E le iloa e le DVR le memory card

Pin
Send
Share
Send


O le DVR ua avea ma se tulaga taua o se avetaavale faaonapo nei. O ia masini e faʻaogaina ni kata manatua o ituaiga eseese ma faʻailoga o se teuina o faʻamaumauga puʻeina. O isi taimi e tupu e le iloa e le DVR le card. O le aso o le a tatou faʻamatala ai le mafuaʻaga ua ala ai ona fai ma le auala e feagai ai.

Mafuaaga o faʻafitauli faitauina le manatua card

E tele ni mafuaaga autu o lenei faʻafitauli:

  • toatasi le faʻaletonu i le masini resitala;
  • faafitauli polokalame i le mea e fai i le memory card (faʻafitauli ma le faila faila, viruses poʻo le tusi puipuiga);
  • le fetaui i le va o uiga o le kata ma slots;
  • faaletonu tino.

Sei tatou vaʻai iai.

Vaʻai foʻi e: O le a le mea e fai pe a le iloa le puʻe ata e le puʻe ata

Mafuaaga 1: Le faʻaliliuina firmware DVR

O masini mo le puʻeina o mea o loʻo tupu i luga o le auala e faʻaoga tele i le atamai i ai, faʻatasi ai ma le atamamai faʻakolekisi, lea, ose a foi, e mafai ona toilalo. Gaosi oloa ave lenei tala i le tala, o lea, latou faʻaopopo se toe setiina galuega i le fale gaosi tulaga i le DVRs. Ile tele o taimi, e faigofie ona faʻamaeʻaina i le kiliki i se pana faʻapitoa, ua faaigoaina o "Toe setiina".


Mo nisi faʻataʻitaʻiga, o le faiga e ono eseʻese, o lea aʻo le i faia le toe setiina, vaʻai mo le tagata tusi lesona mo lau lesitala - o se tulafono, o foliga uma o lenei faʻatautaia o loʻo faʻapupula i ai iina.

Mafuaʻaga 2: Faiga Faʻavae Faʻatiga

A faʻapea o loʻo i le faila faila e le masani ai ni faila (e ese mai i le FAT32 poʻo, i faʻataʻitaʻiga alualu i luma, exFAT), ona le mafai lea ona iloa masini teu. E tupu foi lea i le mea e tupu pe a solia le faʻamanatuga layout i le SD card. O le faigofie auala i fafo o lenei tulaga o le lalagaina o lau drive, sili atu o mea uma faʻaaoga le resitara.

  1. Faaofi le kata i totonu o le mea puʻeata ma ki.
  2. Alu i le masini meafaigaluega ma saili mo le aitema "Filifiliga" (ono taʻua foi Filifiliga pe "Filifiliga filifiliga"pe amiotonu Fausaga ").
  3. E tatau ona i ai se filifiliga i totonu o lenei palakalafa "Faatulagaina pepa manatua".
  4. Tamoe le faʻagasologa ma faʻatali ia maeʻa.

Afai e le mafai ona faʻatulaga le SD card faʻaaoga le lesitala, o tala i lalo o loʻo i lau tautua.

Nisi faʻamatalaga:
Metotia mo le faigaina o pepa manatua
E le faʻafanua le kata manatua

Mafuaaga 3: Faamaʻi siama

Lenei mea e mafai ona tupu, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻapipiʻi le pepa i se PC ua afaina: se komepiuta siama, ona o mea eseʻesega o polokalama, e le mafai ona afaina ai le tagata resitala, ae faʻamuta atoa le drive. O auala o le feagai ai ma lenei sasa e pei ona faʻamatalaina i le tusi lesona i lalo o loʻo talafeagai foʻi mo le foia o faʻafitauli i luga o pepa manatua.

Faitau atili: Aveese 'eseese mai luga o le flash drive

Mafuaaga 4: Lolomi puipuiga puipuiga

E tele taimi, o le SD card e puipuia mai le soona tusitusi, e aofia ai ona o le le aoga. O la matou '' upega tafaʻilagi ua uma ona iai faʻamatalaga i le auala e fofo ai lenei faʻafitauli, o le mea lea matou te le mafaufau loloto iai.

Lesona: Faʻafefea ona aveese se tusi puipuiga mai se kalama

Mafuaaga 5: Hardware le fetaui i le va o le kata ma le faʻamaumauga

I le tala e uiga i le filifilia o se kalama manatua mo se telefonipoto, matou paʻi atu i manatu o le "tulaga" ma "saoasaoa vasega" kata. DVR, pei o telefoni poto, atonu foi le lagolagoina o nisi o nei tulaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea taugofie e masani ona leiloa SDXC Vasega 6 poʻo le sili atu pepa, ona e suesue totoʻa ia uiga o lau lesitala ma le SD card oe o le a faʻaaoga.

O nisi DVR e faʻaaogaina atoa-format SD cards poʻo miniSDs o mea e teu ai mea, lea e sili atu taugata ma sili atu faigata ona maua i luga o le faʻatau atu. Tagata faaaoga maua se auala i le faʻatauina o se microSD-pepa ma le fesuiaiga talafeagai. Faatasi ai ma nisi faʻataʻitaʻiga o le lesitala, o lenei ituaiga o faʻamuamua e le aoga: mo galuega atoa, latou te manaʻomia se laupepa i le faʻatulagaina faʻatulagaina, o le mea lea o le micro SD masini e le iloa e tusa lava ma se mea fuafua. I se faʻaopopoga, ole mea lea e sui ai le lape, e ono aoga foʻi le taumafai e sui.

Mafuaaga 6: Faʻaletonu le tino

E aofia ai ma fesoʻotaʻiga leaga poʻo mea fai mea leaga i le card ma / poʻo le isi sooga o loʻo i le DVR. E faigofie ona aveese le leaga o le SD card - iloilo lelei ia fesoʻotaʻiga, ma afai o loʻo iai ni palapala palapala, pefu poʻo se pala i luga ia i latou, aveʻese ma se vavae faʻamaligiina ma le ava malosi. O le avanoa i le pu pue o loʻo manaʻomia foʻi e soloi pe feula. Dealing with the breakdown of the card and the connector e sili atu faigata - i le tele o tulaga, e le mafai ona e faia e aunoa ma le fesoasoani a se fomaʻi faʻapitoa.

Faaiuga

Sa matou suʻesuʻe i mafuaʻaga autu na mafua ai ona le iloa e le DVR le kalama e manatua ai. Matou te talosia ua fesoasoani lenei tusitusiga ia te oe ma fesoasoani i le foʻia o le faʻafitauli.

Pin
Send
Share
Send