Ua le manuia Faʻataʻitaʻiina utaina le launcher.dll sese

Pin
Send
Share
Send


O se mea sese pei o "Faʻaletonu e utaina le launcher.dll" e tele taimi e tupu pe a taumafai e amata se taʻaloga i le Puna: Vampire The Masquerade: Bloodlines, Half-Life 2, Counter-Strike: Source engine ma isi. O foliga mai o se feʻau faʻapea o loʻo faʻasino mai e le o iai le potu tusi o loʻo i ai i le nofoaga o loʻo manaʻomia. Faʻaletonu na tupu i luga o le Windows XP, Vista, 7 ma le 8, ae masani ona aliali mai ile XP.

Faʻafefea ona faiaina Ole le mafai ona utaina le launcher.dll faafitauli

Lenei o se tulaga le atoatoa faʻaletonu, ma o auala e faʻamau ai e ese mai isi faʻaletonu DLL. O le muamua ma le auala e sili ona faigofie o le toe faʻapipiʻiina o le taʻaloga, sili atu i se isi faʻamalosi tino poʻo le mafaufau. O le auala lona lua o le siakiina o le amio saʻo o le taʻaloga cache i luga o le faʻapa'ū (talafeagai na o tagata o lenei tulaga).

Faʻamolemole ia vaʻai a oe lava-utaina ma faapipiiina le leiloa faletusi i lenei tulaga o le a le aoga!

Metotia 1: toe tuʻu le taʻaloga

O se auala lautele e foia ai lenei faʻafitauli o le toe tuʻu atoa atoa o le taʻaloga ma le faʻamamaina o le lesitala.

  1. Ae le i amataina le faiga o gaioiga, matou te fautuaina le siakiina o le faʻamaoni o le tuʻufaʻatasia tufatufaina o le taʻaloga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le siakiina o le hash sums e faʻaaogaina ai polokalama faʻapitoa: e i ai le avanoa o le tagata faʻapipiʻi na aveina pe kopiina ma se mea sese, ona o le mea e le o faʻapipiʻi uma faila. I le tulaga o faʻafitauli, toe sau i lalo le faʻasoasoaina o mea.
  2. Afai o le laasaga muamua na faʻaalia ai o loʻo lelei mea uma, e mafai ona e tapeina le taʻaloga. O lenei mafai ona faia i le tele o auala, ae o le sili ona talafeagai o loʻo faʻamatalaina i lenei tusitusiga. Tagata faʻapipiʻi e tatau ona faitau mea i lalo.

    Faitau atili: Aveesea le taʻaloga ile Steam

  3. Faamamaina le lesitala o le le faʻaaogaina o faʻamaumauga ma lapisi faʻamatalaga. O le faigofie filifiliga mo lenei faiga faʻamatalaina i totonu o le faʻatonuga faʻapitoa. Oe mafai foʻi ona fesili mo se fesoasoani i faʻapitoa polokalama pei o CCleaner.

    Lesona: Fufulu le lesitala ma CCleaner

  4. Toe fai le taʻaloga, faʻapitoa i le isi tisiki Maitau ma le faʻaeteete le amio a le tagata faʻatulagaina - soʻo se mea sese i le faʻapipiʻi e faʻailoa mai faʻafitauli ma le tufatufaina, ma e ono tatau ona e sailia se isi auala.
  5. A leai ni faʻafitauli i le Laʻasaga 4, e tatau ona maeʻa lelei le faʻapipiʻi, ma e sosoʻo le amataina o le taʻaloga e aunoa ma ni faʻafitauli.

Metotia 2: Siaki le faʻamaoni o le taʻaloga cache luga o le Steam

Talu ai o le tele o taʻaloga e fetaiaʻi ma le faʻafitauli o le downloadina launcher.dll o loʻo faʻatau atu i Steam, o le mea moni o le fofo i le faʻafitauli o le siakiina pe o faila talafeagai i totonu o le talosaga cache. E le o se mea faʻalilolilo ona o faʻafitauli i le PC poʻo le Initaneti, e le mafai ona faʻalavelaveina ai ni komipiuta mai le Steam. Oe mafai ona faʻamasani oe i le tusi lesona i luga o le faʻatinoina o lenei faʻasologa i mea o loʻo i lalo.

Faitau atili: Siaki le faʻamaoni o le taʻaloga cache i totonu o Steam

O le le aoga o lenei metotia faʻaalia - naʻo le faʻaaogaina a le Steam e mafai ona faʻaaogaina. Ae peitai, i lenei tulaga, se iʻuga lelei e toetoe lava a mautinoa.

Matou te faʻamanatu atu ia te oe le lelei o le faʻaaogaina o se laisene laisene - ma le faʻatauina oloa, o le ono mafai ona faʻataʻitaʻi i mea sese e foliga mai e leai!

Pin
Send
Share
Send