Faʻafefea ona fesoʻotaʻi lua komipiuta e ala ile Wi-Fi

Pin
Send
Share
Send

O isi taimi e iai tulaga e te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi lua komipiuta poʻo komipiuta feʻaveaʻi i le tasi ma le isi (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai e te manaʻomia e faʻaliliu ni faʻamaumauga pe na o le taʻalo ma se tasi i se co-op). Ole faigofie male vave auala e fai ai le fesoʻotaʻiga lea ile Wi-Fi. I le tusitusiga i aso nei, o le a tatou vaʻavaʻai i le auala e faʻafesoʻotaʻi ai le lua PC i se fesoʻotaʻiga i le Windows 8 ma le fou faʻatau.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le laupepa i se komepiuta feʻaveaʻi e ala ile Wi-Fi

I totonu o lenei tusitusiga o le a tatou taʻuina atu le auala e faʻaaogaina ai ni mea taua se tele o mea faigaluega e fesoʻotaʻi ai ni masini se lua i se fesoʻotaʻiga. Ui o lea, sa i ai muamua sa iai polokalama faʻapitoa na faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻi le komepiuta i se komepiuta feaveaʻi, ae i le aluga o taimi na avea ma le le talafeagai ma le taimi nei ua matua faigata lava ona maua. Ma aisea, pe a fai o mea uma e faigofie tele e Windows.

Lapataiga!
O se mea muamua mo lenei metotia o le fausiaina o se fesoʻotaʻiga o le i ai i totonu o soʻotaga fesoʻotaʻiga uma o loʻo fausia-i uaealesi adapters (aua neʻi galo e faʻaliliu latou). A leai, o le mulimuli i lenei faʻatonuga e le aoga.

Fesootaiga e ala i se router

E mafai ona e faia se fesoʻotaʻiga i le va o masini komipiuta e lua e faʻaaogaina ai se router. I le fausia o se lotoifale 'auala i lenei auala, e mafai faʻatagaina avanoa i nisi faʻamatalaga i isi masini i luga o le upega tafailagi.

  1. Muamua lava, e tatau ona e mautinoa o masini uma e fesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga e eseʻese igoa, ae tutusa le kulupu galulue. Ina ia faia lea, alu i le Meatotino PCM polokalama i le faʻailoga "Lau komepiuta" pe "O lenei komepiuta".

  2. Vaʻai i le itu tauagavale "Avanoa faʻatulagaga o faʻatulagaga".

  3. Suʻe ile vaega "Igoa ole komipiuta" ma, pe a tatau ai, suia le faʻamatalaga i le kiliki i luga o le faʻamau talafeagai.

  4. O lenei e tatau ona e alu i totonu "Pulea vaega". Ina ia faia lea mea, oomi le ki ole ki Manumalo + r ma ulufale i le faʻatonuga i totonu o le pusa talanoagafaʻatonutonu.

  5. Saili se vaega iinei "Network ma le Initaneti" ma kiliki i luga.

  6. Ona alu lea ile faamalama Nofoaga ma Fetufaʻaiga Nofoaga Autu.

  7. O lenei e tatau ona e alu i le faʻaopopo fetufaaiga tulaga. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga talafeagai i le itu tauagavale o le faamalama.

  8. Faʻalautele le laupepa ii. "O fesoʻotaʻiga uma" ma faʻatagaina fetufaʻaiga e ala i le siakiina o le faʻailoga faʻapitoa, ma e mafai foi ona filifili pe o le fesoʻotaʻiga o le a mafai ona maua e le faʻamatalaga poʻo le saʻoloto. Afai e te filifilia le muamua filifiliga, ona naʻo tagata e iai se teuga tupe ma se password i lau PC mafai ona vaʻavaʻaia faila faʻasoaina. A maeʻa le sefeina o le tulaga, toe fai le masini.

  9. Ma le mea mulimuli, matou te fetufaʻai avanoa i mea i totonu o lau PC. Kiliki taumatau i luga o se faila po o se faila, ona tusi lea i Fetufaaiga pe "Avanoa Avanoa" ma filifili i ai o nei faʻamatalaga o le a avanoa.

O lenei o PC uma ua fesoʻotaʻi i le router o le a mafai ona vaʻaia lau laupepa i le lisi o masini i luga o le fesoʻotaiga ma vaʻaia faila o loʻo faʻasoaina.

Fesootaiga ile komipiuta ile komipiuta e ala ile Wi-Fi

E le pei o le Windows 7, i faʻafouga fou o le OS, o le faiga o le fausiaina o se uaea fesoʻotaʻiga i le va o ni masini komipiuta sa faigata. Afai muamua e mafai ona na o le faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga faʻaaogaina ni meafaigaluega masani na mamanuina mo lenei, o lea ua e tatau ona faʻaaoga "Faʻatonu laina". Tatou amata loa:

  1. Valaau Poloaiga laina ma faʻatonu aia tatau - faʻaaogaina Saili saili le vaega ua faʻaalia ma, kiliki i luga ma RMB, filifili "Tamoe e fai ma pule" i le anotusi menu.

  2. O lenei tusi i lalo le tulafono lea i totonu o le console e aliali mai ma oomi atu i luga o le keyboard Ulufale:

    netsh wlan faaali avetaavale

    Oe e vaʻai faʻamatalaga e faʻatatau i le faʻapipiʻi avetaʻavale fesoʻotaʻiga. O nei mea uma, e moni, e manaia, ae naʻo le laina e taua ia i tatou. Talimalo Network Support. A i talaane ua tusia Ioe, ona matagofie o mea uma ma e mafai ona e faʻaauau, lau laptop mafai ai oe ona fatuina se fesoʻotaʻiga i le va o masini e lua. A leai, taumafai faʻafouina avetaavale (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga polokalama faapitoa e faʻapipiʻi ai ma faʻafouina avetaavale).

  3. O lenei ulufale i le poloaiga lalo, poo fea igoa o le igoa o le fesoʻotaʻiga tatou te faia, ma upu faʻalilolilo - O le faʻamatalaga i ai e le itiiti ifo ma le valu mataʻitusi umi (tape faʻailoga faʻailoga).

    netsh wlan seti hostnetwork mode = faʻatagaina ssid = "name" key = "password"

  4. Ma le mea mulimuli, amata le fesoʻotaʻiga fou i le faʻaaogaina o le faatonuga i lalo:

    netsh wlan amata talimalonetwork

    Manaia!
    Ina ia taofia le fesoʻotaiga, ulufale le faʻatonuga nei i totonu o le faʻafanua:
    netsh wlan taofi le faʻafaigaluegaina

  5. Afai o mea uma na aoga mo oe, ona o luga o le laptop lona lua o se mea fou ma le igoa o lau fesoʻotaʻiga o le a aliali mai i le lisi o avanoa fesoʻotaʻiga. O lenei e tumau pea e fesoʻotaʻi i ai e pei ona masani Wi-Fi ma ulufale atu i le faʻamatalaga ua uma ona taʻu mai.

E pei ona e vaʻaia, o le faia o se komipiuta i le komipiuta komipiuta e matua faigofie lava. O lenei e mafai ona taʻalo taʻaloga ma se uo i le galulue faʻatasi pe naʻo le faʻasalalau atu faʻamaumauga. Faʻamoemoe e mafai ona matou fesoasoani ile fofo o lenei mataupu. A iai ni ou faʻafitauli, tusi e uiga i ai i tala faʻapea ma matou tali atu ai.

Pin
Send
Share
Send