Matou fufulu le keyboard ile fale

Pin
Send
Share
Send

O le ki o le komepiuta poʻo le komepiuta e faigofie lava ona toilalo ona o le mea taua a le tagata e tele na i lo isi vaega. O le mafuaʻaga lea e tatau ai ona faʻaeteete pe a faʻaaogaina: aua le 'ai i le laulau komipiuta, faia ma le masani ai mama fufulu ma faʻamaea mama le pefu ma palapala. O mea muamua e lua o loʻo lisiina na o le puipuia o le masini mai le filogia, ae afai e te tamoe i se taimi tuai, i lalo ifo o le ae aʻoaʻo pe faʻafefea ona fufulu le keyboard ile fale.

Vaai foi: Aisea e le ola ai le keyboard ile komipiuta

Keyboard metotia faamama

Le lisi o metotia faʻamamaina o loʻo i ai nei e le aoga, talu ai o nisi o latou e tutusa lelei. O le tala o le a faʻaalia ai le sili ona aoga ma sili ona taugata metotia uma i le tulaga o taimi ma tupe.

Metotia 1: Compressed Air Cylinder

Faʻaaoga se apa o le ea ea, e mafai ona e faʻamamaina uma le komipiuta komipiuta ma le komepiuta komepiuta. Le masini ma le metotia faʻaaogaina e matua faigofie lava. O se tamaʻi fagu lea e mafai ona iai se faʻapipiʻi i le foliga o se uila manifinifi. A o le vaega i luga e oomi i lalo le maualuga o faʻamalosi, e faʻamatuʻuina atu se tafe o le ea, e faʻasolosolo lelei le pefu ma isi otaota mai le keyboard.

Lelei:

  • Mamago faamamaina. A o le faʻamamaina o le keyboard, e le o se mataua o le susu o le a ulufale i totonu, o le mea lea, o fesoʻotaʻiga o le a le maua i le faʻaʻautسی.
  • Maualuga lelei. O le mana o le ea faʻaʻalele ua lava e feʻavea faʻapea lava le pefu palapala mai nofoaga e le masani ai.

Le atoatoa

  • Le manuia. Afai ua maeʻa faʻamamaina le keyboard, tasi le fagu atonu e le lava, ma afai e mataga foʻi, ona tele lea o fagu e lua e manaʻomia. E mafai ai ona tupu i luga tupe totogi. I le averesi, o se tasi ogāumu taugata e uiga i 500 ₽.

Faiga 2: Pusa faʻamamaina faʻapitoa

I faleoloa faʻapitoa e mafai ona e faʻatau mai se tamaʻi seti, e aofia ai le pulumu, solosolo, Velcro ma faʻamamaina faʻapitoa mama. E faʻafaigofie uma le faʻaaogaina o mea faigaluega: e amata i se pulumu, e te manaʻomia le aveʻese o le pefu ma isi o palapala mai nofoaga vaʻaia, ona faʻaaoga lea o le Velcro e aoina le toega o le lapisi, ona solo ai lea o le keyboard i le solo na solo i se suavai faapitoa

Lelei:

  • Tau maualalo E tusa ai ma le tutusa lavagāumu, o le faʻaalia o seti e le taugofie. Tusa i luga, e oo atu i le 300 ₽.
  • Le manuia. I le faʻatauina keyboard faʻamama meafaigaluega tasi, e mafai ona e faʻaaogaina i le taimi atoa o le masini.

Le atoatoa

  • Lelei faafoe Le faʻaaogaina o le pusa, e le mafai ona e aveese uma le pefu ma isi otaota mai le keyboard. E manaia tele mo le puipuia mai le filogia, ae mo le faʻamamaina atoa e sili atu le faʻaogaina o se isi auala.
  • Taimi fai. Tulaga mama e tele se taimi.
  • Uiga masani o faʻaaoga. Ina ia tausia mama le keyboard i taimi uma, tatau ona masani ona taina tisaini (pe tusa o aso tolu uma).

Metotia 3: Gel fufulu "Lizun"

O lenei metotia e atoatoa pe a fai o le avanoa i le va o ki e lautele tele (mai le 1 mm) ina ia mafai ona ati i totonu le gel. "Lizun" o se mea faʻapipiʻi pei o agar. E tatau lava ona e tuʻuina i luga o le keyboard, o fea, faʻafetai i lona fausaga, amata loa ona tui i le va o ki i lalo o lona lava toʻatele. O le pefu ma le palapala o loʻo i ai e pipii i le laualuga o le "Lizun", a maeʻa ona mafai lea ona toso i fafo ma fufulu.

Lelei:

  • Faigofie o faaaoga. Pau lau mea e fai o le fufuluina le Lizun i taimi uma.
  • Tau maualalo I le averesi, tasi gel mama taugata e uiga ile 100 ₽. O le averesi, e mafai ona faʻaogaina le 5 i le 10 taimi.
  • E mafai ona e faia oe lava. O le aano o le "Lizun" e matua faigofie lava ma mafai ona tapena i le fale.

Le atoatoa

  • Taimi fai. O le Lizuna sikuea e fai si laʻititi e le ufiufi uma le keyboard, o le mea lea i luga, e tatau ona faʻatinoina ni taimi se tele. Ae o lenei faʻaletonu ua faʻaumatia e ala lea i le mauaina o nai isi gels.
  • Faiga Moni Gel mama e le fesoasoani pe a leai se va i le va o ki.

Metotia 4: Vai (alualu i luma tagata faʻaaogaina)

Afai o lau keyboard e matua palapala, ma e leai se tasi o na auala i luga e fesoasoani e fufulu, ona e tasi lava le mea e totoe - o le fufuluina o le keyboard i lalo o le vai. O le mea moni, ao le i faia lenei mea, o le mea faigaluega sao e tatau ona faʻapeina ma o vaega uma e aʻafia i le okesene e tatau ona aveese. E taua foi le vaʻai totoʻa i le mea moni e faapea, o lea taualumaga e fautuaina e faia naʻo komipiuta komipiuta, talu ai le tatalaina o se laptop ae leai se poto masani e mafai ona mafua ai ona malepe.

Lelei:

  • Fufulu atoa. O le fufuluina o le keyboard i lalo o le vai e faʻamautinoaina le faʻamamaina atoa o palapala, pefu ma isi otaota.
  • E leai se totogi. A faʻaaoga le auala lea e le manaʻomia ai se tau tautupe.

Le atoatoa

  • Taimi fai. E umi se taimi e alu ese ai, fufulu ma faʻamago le keyboard.
  • Lamatiaga o mea leaga. I le taimi o le faʻapipiʻiina ma le faʻatasia o le keyboard, o se tagata e le masani ai le faʻaaogaina e ono faʻaleagaina mea o i ai.

Faaiuga

Soʻo se metotia faʻamatalaina i lenei tusitusiga e lelei i lona lava auala. O lea la, pe a faʻapea e laʻititi le pupuni o le keyboard, ua fautuaina e faʻaaoga se seti faʻapitoa o mea e faʻamamaina ai le mama poʻo gel mama "Lizun". Afai foʻi e te faʻatulaga lenei faiga, e te le manaʻomia ni faiga ogaoga. Ae afai o le poloka e matuia, ona e tatau lea ona mafaufau i le faʻatauina o se ogāumu o compressed ea. I maʻi ogaoga, e mafai ona e fufuluina le keyboard i lalo o le vai.

O nisi taimi e talafeagai faʻaaoga ni metotia i le taimi e tasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻamamaina muamua le keyboard i se pusa faʻapitoa, ona ili lea i le ea mai le kalone. I se faʻaopopoga i luga o metotia o loʻo i ai, o loʻo i ai foʻi se metotia faʻamama ultrasonic, ae o loʻo faʻatautaia i galuega faʻapitoa, ma, o le mea e leaga ai, e le aoga i le fale.

Pin
Send
Share
Send