Faʻafefea ona faʻafea le iCloud i le iPhone

Pin
Send
Share
Send


I aso nei, e le toe manaʻomia e tagata faʻaaogaina le Apple iPhone e manaʻomia le faʻavaeina o fegalegaleaiga i le va o le komipiuta ma le telefoni, talu ai o faʻamatalaga uma nei e mafai ona faigofie ona teuina i iCloud. Ae o isi taimi e manaʻomia e tagata le tautua a le ao e tatala ai le telefoni.

Faʻamuta le iCloud i le iPhone

Atonu e ono manaʻomia e faʻamuta le faʻagaioiga o Iclaud mo ni mafuaʻaga, mo se faʻataʻitaʻiga, ia mafai ona teu fale faaleoleo i iTunes i luga o se komepiuta, talu ai o le faiga e le faʻatagaina le teuina o faʻamatalaga telefoni i mea uma e lua.

Faʻamolemole ia maitau e tusa lava pe o le synchronization ma iCloud ua le atoatoa i luga o le masini, o le a tumau uma faʻamaumauga i le ao, mai le mea, pe a tatau ai, toe mafai ona toe download i le masini.

  1. Tatala tulaga ile lau telefoni. O luga tonu o le ae vaʻai ai le igoa o lau teugatupe. Kiliki i luga le aitema lea.
  2. I le isi faamalama, filifili le vaega iCloud.
  3. O le laupepa e faʻaali ai se lisi o faʻamatalaga o loʻo fesoʻotaʻi ma le ao. E mafai ona faʻamuta ai le lua aitema ma faʻamalolo atoa synchronization o faʻamatalaga uma.
  4. A e tape se mea, o le a fesili le lau pe o le a tuʻua faʻamatalaga i le iPhone poʻo pe manaʻomia ona tape. Filifili le mea manaʻo.
  5. Ile mataupu lava lea e tasi, afai e te manaʻo e aveese le faʻamatalaga sa teu i iCloud, kiliki i le ki Teuina o Meaai a le Pulega.
  6. I le faʻamalama e matala, e mafai ona manino vaʻai poʻo a faʻamatalaga maua ai le tele o avanoa, ma, i le filifilia o le aitema o loʻo manaʻomia, tape le faʻaputuputu faʻamatalaga.

Mai le taimi nei, faʻamaumauga faʻatulaga ma iCloud o le a taofia, o lona uiga o faʻamatalaga faʻafouina i le telefoni o le a le otometi ona teuina i luga o Apple servers.

Pin
Send
Share
Send