Fale manaia 3D 5.7

Pin
Send
Share
Send

O le Sweet Home 3D o se polokalama mo i latou o loʻo fuafua e toe faʻaleleia pe toe faʻafou se fale mautotogi ma e manaʻo e vave ma manino faʻailoa a latou aitia aitia. Fausiaina o le potu potu faʻataʻitaʻiga o le a le faʻatupuina ni faigata faʻapitoa, aua o le maua fua tufatufaina Sweet Home 3D faʻapitoa ei ai se faigofie ma manaia le fesoʻotaʻiga, ma le faʻamatalaina o le galulue ma le polokalama e mafai ona vavalo ma e le ova tele i faʻatonuga ma gaioiga le aoga.

O se tagata e le i ai ni aʻoaʻoga faʻapitoa ma tomai faʻapitoa o le a mafai gofie ona mamanuina le pito i totonu o le fale, vaʻavaʻaia ia lava le sao ma faʻaalia le iʻuga o le galuega i tagata o lona aiga, konekarate ma tagata faufale.

Peitai, e oʻo lava i se tagata poto masani vaʻaia o le a mauaina ni lelei i lona Fale 3D i lana matata faʻapitoa. Sei o tatou vaʻai poʻo a galuega e mafai ona faia e lenei polokalame.

Vaʻai foʻi: Polokalama mo le tusia o fale

Tusiina o se folasaga

I le malae amata mo le tusia o se fuafuaga, puipui ua faʻaaoga, faʻamalama ma faitotoʻa. Aʻo le i tusia ni puipui, e faʻaalia se vave e mafai ona le atoatoa. O puipui e teuteuina e faʻaaoga le anotusi menu. O tapulaʻa o puipui faʻaalia le mafiafia, malifa, lanu o le valiina o luga ma isi mea faapena. O tapulaʻa o faitotoʻa ma faʻamalama e mafai ona faʻatulagaina i se vaega faʻapitoa i le itu tauagavale o le galulue fanua.

Vaega: e fautuaina e faʻatulaga le mafiafia o le puipui aʻo leʻi faʻaopoopoina faamalama ma faitotoʻa, ina ia faia ai le tatalaina.

Potu fausia

I totonu o le Sweet Home, o le 3D potu o se parametric mea na faia i totonu o potu toso. E mafai ona e tusia le potu le lima pe fatuina otometi ile laina o puipui. A fausia se potu, e faigofie ona fuafua le eria o le potu. E faʻaalia le taua o le nofoaga i le ogatotonu o le potu. Ina ua uma ona fausia, o le potu na avea ma se mea ese, e mafai ona faʻaseʻe, faʻasolo ma aveese.

I le tapulaʻa o le potu, o oe e mafai seti le faʻaalia o le foloa ma le taualuga, faʻamatalaina tusitusiga ma lanu mo i latou. I le tapulaa faamalama, o le baseboard ua faagaoioia. O puipui foi e iai le fausaga ma lanu. O le filifiliga o tusitusiga e laititi, ae o le tagata e faaaogaina le avanoa e utaina ai a latou lava bitmap ata mai le mea malo.

Faʻaopopoina elemene i totonu

Faatasi ai ma le fesoasoani a Sweet Home 3D, o se potu e vave ma faigofie ona faʻatumuina i sofa, nofoa faʻavae, mea faigaluega, laʻau ma isi mea. O le totonu e ola i le ola ma ave le foliga faʻauma. O le polokalama na faigofie lava foia le algorithm mo le faatumuina o avanoa i le "Toso ma le Mau" metotia. O mea uma lava o loʻo iai i totonu o le faʻaaliga o loʻo faʻaalia i le lisi. I le filifilia o le mea manaʻo, e mafai ona seti lona lautele, vaega, vali lanu ma faʻaali foliga.

3D folauga

I le Sweet Home 3D, e tatau ona maitauina le ono mafai ona faia e tolu vaega o le faʻataʻitaʻiga. O se tolu-tolu itu faʻamalama o loʻo tu i lalo o le ata tusi, e matua fetaui lelei i le faʻataʻitaʻiga: o elemene taʻitasi ua faʻaopopoina i le fuafuaga e aliali mai loa ile tolu-foliga. O le faʻafiafia tolu ata e faigofie ona faʻafili ma tao. E mafai ona faʻatino le "savali" galuega ma alu i totonu o le potu.

Fausia volumetric vaaia

Sweet Home 3D ei ai lana lava ata pueina afi afi. E i ai le ititi a o seti. O le tagata e mafai ona faʻatulaga le vaevaega o le tino, o le aotelega o foliga lelei. Le aso ma le taimi o le puʻeina ata ua setiina (e aʻafia ai le moli o le vaaiga). O le ata o totonu e mafai ona sefe i le PNG format.

Fausia se vitio mai le tolu-itu vaega

O le a le talafeagai le le amanaiaina o se fia iloa foliga i Sweet Home 3D pei o le faia o ata vitio mai se tolu-vaitau vaaiga. O le foafoaga algorithm e faigofie pei faigofie. Ua lava lea faʻatulaga ni vaʻaiga manatu i totonu ma le mea pueata o le a faʻasolosolo malie atu i le va oi latou, faia se vitio. Le faʻauma o ata sa sefe i le MOV format.

Sa matou iloiloina vaega autu o le faigofie, saoloto ona tufatufaina Sweet Home 3D totonu fuafuaga. I le faʻaiuga, e aoga le faʻaopoopoina o loʻo i luga o le tulaga aloaia a le 'upega tafaʻilagi polokalame e mafai ona e mauaina ni lesona, 3-D faʻataʻitaʻiga ma isi mea aoga mo le faʻaaogaina o le tusi talosaga.

Lelei:

- Faʻamatalaga atoa-faʻaavanoa fua i le Rusia
- Mafai ona faʻaaogaina i lalo ole mana komepiuta
- Lelei faʻatulagaina potu faigaluega
- Faʻasologa malamalama ma algorithm mo le galulue ma faletusi elemene
- Faigofie folauga i le tolu-dimensional faamalama
- Gafatia e fai ata vitio
- Galuega e faʻatino

Le atoatoa

- E le talafeagai tele masini mo teuteu pa i tulaga o fola
- E laititi le numera o tusi

Matou te fautua atu ia te oe e vaʻai: Isi tali mo totonu totonu o fale

Sii mai Sweet Home 3D mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (5 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Aoao e faʻaaoga le Sweet Home 3D IKEA Fale Fuafuaga Punch fale mamanu Fuafuaga aiga

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Ole Sweet Home 3D ose polokalame tatala aloaʻia e faʻatulaga e faia ai le fausaga i totonu. O le oloa faigofie faʻatinoina le galuega tauave o le maimoaina poloketi i 3D.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (5 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: eTeks
Tau: leai se totogi
Tele: 41 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 5.7

Pin
Send
Share
Send