Faʻafefea ona momoli faila mai le iPhone i le iPhone

Pin
Send
Share
Send


I le taimi o le faʻagaioiga o le iPhone, o tagata e galulue ma ese faila faila, lea mai lea taimi i lea taimi e ono manaʻomia e fesiitai mai le tasi apu masini i le isi. O le aso o le a tatou vaʻavaʻai ai i auala e momoli ai pepa aloaia, musika, ata ma isi faila.

Aumai faila mai le tasi iPhone i le isi

O le auala e momoli mai ai faʻamatalaga mai i le iPhone i le iPhone, muamua, o le a faʻalagolago lea pe o oe kopi i lau telefoni poʻo seisi telefoni a se isi tagata, faʻapea foʻi ma le ituaiga faila (musika, pepa, ata, ma isi mea).

Filifiliga 1: ata

Ole faigofie auala e momoliina ai ata, aua o iinei ua saunia e tagata atiae le tele o numera eseese o filifiliga mo le kopiina mai le tasi masini i le isi. I le taimi muamua, o metotia uma auala ua uma na uma ona ufiufi auiliili i la matou '' upega tafaʻilagi.

Faʻamolemole ia matau o filifiliga uma mo le fesiitaiina o ata o loʻo faamatala mai i le tusitusiga ile sootaga o loʻo i lalo e talafeagai foi mo le galulue ma vitio.

Faitau atili: Faʻafefea ona momoli ata mai iPhone i le iPhone

Filifiliga 2: musika

A o musika, o mea uma iinei e sili atu ona faigata. Afai e i ai se faila faila musika e mafai ona faigofie ona faʻaliliuina i luga o masini Android, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le Bluetooth, ona faʻaaoga lea i luga o telefoni a le Apple, ona o le ua tapunia le faʻatulagaina, e tatau ona saili se tasi mo isi auala.

Faitau atili: Faʻafefea ona momoliina musika mai le iPhone i le iPhone?

Filifiliga 3: Talosaga

O le a se mea e le mafai ona mafaufauina se komepiuta faʻaonapo nei leai? Ioe, e aunoa ma talosaga e maua ai foliga eseese. E uiga i le auala e tufa atu talosaga mo le iPhone, tatou faamatala auiliili i luga o le upega tafailagi muamua.

Faitau atili: Faʻafefea ona momoli se talosaga mai le iPhone i le iPhone

Filifiliga 4: pepa aloaia

O lenei o le a tatou auiliiliina le tulaga pe a e manaʻomia le fesiuaʻi i seisi telefoni, mo se faʻataʻitaʻiga, se tusitusiga tusitusiga, faila pe soʻo se isi faila. Lenei, toe, e mafai ona e lafoina faʻamatalaga i auala eseese.

Metotia 1: Dropbox

I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se ao teuina, o le mea taua o loʻo i ai se faʻaogaina aloaia mo le iPhone. Tasi tasi tali o Dropbox.

Sii mai le Dropbox

  1. Afai e te manaʻomia le faʻaliliu faila i lau isi Apple gadget, ona matua faigofie lava lea o mea uma: download le tusi talosaga i le telefoni lona lua, ona e ulufale lea i totonu e faʻaaoga ai lau Dropbox account. Ina ua uma synchronization, o le a avea faila i luga o le masini.
  2. I le tulaga lava lea e tasi, a o le faila e tatau ona ave i se isi faʻaaoga telefoni apalai, e mafai ona e filifili i le faasoaina atu. Ina ia faia lenei mea, faʻalauiloa Dropbox i lau telefoni, tatala le tab "Faila", saili le pepa manaomia (faila) ma kiliki i lalo o le lisi ki.
  3. I le lisi e aliali mai, filifili "Faasoa".
  4. I le kalafi "To" o le a manaʻomia ona e faʻailoa le tagata faʻaaoga ua lesitala i le Dropbox: mo lenei mea, ia e ulufale i lana imeli tuatusi pe login mai le ao tautua. I le mea mulimuli, filifili le faʻamau i le pito i luga taumatau "Lafo".
  5. O le tagata o le a mauaina se imeli imeli i le talosaga e uiga i le faʻasoaina. O lenei e mafai ona faʻatino ma faila na e filifilia.

Faiga 2: faaleoleo

Afai e te manaʻomia le faʻaliliu uma o faʻamatalaga ma faila o loʻo i luga o le iPhone i lau isi telefoni mai le Apple, e talafeagai le faʻaaoga o le faaleoleo galuega. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e le gata talosaga o le a fesiitai, ae o faʻamatalaga uma (faila) o loʻo i totonu, faʻatasi ai ma musika, ata, vitio, faʻamatalaga ma sili atu.

  1. Muamua e tatau ona "aveese" le moni faaleoleo mai le telefoni, mai le mea moni, o loʻo lafoina pepa. E mafai ona e aʻoaʻo pe faapefea ona fai lea i le kiliki i lalo ole link.

    Faitau atili: Auala e faaleoleo iPhone

  2. O lenei ua faʻaaogaina le masini Apple lona lua e galue. Faʻafesoʻotaʻi i le komepiuta, oso le iTunes, ona e alu lea i le lisi mo le puleaina e ala i le filifilia o le ata talafeagai mai le pito i luga.
  3. Ia mautinoa e iai se laupepa matala i le itu tauagavale "Vaʻaiga lautele". I totonu o le a manaʻomia ona e filifilia se faʻamau Toefuatai mai le kopi.
  4. Afai ua faʻagaioia le telefoni le puipuiga puipuia Saili iPhone, e le toe amataina seʻi vagana ua e faʻapaʻiaina. O le mea lea, tatala ia tulaga i luga o le masini, ona filifili lea o lau tala ma alu i le vaega iCloud.
  5. I se faamalama fou e te manaʻomia le tatalaina o le vaega Saili iPhone. Taʻu ese le faʻagaioiga o lenei mea faigaluega. Mo suiga e faʻaosofia, ulufale i le password mo le teuga.
  6. Toe foʻi i Aityuns, le a fai mai e te filifilia se laupepa, o le a faʻapipiʻiina i luga o le gadget lona lua. E ala i le le masani, iTunes ofoina sili mulimuli.
  7. Afai ua e faʻagaioia puipuiga malu, faʻamatala se faʻamatalaga e aveese le tusitusiga.
  8. O le komepiuta o le a faalauiloa iPhone toe faaleleia. I le averesi, o le faiga e faia 15 minute, ae o le taimi e mafai ona faʻateleina, fuafua i le aofaʻi o faʻamatalaga e manaʻomia e faʻamaumau i luga o le telefoni.

Metotia 3: iTunes

Le faʻaaogaina o se komepiuta e fai ma tagata faufautua, o faila ma faila eseese o loʻo teuina i totonu o se iPhone se tasi e mafai ona faʻavea atu i le isi.

  1. Muamua, e faia galuega ma se telefoni e mafai ai ona kopi ni faʻamatalaga. Ina ia faia lea mea, ona e faʻafesoʻotaʻi lea i le komepiuta ma faalauiloa Aityuns. O le taimi lava e iloa ai le polokalame le masini, kiliki i le pito i luga o le faamalama i luga o le gadget aikona e aliali mai.
  2. I le itu tauagavale o le faamalama, alu i le lau Fetufaaiga Faila. O se lisi o tusi talosaga o loʻo i ai ni faila avanoa mo le auina atu i fafo o loʻo faʻaalia i le itu taumatau. Filifili le talosaga ma le tasi kiliki.
  3. O le taimi lava e filifilia le tusi talosaga, o le lisi o faila o loʻo i ai i totonu o le a faʻaalia i le itu taumatau. Ina ia auina atu i fafo se faila fiafia i se komepiuta, na ona toso ma le isumu i soʻo se nofoaga talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, luga o le laulau.
  4. Ua maeʻa ona aveina le faila. O lenei, ina ia mauaina i luga o se isi telefoni, e te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi i iTunes, mulimuli i laʻasaga tasi i le tolu. Tatala le apalai i totonu o le faila o le a faʻauluina mai, na ona toso mai le komupiuta i totonu o le faila i totonu o le polokalama na e filifilia.

I le tulaga e te iloa se auala e faʻaliliu faila mai le tasi iPhone i le isi, e le o iai i le tusiga, ia mautinoa ia faʻasoa i le tala.

Pin
Send
Share
Send