Malosiaga faʻasaʻo upu faʻamaumauga ma LastPass Password Manager mo Mozilla Firefox

Pin
Send
Share
Send


I le galulue ai i luga o le Initaneti, o tagata faaaoga e lesitala mamao mai le tasi upega tafailagi o lona uiga, o lona uiga e tatau ona e manatua se numera tele o passwords. Le faʻaaogaina o le Mozilla Firefox browser ma le LastPass Password Manager faʻaopopo, e te le toe manaʻomia le teu se tele numera o upu faʻatupu i lou mafaufau.

Tagata iloa uma e iloa: afai e te le manaʻo e osofaʻia, e tatau ona e faia ni upu faʻamalosi malosi, ma e manaʻomia le le toe faia. Ina ia mautinoa le faʻamautu teuina o au faʻamaumauga uma mai soʻo se 'upega tafaʻilagi tautua, na faʻaogaina le LastPass Password Manager faʻaopoopo mo Mozilla Firefox.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi LastPass Password Manager mo Mozilla Firefox?

Oe mafai vave ona alu i le download ma faapipii add-ons i le faaiuga o le tusitusiga, pe maua oe lava.

Ina ia faia lea mea, kiliki i le browser menu button, ona tatala ai lea o le vaega "Faaopopo".

I le itu taumatau pito i luga o le faamalama, ulu atu i le igoa o le manaʻomia faaopoopo i luga o le pa suʻe Last Pass Password Manager.

O la matou faʻaopopoga o le a aliali mai i faʻaiuga o sailiga. Ina ia faagasolo i lona faapipiiina, kiliki i le faamau i le taumatau Faatuina.

O le a fai atu ia te oe e toe amata lau browser ina ia maeʻa le faʻapipiʻi.

Faʻafefea ona faʻaaoga le LastPass Password Manager?

A maeʻa ona toe amatalia le browser, ina ia mafai ona amata, e tatau ona e faia se tala fou. O le a faʻaali se faʻamalama i luga o le laupepa e te manaʻomia e taʻu ai le gagana, ona kiliki ai lea o le ki Fatu teugatupe.

I le kalafi Imeli faʻaaliga E manaʻomia lou ulufale i lau imeli tuatusi. Ole laina i lalo ile kalafi Matai o Upu Tomai o le a manaʻomia e e sau ma se malosi (ma naʻo le pau le mea e te manaʻomia e manatua) password mai LastPass Password Manager. Ona e tatau ona ulufale i se hint na o le a faʻatagaina oe e manatua le password pe a fai e faʻafuaseʻi ona galo.

Faamaonia o le taimi sone, faʻapea foi ma le makaina o laisene maliega, o le resitalaina e mafai ona mafaufauina ua maeʻa, o lona uiga e lagona le saoloto e kiliki Fatu teugatupe.

I le faʻaiuga o le lesitala, o le tautua e toe manaʻomia ai oe e ulufale i le faʻamatalaga upu mai lau teugatupe fou. E taua tele e te le faʻagaloina, a le o lea le avanoa i isi faʻamatalaga e ono leiloa atoa.

O le a musuia oe e momoli upu faataga ua sefe i le Mozilla Firefox.

Lea faʻamaeʻa le faʻatulagaina o LastPass Password Manager, e mafai ona alu saʻo i le faʻaaogaina o le auaunaga lava ia.

Faʻataʻitaʻiga, tatou te fia lesitala i luga o le social network Facebook. O le taimi lava e te maeʻa le lesitala, o le LastPass Password Manager faʻaopopo o le a ofoina atu e sefe ai le upu faataga.

Afai na e kiliki le faʻamau "Faʻasao le upega tafailagi", se faʻamalama o le a aliali mai i luga o le laupepa o loʻo faʻaopoopo ai le upega tafailagi. Mo se faʻataʻitaʻiga, ile siakiina o le pusa i autafa "Faʻamatalaga Autu", e le toe tatau ona e faʻaofi se username ma upu faataga peʻa ulufale i le upega tafailagi, aua e faʻaopopo nei faʻamatalaga.

Mai le taimi nei, ulufale i totonu o le Facebook, se ellipsis aikona ma se numera o le a faʻaalia i totonu o le login ma password faʻaulu fanua, faʻailoa mai ai le numera o teugatupe na teuina mo lenei 'upega tafaʻilagi. I le kilikiina o lenei faʻatusa, o le faʻamalama ma se teugatupe filifilia o le a faʻaalia i luga o le mata.

O le taimi lava e te filifilia le manaʻomia tala, o le faʻaopopo o le a otometi faʻatumu uma faʻamatalaga manaʻomia mo le faʻatagaina, ina ua uma ona mafai ona vave log masuk i lau tala.

LastPass Password Manager e le gata o se faʻaopopoga i le Mozilla Firefox browser, ae o se talosaga mo le komipiuta ma feaveaʻi faʻagaoioiga iOS, Android, Linux, Windows Phone ma isi tulaga. I le downloadina o lenei faʻaopoopoga (apalai) mo au masini uma, e te le toe manaʻomia e manatua se numera tele o passwords mai 'upega tafaʻilagi, aua O le a latou lata mai.

Download le LastPass Password Manager mo le Mozilla Firefox mo fua

Sii maia le faʻamatalaga fou mai le Faleoloa Faʻapipiʻi
Sii mai ai le lata mai faʻamatalaga o le faʻaopoopoga mai le upega tafaʻilagi aloaʻia

Pin
Send
Share
Send