Maua fua vitio i le MP3 tagata faʻaliliu 5.1.6.215

Pin
Send
Share
Send

Free Vitio i MP3 Faʻaliliuga o le a fesoasoani ia te oe faʻapipiʻi leo mai vitio. E gaoioi i luga o faiga faʻavae o isi polokalame ua faʻatulaga e liua faila, naʻo galuega e faʻatapulaʻaina e le vala na taʻua i luga. O le mea moni, o lenei polokalama e fetaui lelei mo na o le faʻaliliuina vitio i le MP3 format. Sei o tatou mafaufau loloto i ai i nisi auiliiliga.

Faʻaopoopoina Faila

E manaʻomia e le tagata faʻaaogaina ni sitepu faigofie e amata ai le liua faʻasologa. Muamua e tatau ona e faʻaopopo se faila, e mafai foi ona i ai ni nai o latou - o le faʻatulagaina o le a faʻaaogaina vave i tagata uma, ma o le a faʻatautaia i le taimi foʻi. O loʻo faʻaalia se lisi o ata pueina i le itu tauagavale.

Faiga filifiliga

O le polokalama e maua ai le filifiliga o leo leo e tolu - MP3, WAV ma WMA. Vaʻai faʻapitoa i lenei mea, ona o nisi masini e le lagolagoina nisi ituaiga o faila, ma o latou laʻasaga mulimuli e ono eseʻese ona o faʻailoga eseese.

Filifiliga lelei

O le isi itu e aʻafia ai le tele o le maeʻa faila o le lelei lea. Lenei ua leva ona fai sina lapoa le lisi. Naʻo le filifili o le aitema e fetaui ia oe ma alu i le isi laasaga.

Filifiliga

Maua fua i le MP3 Converter, e ui o loʻo tufatufaina atu e leai se totogi, ae ui i lea, na totogi mea o le a tatalaina pe a e faʻatau se ki. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le masani lomiga, pe a maeʻa ona faʻagaioia, o le a iai faʻasalalauga, o tagata faʻatau tele e puipuia mai ai. Ma le faʻaopopoga, i le faʻamalama Filifiliga Oe o le a mauaina le tomai e suia le voluma, faila nofoaga ma le gagana.

Lelei

  • E leai se totogi o le polokalama;
  • Anapogi liua;
  • Le i ai o le gagana Rusia.

Le atoatoa

  • A aunoa ma se tupe totogi, o faʻamaumauga uma o le ai ai ma faʻasalalauga;
  • Na o ni nai foliga ma foliga.

Na pau lea o le mea ou te fia taʻuina atu ia te oe e uiga i Free Video i MP3 Tagata faʻaliliu. E mafai ona faʻaoga e faʻaliliua ai le video i se leo, ae a leai se inisiua ulufale, e tatau ona e faʻapipiʻi ma faʻasalalauga, ma e faʻaosofia foi le tamai seti o foliga.

Sii mai fua le Vitio Free i MP3 Tagata liliu mai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.20 mai 5 (5 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Hamster Free Vitio Faʻaliliuina iWisoft Free Vitio Faʻaliliuina Soʻo se Video Faʻaliliuina fua Maua mai Vitio Faʻafili ma Matua

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Free Vitio i MP3 Faʻaliliu - o se polokalame mo le faʻaliliuina faila o faila i le MP3. E faʻatapulaʻa galuega faʻatino i lenei, ona afai e te manaʻomia nisi faʻaaliga, faʻaaoga isi polokalame.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.20 mai 5 (5 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: DVD Vitio Filemu
Tau: leai se totogi
Tele: 32 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 5.1.6.215

Pin
Send
Share
Send