3 auala e fau ai se laupepa fou i le Mozilla Firefox

Pin
Send
Share
Send


I le faagasologa o le galulue ma le Mozilla Firefox browser, tagata asiasi asiasi i se tele tele o web punaoa. Mo le faigofie o le galue i totonu o le browser, o le mafai ona fausia tabs sa faʻatinoina. O le aso o le a tatou vaʻavaʻai ai i le tele o auala e fausia ai se tab fou i le Firefox.

Fausia se laupepa fou i Mozilla Firefox

A laupepa i le browser o se itulau tuʻusaʻo e faʻataga ai oe e tatala soʻo se upega tafailagi i le browser. Le faatapulaaina numera o laupepa mafai ona fausiaina i le Mozilla Firefox browser, ae e tatau ona e malamalama o le tasi laupepa fou Mozilla Firefox "'ai i luga" sili punaoa, o lona uiga o le gaioiga o lau komepiuta ono pa'ū.

Metotia 1: Tab pa

Uma tab i le Mozilla Firefox o loʻo faʻaalia i le pito i luga o le browser i le laina faalava. I le itu taumatau o tabs o loʻo iai se faʻailoga ma le faʻailoga faaopoopo, kiliki i luga o le a faia ai se laupepa fou.

Metotia 2: Masini Uili

Kiliki i soo se vaega e leai se totogi o le tab bar ma le tutotonu tutotonu ki (uili). O le browser o le a faia se fou tab ma vave alu i ai.

Metotia 3: Hotkeys

Mozilla Firefox 'upega tafaʻilagi fesoasoani lagolagoina le tele tele o keyboard keyboard, ina ia mafai ona e fausia se tab fou faʻaaogaina le keyboard. Ina ia faia lea mea, ia e oomi i le pipi "Ctrl + T", ina ua maeʻa o le a faia se tab fou i le browser ma o le fesuiaiga i ai o le a faia vave.

Manatua o le tele hotkeys e lautele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tuʻufaʻatasiga "O le Ctrl + T" o le a aoga e le gata i Mozilla Firefox, ae faapea foi isi upega tafailagi.

Iloaina uma auala e fausia ai se laupepa fou i le Mozilla Firefox, o le a avea oe o lau galuega i lenei 'upega tafaʻilagi browser e sili atu ona aoga.

Pin
Send
Share
Send