Faaofi le leai o se faailoga i le MS Word

Pin
Send
Share
Send

E toaaga tagata e faʻaaogaina le Microsoft Word e iloa lelei le seti o tagata ma mea faʻapitoa o loʻo i totonu o le auupega o lenei polokalama matagofie. Ua latou uma i totonu o le faʻamalama. "Faailoga"o loʻo i totonu o le tab "Faaofi". Lenei vaega ua faʻaalia ai se matua tele seti o tagata ma faʻailoga, faigofie faʻavasega i vaega ma autu.

Lesona: Faʻaofi mataʻitusi i le Upu

Soʻo se taimi e alagatatau ai ona tuʻu se faʻailoga poʻo se faʻailoga e leʻo i luga ole keyboard, e tatau ona e iloa e tatau ona e sailia i le lisi "Faailoga". Tonu ia, i submenu o lenei vaega, valaauina "Isi mataʻitusi".

Lesona: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se delta saini i le Upu

O le tele o faʻailoga faʻailoga, e moni, lelei, naʻo le tele o taimi e faigata tele i nisi taimi ona maua le mea e te manaʻomia. Tasi o nei faʻailoga o le infinity sign, lea o le a tatou talanoa ai e uiga i le faʻaofi i totonu o le Word pepa aloaia.

Faʻaaogaina numera e faʻaofi ai seisi faʻailoga

O se mea lelei e faʻapea, e le gata na tuʻufaʻatasia e le au faʻavae a le Microsoft Word le tele o faʻailoga ma faʻailoga i totonu o le latou ofisa o le mafaufau, ae na tuʻuina atu foʻi ia i latou taʻitasi se tulafono faʻapitoa. E le gata i lea, e masani lava ona i ai faʻailoga e lua. I le iloa la pe a ma le tasi o latou, faʻapea foi ma le ki taua e faʻaliliu ai lenei lava tulafono e tasi i se manaʻo tele, e mafai ona e vave tele lau galuega i le Word.

Faafuainumera numera

1. Faʻatulaga le faʻatautee i le mea e tatau ona iai le faʻailoga le lelei, ma taofi le ki "ALT".

2. Aunoa ma le tatalaina le ki, vili numera i luga o le numera numera «8734» aunoa ma ni upusii.

3. Tatala le ki "ALT", o le leai o se mea faʻaalia o le a aliali mai i le faʻailo nofoaga.

Lesona: Faʻaofi se saini telefoni i Word

Hexadecimal tulafono

1. I le nofoaga o le infinity sign, ia e faʻaofi le code i le faʻasologa Igilisi "221E". aunoa ma ni upusii.

2. Fetaomi ki "ALT + X"e sui le ulufale atu numera i se leai se faʻailoga.

Lesona: Faaofi se satauro i se sikuea i Word

E faigofie tele le tuuina ole infinity saini ile Microsoft Word. Lea o le o loʻo i luga metotia e filifili ai, oe filifili i ai, o le mea autu o le e faigofie ma lelei.

Pin
Send
Share
Send