Faʻafefea ona fai se faaiuga o le "Download faʻalavelaveina" i le Google Chrome

Pin
Send
Share
Send


A faʻaaoga le Google chrome browser, e mafai e tagata faaaoga ona latou maua le tele o faʻafitauli e faʻalavelave i le masani ai le faʻaaogaina o le upega tafailagi. Aemaise lava, i lenei aso o le a tatou mafaufau i le mea e fai pe a fai o le Download faʻalavelave sese.

O le mea sese "Download faʻalavelaveina" e taʻatele masani i tagata e faʻaaogaina le Google Chrome. E masani lava, se mea sese tupu pe a e taumafai e faʻapipiʻi se autu poʻo se faʻaopoopoga.

Faʻamolemole matau sa matou talanoa muamua e uiga i le fofoina o faʻafitauli pe a faʻapipiʻi ni browser mea faʻaleleia. Aua nei galo e suesue foi nei fesoasoani fesoasoani. latou mafai foi ona fesoasoani i le "Download faasalaina" sese.

Faʻafefea ona foia le "Download faʻalavelave"?

Metotia 1: sui le nofoaga folau mo faila faaolaina

Muamua lava, o le a matou taumafai e suia le faila o loʻo setiina i le Google Chrome Internet browser mo le faila faila.

Ina ia faia lea mea, kiliki i le browser menu button ma i le faamalama e aliali mai, kiliki i le ki "Tulaga".

Alu ifo i le pito o le itulau ma kiliki i le ki "Faʻaali tulaga maualuluga".

Saili se poloka Faila faila ma latalata le mea "Nofoaga o faila download" seti seisi faila. Afai e te leʻi faʻailoaina le faila "Downloads", ona e setiina lea o le download folder.

Metotia 2: siaki avanoa avanoa avanoa

O le mea sese "Download faʻalavelaveina" ono ono tupu pe a fai e leai se avanoa i luga o le disk o loʻo faʻasaoina faila download.

Afai o le disk ua tumu, tape polokalame le talafeagai ma faila, o lea la itiiti ifo faasaolotoina avanoa.

Metotia 3: faia se fou talaaga mo Google Chrome

Faaoso le Initaneti Explorer. I le browser address bar, fuafua i le OS version, ulu atu i le fesoʻotaʻiga nei:

  • Mo tagata e faʻaaogaina le Windows XP:% USERPROFILE% Local Settings Application Data Google Chrome Tagata faʻaoga
  • Mo lomiga fou a Windows:% LOCALAPPDATA% Google Chrome Tagata Faʻaaoga


A maeʻa le faʻamau o le Enter, o le a aliali mai le Windows Explorer i luga o le laupepa, lea e te manaʻomia ai le sailia o le faila "Le mautonu" ma toe faʻaigoa "Toe faʻaleleia le polokalame".

Toe amata lau Google Chrome browser. I se amataga fou, o le 'upega tafaʻilagi upega tafailagi o le a otometi lava ona fausia se faila fou, "Le faʻamasinoga", o lona uiga o le a fausia se fou faʻaoga tagata tala.

O auala autu ia e foia ai le "Download interrupt" sese. A iai sau oe lava fofo, taʻu mai ia i matou e uiga i le pito i lalo i tala.

Pin
Send
Share
Send