Nofoaga o faʻamalama i Windows 7

Pin
Send
Share
Send

Tele PC faʻaaogaina ua latou puʻeina se ata i le taimi e tasi i lo latou olaga - se ata puʻupuʻu. O nisi o latou e fiafia ile fesili: o fea la o faʻamau ata i luga ole komepiuta? Sei o tatou sailia le tali i ai e faʻatatau i le Windows 7 faʻagaoioiga polokalama.

Faitau foi:
O fea o iai Steam screenshots teuina
Faʻafefea ona fai se screenshot

Fuafua pe o fea e teu ai ata

O le teuina nofoaga o le pupuni mata i le Windows 7 ua fuafuaina e le mea na mafua ai: faʻaaogaina le fausia-i meafaigaluega o le faʻagaioiga faiga pe o le faʻaaogaina o le tolu-vaega faʻapitoa polokalama. Ma le isi, o le a tatou feagai ma lenei mataupu auiliili.

Polokalama puʻupuʻu lona tolu

Muamua, o le a tatou iloaina le mea e faʻasaoina ai ata pe a e faʻapipiʻi se polokalama vaega lona tolu i lau PC o lona tiute o le ave lea o faʻamalama. O se talosaga e faatino le gaioiga pe a uma ona togafitia i lona tulaga, pe taofia le galuega o le fausiaina o se ata mai le faiga pe a uma ona faʻaaoga e le tagata faʻataʻitaʻiga gaioiga e faia ai se snapshot (oomi le ki PrtScr poʻo tuʻufaʻatasiga Alt + PrtScr) Lisi o le sili ona lauiloa polokalama o lenei ituaiga:

  • Moli moli
  • Joxi;
  • Mata mata
  • WinSnap
  • Ashampoo Faʻapipiʻi;
  • Pueina o le FastStone;
  • QIP Fauina;
  • Clip2net.

O nei talosaga e faʻasaoina ni ata i le faʻatonutonu ua faʻasino e le tagata faʻaaoga. Afai e leʻi faia lea mea, e sefe le faʻasaoga Faʻalagolago i le polokalama faʻapitoa, e ono:

  • Foliga faatonuina "Ata" ("Ata") I le lisi e faʻaoga;
  • Tuʻufaʻatasia polokalame faʻatonu i totonu o le faila "Ata";
  • Vasega eseese i luga "Desktop".

Tagaʻi foʻi: Polokalama faʻafanafana

Aoga "Seleulu"

Pupuni 7 ei ai le faʻaaogaina i totonu mo le fausiaina o faʻamalama - Seleulu. I le lisi Amata o lo o i ai i totonu o le faila "Tulaga".

O se pupuni ata na faia ma lenei mea faigaluega o loʻo faʻaalia i le taimi lava pe a uma ona faia i totonu o le ata vaʻaia.

Ona mafai e le tagata faʻaaogaina ona teuina i soo se mea i luga o le malo hard drive, ae o le mea masani o lenei mea o se faila "Ata" le faʻaogaina o tagata o loʻo iai nei.

Meafaigaluega Faʻavaomalo

Ae o le toʻatele o tagata faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina lava le polokalame masani e faia ai ni ata pupuni e aunoa ma le faʻaaogaina mai o isi vaega. PrtScr mo se faʻamalama o le ata atoa Alt + PrtScr e puʻeina ai le faʻamalama malosi. E le pei o faʻaaliga mulimuli mai o Windows, lea e tatalaina le faʻatonutonuina faʻamalama, i totonu o le Windows 7 leai ni faʻaaliga vaaia pe a faʻaaoga nei tuʻufaʻatasiga e le tupu. O le mea lea, i latou e faʻaaogaina o loʻo i ai fesili talafeagai: pe afai o se ata na puʻeina uma, ma afai o lea, o fea na faʻasaoina.

O le mea moni, o le pupuni na faia i lenei auala e teuina i le laupapa laupapa, o se vaega o le PC's RAM. I lenei tulaga, e le faʻasaoina le hard drive. Ae o totonu o le RAM, o le ata o le a naʻo le tasi o le lua mea tutupu e tupu:

  • A o le i tapunia pe toe lalaga le PC;
  • Ae le i mauaina le tala fou i luga o le laupapa (o le faamatalaga tuai o le a otometi lava ona solo).

O lona uiga, afai, a maeʻa ona e puʻeina se ata pupuni, faʻaaoga PrtScr pe Alt + PrtScr, mo se faʻataʻitaʻiga, kopiina o tusitusiga mai se tusitusiga, o le pupuni ata o le a soloia i le laupapa laupapa ma suia i isi faʻamatalaga. Ina ia aua neʻi leiloa le ata, e tatau ona faʻapipiʻi i se vave e mafai ai i soʻo se faʻatusa ata, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le faʻamaumauga masani a le Windows - Paint. O le faʻavasegaina o le faʻapipiʻi gaioiga e faʻalagolago i le polokalama faʻapitoa o le a faʻagaioia ai le ata. Ae i le tele o tulaga, o le matau keyboard keyboard talafeagai Ctrl + V.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le ata i le faʻatonutonu ata, e mafai ona e faʻasaoina i soʻo se avanoa faʻaopopo i le faʻatonu o le PC mea malosi na e filifilia oe lava.

E pei ona e vaʻaia, o le faʻamatalaga mo le sefeina o faʻamalama e faʻalagolago i le mea e te faʻaoga e faia ai. Afai o faʻatautaia na faia e faʻaaogaina polokalama lona tolu-vaega, ona mafai loa lea ona sefe le ata i le nofoaga filifilia i luga o le hard disk. Afai e te faʻaogaina le metotia masani Windows, ona muamua lea o le mata o le a sefe i luga o le mea e manatuaina (kilipa laupapa) ma naʻo le tusi faʻatonutonu le faʻaofi i totonu o le ata faʻatonutonu oe mafai ona teu i luga o lau masini malosi.

Pin
Send
Share
Send