Faʻafefea ona siakiina le masini faʻaeletonika i luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send

Ole siakiina ole masini faʻalogologo e faigofie ona fai e aunoa ma le faʻaogaina o ni polokalama faʻapitoa poʻo ni polokalame e puʻeina ai le leo. E faigofie tele mea uma i luga o le initaneti I lenei mataupu, tatou filifilia nisi nofoaga faʻapenei e mafai ai e soʻo se tagata faʻaogaina ona siakiina le faʻatinoina o a latou masini faʻamolemole.

Siiti Laiti i le Initaneti

Auaunaga o ituaiga eseese e mafai ona fesoasoani i le tagata faʻaaoga e siaki a latou mea puʻeina masini. Tagata uma filifilia se 'upega tafaʻilagi faapitoa mo i latou lava e iloilo le lelei o faʻamaumauga pe naʻo le mautinoa o loʻo galue le masini leo. Sei o tatou vaʻai i ni nai tautua i luga ole laiga.

Faiga 1: Mictest

Muamua o le Mictest, o se tautua faigofie i luga ole laiga e naʻo faʻamatalaga faʻavae ole tulaga ole microphone. Ole suʻega ole masini e faigofie lava:

Alu i le Mictest 'upega tafaʻilagi

  1. Talu ai o le 'upega tafaʻilagi faʻatinoina o se Flash talosaga, mo lona masani faʻagaioiga o le a manaʻomia e faʻaavanoaina le Adobe Flash Player i le browser ma faʻatagaina Mictest avanoa i le masini leo ala i le kilikiina "Faʻataga".
  2. Vaʻai le tulaga o le masini i totonu o le faʻamalama ma se voluma pa ma se faʻaiuga lautele. I le pito i lalo o loʻo i ai foʻi le pop-up menu lea e te filifilia ai se masini faʻatonutonu e siaki pe o loʻo fesoʻotaʻi nisi, mo se faʻataʻitaʻiga, tasi o loʻo fausia i totonu o le komepiuta ma le isi o loʻo i luga o headphone. Faamaoniga e faia i le taimi lava, ma le faʻaiuga e ogatasi uma lava ma le tulaga o le masini.

O le faaletonu o lea tautua, o le le mafai lea ona puʻeina ma faʻalogo leo, ina ia mautinoa e sili atu ona lelei le leo.

Metotia 2: SpeechPad

E i ai 'auʻaunaga e maua ai le galuega o le liua leo i tusitusiga. O nofoaga na o se tasi auala lelei e faʻataʻitaʻi ai lau masini leo. Seʻi o tatou avea le SpeechPad o se faʻataʻitaʻiga. I luga o le laupepa autu, o autu autu e faʻamatala o loʻo i luga ma faʻamatala le faʻavae o le galulue ma le tautua. O le mea lea, e oʻo lava i se tagata e le masani ai le malamalama o le a malamalama i le faʻagaioiga o leo leo leo.

Alu i le 'upega tafaʻilagi SpeechPad

  1. E naʻo le faʻatulagaina o seti manaʻomia faʻamaumauga tapulaʻa ma faʻaola.
  2. Tautala manino upu, ma o le tautua o le a otometi iloa latou pe a fai o le lelei leo e lelei. Ua maeʻa le liua i le fanua Aloaia Maualuga se mea taua o le a aliali mai, e fuafua le lelei leo o lau masini leo. Afai na manuia le liua, aunoa ma mea sese, ona mafai ai lea ona lelei le masini ma e le puʻeina le pisa e le tatau ai.

Metotia 3: WebCamMic Test

O le WebCamMic Test o loʻo faʻaaogaina e avea o se taimi moni faʻamaonia leo. E te faaleoina upu i le masini leo ma i le taimi e tasi e te faʻalogoina le leo mai ia te ia. Lenei metotia e atoatoa mo le fuafuaina o le lelei o le fesootai masini. Faʻaaogaina lea tautua e faigofie tele, ma le suʻega e faia i ni nai laʻasaga faigofie:

Alu i le WebCamMic Test website

  1. Alu i le WebCamMic Test home itulau ma kiliki Siaki le masini faaleotele leo.
  2. Ma siaki le masini. O le voluma pa o loʻo faʻaalia i foliga o se galu poʻo se pa, ma o loʻo avanoa foʻi le leo i luga ma fafo.
  3. O tagata atiaeina le tautua na latou faia se togafiti faigofie ma ni manatu fesoasoani, faʻaaoga e saili ai le mafuaʻaga mo le le lava o le leo.

Metotia 4: Luga Tusitalafaamaumau Leo

O le mea mulimuli i la matou lisi o le a avea ma faʻamaumauga leo i luga ole laiga e mafai ai ona e puʻeina leo mai se masini leo leo, faʻalogo i ai ma, pe a tatau ai, selesele ma sefe i MP3 faʻatulagaina. Faamaumauina ma le faamaoniga e faia i ni nai laasaga:

Alu i le Initaneti Tusitalafaamaumau

  1. Liliu le puʻeina ma tuʻuina le apalai i le masini leo.
  2. O lenei ua mafai ona e faʻalogo i le puʻeina ma pipiʻi saʻo i le tusi talosaga.
  3. Afai e manaʻomia, ona sefe lea le ala ua maeʻa ona puʻeina i le MP3 i lau komepiuta, ae o le auaunaga e mafai ai ona e faia fua lenei mea.

O lenei lisi e mafai ona aofia ai le tele o lugalaina leo leo, tautua mo le siakiina o masini faʻamakoni ma nofoaga e liliu leo ​​i tusitusiga. Sa matou filifilia se tasi o sui sili ona lelei o itu taʻitasi. O nei 'upega tafaʻilagi ma faʻapitoa e lelei mo i latou e manaʻomia le iloiloina e le gata o le faʻatinoga o le masini, ae o le lelei foʻi o leo puʻeina.

Faitau foi:
Faʻafefea ona fai se masini faaleotele leo i luga ole komepiuta
Polokalama mo le puʻeina leo mai se masini faaleotele leo

Pin
Send
Share
Send