Faʻatulaga le itulau amata. Initaneti suʻesuʻe

Pin
Send
Share
Send

O le amataga (fale) itulau i totonu o le itulau 'upega tafaʻilagi o se itulau itulau i luga o le uta i le taimi lava e amata browser. I le tele o polokalame o loʻo faʻaogaina e suʻesuʻe ai i upega tafailagi, o le itulau amata e fesoʻotaʻi ma le laupepa autu (o le upega tafailagi lea e utaina pe a uma ona kiliki i le Home button), e leai se tuusaunoaga o le Internet Explorer (IE). Suia o le amataga itulau i IE fesoasoani e faʻafetauiina le browser, maitauina au oe lava fiafia. E mafai ona e faʻapipiʻi soʻo se upega tafailagi pei o se itulau.

Le isi, tatou talanoa e uiga i le auala e suia le itulau fale i Initaneti suʻesuʻe.

Suia le Itulau Amata i le IE 11 (Windows 7)

  • Tatala le Internet Explorer
  • Kiliki le aikona Tautua i le foliga o le kia (poʻo se tuʻufaʻatasiga o ki Alt + X) ma i le lisi tu matala, filifili Browser meatotino

  • I le faʻamalama Browser meatotino luga o le laupepa Lautele i le vaega Itulau muamua Lolomi le URL o le upega tafailagi e te manaʻo e fai ma lau itulau muamua.

  • Le isi kiliki E talosagama o lea Ua lelei
  • Toe amata le polokalama

E taua le maitauina o se itulau autu e mafai ona e faʻaopopo le tele o upega tafailagi i le taimi e tasi. Ina ia faia lea mea, tuʻu i latou taʻitasi i se laina fou i le vaega Itulau muamua. E mafai foi ona faia se tatala itulau itulau o le amataga itulau i le kilikiina o le faamau Taimi nei.

E mafai foi ona suia le amataga itulau i le Internet Explorer e ala i le mulimuli i nei sitepu.

  • Kiliki Amata - Pulea vaega
  • I le faʻamalama Komepiuta tulaga kiliki i le aitema Filifiliga Initaneti

  • Sosoo ai i luga o le laupepa Lautele, pei ona iai i le faʻamasinoga muamua, e manaʻomia ona e ulufale i le tuatusi o le itulau e te manaʻo e faia le itulau amata

Faʻapipiʻi le itulau fale i totonu o le IE e naʻo ni nai minute, ona aua neʻi e faʻatamala i lenei mea faigaluega ma faʻaaoga lau sailiga i le sili lelei mafaia.

Pin
Send
Share
Send