Google toe tali

Pin
Send
Share
Send

Google TalkBack o se faʻapitoa faʻapitoa fuafuaina mo tagata e faʻaletonu le vaʻai ma e faʻamoemoe e faʻafaigofie le faʻagasologa o le faʻaaogaina o se smartphone fou. I le taimi nei, o le polokalama e avanoa faʻapitoa lava i le faʻagaioiga sisitema Android.

O le tautua mai le Google e le masani ona i ai i masini Android uma, o lea mo lona faʻaaogaina e le manaʻomia e download ai le polokalama lava ia mai le Play Maketi. Faatoagaina mai TalkBack sau mai le telefoni seti, i le vaega "Avanoa".

Galue gaosi

O le galuega taua o le talosaga o le sipaina o elemene, e galue i le taimi lava pe a paʻi le tagata faʻaaoga. O le mea lea, ua mafai e tagata e le lelei ona vaʻaia mea lelei uma o le telefoni ona o le latou faʻalogo i faʻamatalaga. I luga o le lau lava ia, o mea filifilia na siosiomia e se sikuea sikuea sikuea foliga.

Tautalaga faʻaupuga

I le vaega "Faʻamatalaga tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia" E i ai le avanoa e filifili ai le saoasaoa ma le leo o le leo leo. Le filifiliga i sili atu nai lo le 40 gagana.

O le kiliki i luga o le mea e faʻaaoga i luga o le mea e tasi, o le a faʻaopopo le isi lisi o faʻatulagaina o faʻasologa. E faasino i:

  • Parakalafa "Tautusi leo", lea e faʻatagaina oe e faʻateleina le tele o leo o leo i le mea na tupu i le taimi lava e tasi isi leo e toe gaosia;
  • Fetuunaiga o fetuunaiga (faʻaalia, laititi faʻaalia, lamolemole);
  • Le leo galue o numera (taimi, aso, etc.);
  • Aitema “Na o le Wi-Fi”, faʻaola saogalemu tele Initaneti feaveaʻiga.

Gimani

O gaioiga autu pe a faʻaaoga lenei apalai e faia i ou tamatamailima. O le tautua TalkBack e faʻavae i luga o lenei mea moni ma ofoina atu se seti o tulaga faʻatonutonu faʻavave vave na o le a faʻafaigofie faʻafitauli i luga o sipai eseese o le telefoni. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le maeʻa ai o gaioiga o le tamatamai lima agavale ma le itu taumatau, o le tagata faʻaaoga o le a tuʻuina i lalo le lisi vaaia i lalo. Ole mea lea, pe a uma ona fealuaʻi ile laupepa agavale-taumatau, o le lisi o le a alu i luga. O gaioiga uma e mafai ona toe faʻafouina i le sili ona faigofie auala.

Auiliiliga auiliiliga

Fuaiupu "Auiliiliga" faʻatagaina oe e faʻatulaga seti e fesoʻotaʻi ma le leo galue o tagata taʻitasi. O nisi o na:

  • Leo galue o ki oomi (taimi uma / na o le ki luga o le komepiuta / leai);
  • Leo o le elemene ituaiga;
  • Leo galue pe a fai le mata ua tapunia;
  • Tusitusiga leo leo;
  • Leo luga o faʻatautuga tulaga i le lisi;
  • Le faasologa o faʻamatalaga o elemene (setete, igoa, ituaiga).

Faigofie folauga

I le vaega "Folauga" E i ai le tele o tulaga e fesoasoani i le tagata faʻaaogaina vave fetuunai i totonu o le tusi talosaga. O se galuega talafeagai lenei Tasi-kiliki Faatoagaina Mai, talu mai le mea masani, e filifili se aitema, e tatau ona e faʻamau lou lima faʻalua i le laina.

Aoaoga tusi lesona

A e amataina Google TalkBack mo le taimi muamua, o le tusi talosaga o loʻo faʻataʻitaʻi puʻupuʻu toleniga lea o le a aʻoaʻoina ai le tagata e ona le masini pe faʻafefea ona faʻaogaina vave taga, folau i drop-down menu, ma isi. A i ai ni gaioiga o le tusi talosaga e le mafai ona malamalama i ai ile vaega TalkBack Taiala e iai leo leo lesona ma faʻataʻitaʻiga faʻamalositino i vaega eseese.

Lelei

  • O le polokalama ua vave fausia i totonu tele masini Android;
  • Ua lagolagoina le tele o gagana a le lalolagi, e aofia ai ma Rusia;
  • Tele numera o tulaga eseese;
  • O se auiliiliga faʻamatalaga amata e fesoasoani ia te oe e amata vave ai.

Le atoatoa

  • O le talosaga le tali vave i mea sao ia paʻi atu.

Ile faaiuga, e mafai ona e faʻapea o Google TalkBack e matua tatau lava mo tagata le atoatoa le vaʻai. Google na mafai ona faʻatumu lana polokalame i le tele o numera o galuega, faʻafetai i tagata uma e mafai ona faʻaleleia le faʻapitoa i le sili ona faigofie auala mo i latou lava. I le tulaga o le TalkBack mo nisi o mafuaaga muamua toesea i luga o le telefoni, e mafai ona downloadina i taimi uma mai le Play Maketi.

Sii mai fua le Google TalkBack

Sii maia le lomiga lata mai o le talosaga mai le Google Play

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faʻamuta le TalkBack i le Android Google lalolagi Faʻafefea ona aveese se masini mai Google Play Ua matou faasaʻoina le mea sese "Ua le manuia le tala o le Google"

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega:
Category: Iloiloga polokalame
Atinae:
Tau: leai se totogi
Tele: MB
Gagana: Lusia
Lomiga:

Pin
Send
Share
Send