Lauiloa Sticker Gadgets mo le Windows 7

Pin
Send
Share
Send

E masani ona faigofie le maua "Desktop" up-to-date tusi poʻo ni faʻamanatuga o nisi taua taua tupu mai. O latou faʻaali e mafai ona faʻatulagaina i foliga o pepa faʻapipiʻi o loʻo faʻaalia e faʻaaogaina masini. Sei o tatou suʻesuʻeina le taʻutaʻua tele o vasega a lenei vasega mo le Windows 7.

Tagaʻi foʻi: Desktop gadgets mo Windows 7

Manatua Gadgets

E ui lava o le uluaʻi faʻamatalaga o le Windows 7 e leʻi i ai se mea faʻapipiʻi mea faʻapipiʻi, e mafai ona laʻuina mai i le aloaia web punaoa a le OS atinaʻe Microsoft. Mulimuli ane, na teena e le kamupani le lagolagoina o lenei ituaiga o talosaga ona o le faateleina o le vaivai o PC ona o latou. I le taimi lava lea e tasi, e i ai lava le avanoa, pe a e manaʻo ai, e faʻapipiʻiina mea faʻapipiʻi o mea e aoga a isi tagata atiaʻe i lau komepiuta. O le a tatou talanoa e uiga ia i latou i auiliiliga i lenei tusitusiga, ina ia maua e tagata taʻitasi le avanoa e filifili ai le sili ona talafeagai filifiliga mo o latou tofo.

Metotia 1: NoteX

Tatou amata amata suʻesuʻe faʻamatalaga ma faʻamanatu apps i luga "Desktop" ma se faʻamatalaga o le galuega o le laupepa NoteX lauiloa.

Sii maia NoteX

  1. Tamoʻe le download faila ma le gadget faʻaopoopoina. I le talanoaga na matala, kiliki Faatuina.
  2. O le a faʻaalia le atigi noteX "Desktop".
  3. Tuʻufaʻatasia "Ulutala" ma faʻamau le faʻamau Tapē luga o le keyboard.
  4. O le caption o le a soloia. Ina ua mavae lena, aveese i le tutusa auala. "Le Igoa" ma le "Nisi tusitusiga iinei".
  5. A maeʻa ona faʻamamaina le faʻailoga o le tusi fafo mai isi tusitusiga, e mafai ona e ulufale i le tusitusiga o lau tusi.
  6. E mafai ona tusia se tusi pe ae finagalo ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le nofoaga o tusitusiga "Ulutala" mafai ona tuʻuina se aso "Le Igoa" - igoa, ma i le tulaga "Nisi tusitusiga iinei" - le mea moni i le tusi.
  7. A manaʻo iai, e mafai ona sui le faiga o nota. Ina ia faia lea, faʻapipiʻi i luga o le ma kiliki i luga o le ki faʻailoga e aliali i le itu taumatau.
  8. I le faʻatulagaina matala lea e matala, mai le lisi paʻu i lalo "Valivali" Filifili lau lanu e te fiafia iai. Kiliki "Ua lelei".
  9. O le lanu lanu o le tagata faʻapipiʻi Ofisa o le a suia i le filifiliga filifilia.
  10. Ina ia tapuni le faʻapipiʻi, faʻapipiʻi i luga o lona atigi ma i totonu o aikona e aliali mai, kiliki i luga o le koluse.
  11. O le gadget o le a tapunia. Ae e tatau ona manatua pe a e toe tatalaina, o le sa faʻaogaina muamua faʻamatalaga o le a le teuina. O le mea lea, o le tusi ua aveina ua teuina seiloga ua toe ki le komepiuta pe ua tapunia NoteX.

Metotia 2: Chameleon Notescolour

O le isi tala gadget o le a tatou ufiufi e taʻua o le Chameleon Notescolour. E tele avanoa i le filifilia o le Ofisa mamanu.

Sii maia ile Chameleon Notescolour

  1. Unzip le download faila i le 7Z foliga. Alu i le faila "masini faʻaoga"sa i ai i totonu. O loʻo i ai le seti o gadgets "Chameleon" mo faʻamoemoe eseese. Kiliki i le faila ua taua "chameleon_notescolour.gadget".
  2. I le faʻamalama e matala, filifili Faatuina.
  3. O loʻo faʻaalia le faʻaaliga o le Chameleon Notescolour gadget "Desktop".
  4. I le atigi Chameleon Notescolour, lolomi le tusi faʻaoga e faʻaaoga le komipiuta komipiuta.
  5. A e faʻasino i luga o le atolaau o le atigi, o le elemene i le foliga o se aikona o le a faʻaalia i lona pito i lalo taumatau "+". E tatau na kiliki pe a e manaʻo e fai se isi laupepa ma faʻamatalaga.
  6. O lenei auala e mafai ai ona e fatuina le le gataina o le tele o laupepa. A e folau i le va oi latou, e tatau ona e faʻaogaina le elemeni faʻailo i le pito i lalo o le Chameleon Notescolour interface. A e kiliki i le aū e faʻasino i le itu tauagavale, e te toe foʻi i le itulau, ma a e kiliki i le aū e faʻasino i le itu taumatau, e alu i luma.
  7. Afai e te filifili e tatau ona e tape uma faʻamatalaga i itulau uma o le mea faʻapipiʻi, ona i lea tulaga, faʻasolosolo le faʻataʻitusi i lona pito i lalo tauagavale i luga o soʻo se laupepa ma kiliki i le elemene i foliga o se koluse. O itulau uma o le a soloia.
  8. Oe mafai foi ona suia le atigi lanu o le Chameleon Notescolour Ofisa. Ina ia faia lea, faʻapipiʻi luga. O pule e aliali mai i le itu taumatau o le tagata faʻapipiʻi. Kiliki i luga o le ki ki foliga.
  9. I le tulaga faamalama e matala, i le kiliki i luga o aikona i le faʻasologa o au o loʻo faʻasino i le agavale ma le taumatau, e mafai ona e filifili se tasi o le ono mamanu lanu lea e te manatu e sili ona manuia. A maeʻa ona faʻaalia le lanu manao i le faʻatulagaina faamalama, kiliki "Ua lelei".
  10. Le lanu o le masini gadget o le a suia i le filifilia filifilia.
  11. Ina ia tapunia atoa le gadget, faʻapipiʻi i luga o le ma kiliki i le aliali foliga i le foliga o se koluse i le itu taumatau o lona vavalalata. E pei o le faʻamatalaga muamua, pe a tapunia uma faʻamatalaga muamua tusia o le a leiloa.

Metotia 3: Longi Faʻamatalaga

O le Longer Notes gadget e talitutusa lava ile foliga ma le aoga ile Chameleon Notescolour, ae i ai le tasi taua taua. O le fesoʻotaʻiga o lona atigi ua vaʻaia vaʻaia foliga.

Siiina Aʻe Long

  1. Tamoʻe le faila download ua taua "umi_notes.gadget". I le faapipiiina faamalama e matala, pei ona masani, kiliki Faatuina.
  2. Ua tatalaina le faʻailo o Longer Notes.
  3. E mafai ona e faʻaopopo se mea e faʻamanatu mai ai i le mea masani lava e pei ona faia i le faʻamasinoga muamua.
  4. O le faiga mo le faʻaopopoina o se laupepa fou, faʻasolosolo i le va o laupepa, ma faʻamamaina o mea o loʻo i ai e tutusa lelei i le faʻavasegaina o gaioiga na faʻamatalaina i le taimi o le iloiloga o le Chameleon Notescolour. O le mea lea, tatou te le toe mafaufau foi i lenei mea auiliili.
  5. Ae o tulaga e iai eseesega. O lea, o le a tatou gauai atu ia i latou. O le suiga i le faʻatonutonu tapulaʻa o loʻo faʻatino i le auala tutusa ma isi mea uma: i le kilikiina o le ki ki i le itu taumatau o le fesoʻotaʻiga.
  6. O le faʻatonutonuina o le lanu o le laina e tutusa o loʻo i Chameleon Notescolour, ae o loʻo i Longer Notes, faʻaopopo atu, e mafai ona suia le ituaiga ituaiga ma le tele. Ia faia lea tulaga, taʻitasi, mai le lisi paʻu i lalo Faatanoa ma le "Tele le vai" e tatau ona e filifilia filifiliga taliaina. Ina ua maeʻa uma ona manaʻomia seti, aua nei galo e kiliki "Ua lelei"a leai o le a le aoga suiga.
  7. Ina ua mavae lena, o le Longer Faamatalaga Ofisa ma le vai oi ai i totonu o le a suia.
  8. E faʻamutaina le gadget, pei o tala faʻatatau o loʻo talanoaina i luga, i le kilikiina o le koluse-foliga i le itu taumatau o nota Ofisa.

Lenei e le o se lisi atoa o mea uma mafai sticker gadgets mo Windows 7. E tele isi. Ae o latou taʻitoʻatasi e le talafeagai ona faʻamatalaina ese, talu ai o le fesoʻotaʻiga ma le faʻagaioiga o lenei ituaiga o talosaga e foliga tutusa lava. I le malamalama i le auala e tasi ai latou, o le a mafai ona faigofie ona feiloaʻi ma isi. I le taimi lava e tasi, e iai foi nai eseesega laiti. Faʻataʻitaʻiga, NoteX e matua faigofie lava. Na o le lanu o le paʻu e mafai ona suia i totonu. Chameleon Notescolour e sili atu ona faigata, aua o iinei e mafai ona e faʻaopopo le tele o laupepa. O Longer Notes e sili atu ona tele foliga, aua i totonu o lenei mea e mafai ai ona e suia le ituaiga ma le ituaiga tele o nota.

Pin
Send
Share
Send