiti a itiiti le numera o faʻatulagaina ma mea faigaluega pulega.

Faʻaopopo ala ma plugins

O gaioiga autu i Ardor e faia e faʻaaoga i luga auala, paʻu ma faʻaopoopo i totonu. E tofu lava ituaiga leo e i ai lana lava vavaeʻese ala ma nisi faʻatulagaina ma galuega tauave. O le mea lea, e tatau ona tuʻuina faʻatasi ia ni mea faigaluega se tasi pe o se leo faʻapitoa. I se faʻaopopoga, latou faʻaopoopo faʻaopoopo o loʻo faia iinei.

Afai e te faʻaaogaina le tele o ala tutusa, ona sili ai lea o le saʻo ona faʻavasega i latou i vaega. O lenei gaioiga e faia i se faʻapitoa faʻapitoa lea e i ai le tele o tufatufaina tapulaʻa. Ole a e manaʻomia le tuʻuina o faʻailoga manaʻomia, seti le lanu ma taʻu le igoa o le kulupu, pe a maeʻa ona siʻitia atu i le faʻatonu.

Meafaigaluega pulega

E pei o leo uma fale faigaluega, o lenei polokalama ei ai le pule vaega. Nei o le faavae playback ma pueina meafaigaluega. I se faʻaopopoga, e mafai ona e filifilia ni ituaiga faʻamaumauga, seti auto-return, suia le tempo o le ala, vaega o le fua.

Ala pulega

I le faʻaopopoga i tulaga masani o faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai le tulaga faʻatonutonuina o leo, faʻatonutonuina o leo, paleni leo, faʻaopopo aʻafiaga pe atoa le faʻaogaina. Ou te manaʻo foʻi e matau le agavaʻa e faʻaopopo se faʻamatalaga i luga o le ala, o le a fesoasoani lea ia te oe e aua neʻi galo se mea pe tuʻu se faʻailoga mo isi tagata e faʻaoga i lenei vasega.

Aumai vitio

Ardor o ia o se tulaga mo se polokalama mo dubbing vitio. O le mea lea, e faʻatagaina oe e faʻaulufale mai le ata tatau i le sauniga, seti ona faʻatulagaina, pe a maeʻa le vitio o le a transcoded ma faʻaopopo i le faatonu. Faʻamolemole ia matau e mafai ona vave tipi ese le leo ina ia aua le faʻamaʻi mulimuli ane e ala i le fetuunaiga o le voluma.

O se vavaeʻese ese ma faʻataʻitaʻiga e aliali mai i le faatonu, e faʻaogaina otometi faʻailoga, ma afai e i ai se leo, o faʻaaliga o le a faʻaalia. E tatau ona amata le tagata faʻaaoga le vitio ma faia leo faʻatino.

Lelei

  • E i ai le gagana Lusia;
  • Tele numera o faʻatulaga;
  • Faʻatonutonu lelei multicenter faatonu;
  • Uma mea faigaluega talafeagai ma gaioiga o loʻo iai.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se pili;
  • O nisi faʻamatalaga e le faʻaliliu i le Lusia.

I lenei mataupu, tatou vaʻai totoʻa i le Ardor faigofie faʻatekinolosi leo galuega. O le aotelega, ou te fia maitau o lenei polokalama o se lelei fofo mo i latou o loʻo fuafua e faʻatulaga ola faʻafiafiaga, auai i le fefiloi, palu faatasi o leo po o dubbing vitio.

Sii maia faʻataʻitaʻiga vaega o Ardor

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Vitio dubbing polokalama Taʻavale Fofo: Faʻafesoʻotaʻi i iTunes e faʻaaoga faʻailo push Realtek High Definition Audio Avetaavale

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Ardor o se faʻasalalauga leo leo o lona mea e masani ona taulaʻi i ai le palu, faʻafefiloi leo ala. E le gata i lea, o lenei polokalame e mafai ona faʻaogaina mo tuʻaiga ola poʻo faʻaaliga leo.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga polokalame
Tagata atiaʻe: Paul Davis
Tau: $ 50
Toa: 100 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 5.12

Pin
Send
Share
Send