Eseese 0.9.59

Pin
Send
Share
Send

Afai o loʻo e sailia se mea faigaluega faigofie mo le faʻaogaina o se atigipusa faʻapipiʻi faʻavaʻa ile faavaa, ona avea ai lea o le Polokalama MultiPult o se tali lelei. O lenei polokalame e faigofie ona faʻatautaia, e le manaʻomia ni poto ma tomai faʻapitoa, e oʻo lava i se tagata le poto masani, o le a malamalama i le leo galue. I lenei tusitusiga o le a tatou auiliiliina auiliili uma foliga o lenei polokalame, ma i le faaiuga o le a tatou talanoa e uiga i ona lelei ma faʻaletonu.

Galue vaega

I le uluaʻi taimi e faalauiloa ai le polokalame, o loʻo matauina se tulaga masani o le faʻatonutonu vitio. O le nofoaga autu o loʻo faia e le faʻamalama vaʻaiga, o loʻo i ai i lalo le puleaina meafaigaluega, ma isi faʻaopoopoga ma tulaga i luga. O se mea e le masani ai o le vaʻai se fusi ma leo i le itu taumatau, ma o le ala lava tusia o le a faʻatu i luga, lea e mafai ona vave masani. O le timeline e foliga e leʻi maeʻa, e leai ma se taimi le tumau.

Leo pueina

Talu ai o le galuega autu a MultiPult o le pueina leo, tatou taulimaina i le tulaga muamua. Amata ma taofi le puʻeina i le kiliki i luga o le ki talafeagai i luga o le mea faigaluega, e i ai foi Taalo. O le itu le atoatoa ona e naʻo le tasi 'auala e mafai ona faʻaopopo i le tasi atavili, e faʻatapulaʻa ai nisi tagata faʻaaogaina.

Aufaigaluega

O le Polokalama Polokalama taulai faapitoa i le galue ma faʻavaʻa-i-faavaʻa atavili na fatuina mai ata taʻitoʻatasi, o lea, o loʻo aofia ai se seti o mea faigaluega mo le puleaina o se vaega o faʻavaʻa pe taʻitasi. I le filifilia o se mea patino pe o le uuina o se ki vevela, o le faʻavaʻa o loʻo fesuiaʻi e le mamao manaʻomia, faʻafouina, tatalaina ma downloadina o ata.

HR pulega

E ese mai i mea faigaluega uma mo le galueaina ma ata, ou te manaʻo e matauina galuega lautele puleaina. E faʻaalia i ni auala. I le tulaga muamua, o se lisi o poloketi uma ma ata tifaga o loʻo faʻaalia i se isi faʻamalama. Latou nofoaga e mafai ona suia ao e te manaʻo e maua se atavili faʻapitoa.

I le faamalama lona lua, o le atavili e vaʻaia i se saoasaoa. O le tagata e manaʻomia le mimilo o le tape faʻamau, ma i luga o le faʻamalama vaʻaiga latou o le a taʻalo tutusa pei ona manaʻomia. I lenei pule faamalama, e le mafai ona toe suia le nofoaga o ata.

Faiga

O se isi laupepa matala o loʻo i ai nisi mea aoga sili. Mo se faʻataʻitaʻiga, iinei e mafai ona mafai le puʻeina o ata mai se webcam, filifili se muamua sauniuni leo faʻatino, faʻatoagaina le faʻaalia o se isi faʻamalama, pe suia le faʻafiafia ma le numera o le toe fai o le faʻavaʻa.

Faasaoina ma le laʻuina i fafo cartoons

"MultiPult" faʻatagaina oe e sefe le faʻataunuʻuina o le galuega i le muamua polokalama pe faʻatau atu ia AVI. I se faʻaopopoga, o le muamua-setiina faʻavaʻa avanoa e maua pe a sefe ma fausiaina se isi laupepa ma ata.

Lelei

  • E leai se totogi o le polokalama;
  • E i ai le gagana gagana faʻailo;
  • Faigofie ma tupu fua pulega;
  • Vave vave galuega.

Le atoatoa

  • Le le mafai ona laʻuina mai i lalo ata taʻitasi;
  • Seʻeseʻese polokalame faʻasolo;
  • Naʻo le tasi le leo leo;
  • Laina le taimi faʻatumu.

O le MultiPult polokalama faʻaavanoaina i le faʻaaogaina seti o galuega mo le faʻailoaina o atigipusa. E le fuafuaina mo polofesa ma e le faʻapena e ia. E faigofie uma mea uma - e naʻo mea sili ona taua e ono manaʻomia ile taimi na faia.

Sii maia le MultiPult mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.67 mai le 5 (3 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Me Miniseee Fraps Folau

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
MultiPult o se faigofie polokalama saoloto, o le mea autu e tele o loʻo taulaʻi i le sikoa sikoa-i-faʻatusa o atigipusa. O le polokalama e faʻaautu mo e fiafia ma saunia mea e sili ona talafeagai meafaigaluega.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.67 mai le 5 (3 palota)
Faigaluega: Windows 7, Vista, XP
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Multistudia
Tau: leai se totogi
Tele: 16 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 0.9.59

Pin
Send
Share
Send