FPS Mataituina 4400

Pin
Send
Share
Send

O le FPS Monitor o se polokalame e fesoasoani e mataituina tulaga o le uʻamea i le taimi o se taʻaloga poʻo seisi lava faiga. Uma mea talafeagai uma o le a faʻaalia i luga o le pupuni, o lea e te le tau sui i le va o faamalama. Mafaufau i lona aoga i sili auiliiliga.

Vaaiga ma Overlay

O loʻo i ai se lisi o ata faʻatulaga muamua na saunia mo manaʻoga eseese. E i ai vaʻaiga mo taʻaloga, vaitafe, o se puʻupuʻu lomiga poʻo le faʻaopopoga o oe lava, faia e le lima. A manaʻomia, toe suia mea uma, teuteu pe tape.

Overlay - o se seti o sensors o latou faʻatauvaʻa o loʻo vaʻavaʻaia tuusaʻo i le taimi o le taʻaloga. O le a latou faʻaalia i taimi uma luga o le gaioiga faamalama. E mafai ona faʻaseʻe atu i soʻo se vaega o le mata ma toe suia.

O le taʻaloga o loʻo faʻaalia le numera o faʻavaʻa i le sekone (FPS), o le uta i luga o le masini gaosi ma ata vitio, faʻapea foʻi ma le latou vevela, le numera o aʻafia ma saoloto RAM.

I le taimi nei, o le polokalama e sili atu nai lo le fasefulu sensors ma faʻaaliga o loʻo faʻaalia uiga eseese. Ma faafouga taitasi, sili atu faʻaopopo. Taumatau i le taimi o le taʻaloga, e le gata standard GPUs ma CPU e avanoa mo le vaʻaia, ae o loʻo vaʻavaʻaia le voltage o elemene taʻitasi.

Maua fua le fesuiaiga

Ua faʻaavanoaina e le au atiaʻe le fesuiaʻiga fua o elemene uma o le vaaiga, e faatatau lea i faʻamalama ma ata, ata ma isi laupepa faʻapitoa. O lenei faʻatinoga o le a fesoasoani e faʻafetauiina le vaaiga tonu pei o le tagata manaʻomia. Manatua o le taofia i lalo o le Ctrl ki zooms i se tasi o faʻatonuga, ae le naʻo faʻatusatusa tutusa.

Faalua-kiliki ma le agavale agavale tauagavale i luga o luga o matala tatala le faʻatonutonu auala, lea e mafai laina uma laina e mafai ona fua, mo lenei laina faʻapitoa foliga. E le gata i lea, o le tagata e mafai ona faʻagaioi laina taʻitasi ma tau i soʻo se nofoaga.

Mataala Faʻatulaga

Afai e te le manaʻomia ni tau faʻapitoa, latou te le mafaia i le faʻapitoa lisi lisi. O i na e mafai ai ona sui le lapoʻa o se laina faapitoa, lona tulaga ma le lanu. Le fetuutuunai o suia suiga tapulaa fesoasoani e teuteu uma sensors mo oe.

Fanau mata

E mafai ona e faia ni ata pupuni i le taimi o le taʻaloga. Ina ia faia lea, e te manaʻomia le faʻatulagaina o le polokalama laʻititi. Filifili le faila o le mea e faʻaumaina ai ata o le a sefe ma tuʻuina se ki vevela o le a nafa ma le faia o le screenshot.

Lisi uli o polokalame

Afai e te manaʻomia ia mautinoa o le polokalama e le galue i nisi tulaga, ona e manaʻomia le faʻaaoga o lenei lisi. Lea oe mafai ona tuʻuina soʻo se faiga i luga o le lisi uliuli, faʻapea foʻi ona e aveeseina mai iina. Pei ona e vaʻai, o le masani ai, e tele faʻasologa ua uma ona lisiina iina, o lea afai e i ai se mea e le aoga, ona siaki lea, masalo o le polokalama ua faʻaopopo i lenei lisi. I le itu tauagavale, e mafai ona e vaʻaia le puʻupu ua maitauina na amata i le taimi o le faʻagaioiga o le FPS Monitor.

Tusitusiga faʻalelei

Faʻalogo i le agavaʻa e suia ai le vai o loʻo i luga o soʻo se isi o loʻo faʻapipiʻi i luga ole komipiuta. Ina ia faia lea, ua tuʻuina atu se isi faʻamalama i totonu Meatotino. O le fon, lona tele, faʻaopopo gaioiga ma sitaili ua filifilia. Toe amataina le polokalama e le manaʻomia, o suiga e vave aoga.

Faʻaopoopoina Ata

FPS Mataʻitele fesoasoani i vitio bloggers ma streamer. Talu ai nei na faʻaopopoina ai se isi laupepa fou ma le ata. Lenei vaega o le a fesoasoani e tuʻu pe le faʻaaogaina manaʻomia muamua polokalama. Naʻo lou faʻasino atu le ala i le ata, ma afai e tatau ai, maka le pusa faafeagai "Mulimuli i faila faila" - ona otometi lava ona faʻafou e le polokalame pe a fai ua faia suiga.

Valivali faʻatumu

O le vaʻaiga vaʻaia o le ata e taua tele galuega, talu ai ona faʻaalia i totonu o le taʻaloga ma faigofie faʻaaoga faalagolago i ai. I le faaopoopo atu i le fuaina, feʻaveaʻi ma fesuiai le faatanoa, matou te fautuaina oe e mafaufau lelei i le faʻatumuina i lanu.

Se filifiliga o soʻo se lanu ma paolo i le pale o avanoa. I le taumatau o loʻo i ai le teuteuga e ala i le ulufale atu i tau faʻatau. Manoa Ava nafa ma le manino manino o le faʻatumu. O le pau i lalo le tau, o le faʻateleina manino le vaega.

Lapoa ma o latou lanu

I le laupepa "Vaʻai" O le fanua meatotino ua faʻaola, o loʻo iai nisi aoga aoga. O loʻo tufatufa faʻavasegaina i auala tutusa pei, mo se faʻataʻitaʻiga, i faʻatonutonu ata. Le tasi i luga o le a sili atu taua ma o le a faapipiiina i lalo o le vaega i lalo. O se ki e faʻaopopoina i luga o taʻitasi Lafo / ese, o le vaʻaia i totonu o le taʻaloga ua faʻaalia, o le faʻamalama ata ma le togi ia fou, ua matou fautuaina matou te faʻaeteete i ai. O le maualuga o le faʻafiafia, o le sili ona saʻo o iʻuga e te vaʻai, e faʻaaoga foi lenei i kalafi.

Siata Seti

O loʻo i ai se 'eseʻese overlay - taimi. E mafai ona faʻaopopoina ono sensor eseese i ai ma fetuunai o latou lanu, nofoaga. O lenei gaioiga e faia i totonu Meatotinoo fea e mafai ona e maua i le kilikiina o le ki taumatau ki i le siata faamalama.

FPS ma faavaa augatupulaga taimi

O le a tatou vaʻai totoʻa i le uiga tulaga ese o loʻo i ai i le FPS Monitor. E faʻamasani tagata uma i le matamata naʻo le aoga o le taimi vave, faʻatumu poʻo le laititi o FPS, ae toʻaititi tagata iloa o soʻo se faʻatulagaina e faia e le sisitema mo taimi eseese, e faʻamoemoe i tulaga eseese. E leʻo matauina foʻi e tagata faʻaoga microlags ona o le mea moni e tasi le itu na fausia ai ni milliseconds umi atu nai lo isi. Peitaʻi, e aʻafia ai lava le tasi lea i taulaʻiga.

Ina ua maeʻa faʻatulaga ma fetuʻunai ia lagona ua faʻaalia i le ata i luga, e mafai ona e alu i le taʻaloga mo le suʻega. Gauai atu i laina oso ma ma "Taimi Taimi". E mafai ona i ai le malosi o fesuiaiga pe a oʻo le peʻa i luga ole uʻamea. Matou te faʻamanatu ia te oe o le taunuʻuga e matua saʻo, oe manaʻomia le seti o le faʻafouina fua i le maualuga, o lenei taua o 60.

Tagata lagolago

Atinaʻe taumafai e fesoasoani foia faʻafitauli. E mafai ona fai sau fesili i luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia pe i le vaega FPS Monitor VKontakte. Tala fou lomia i luga o Twitter, ma faʻamatalaga e mafai ona maua i le vaega "E uiga i le polokalame". Ile lava faʻamalama, e mafai ona faʻatau se laisene pe a fai e iai sau faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻiina.

Lelei

  • O le polokalame o loʻo faʻaaogaina atoatoa i Lusia;
  • Lagolago tagata faʻaaogaina e lelei;
  • E le utaina le polokalama.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se tau.

FPS Monitor ose filifiliga lelei mo i latou e fia mataituina tulaga o latou komepiuta i taʻaloga. E mafai ona faʻatino galuega i tua e aunoa ma le utaina o le system, ona o lea, o le faʻafiafiaga i taʻaloga o le a sili atu le saʻo. E le faʻatapulaʻaina se laupepa fua i se mea, naʻo le feʻau ma se talosaga mo le faʻatau e faʻaalia i luga o le ata. O lenei fofo e le faamalosia i le faʻatauina o le atoa lomiga mo le lelei o le mauaina o le galuega, ae e faʻamoemoe i le lagolagoina tagata atiaʻe.

Sii maia faʻataʻitaʻiga o le FPS Monitor

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.86 mai 5 (22 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Uepisaite mataitu Network feaveai mataitu Kdwin TFT Mataʻitu Suʻega

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le FPS Monitor o se polokalame tuʻituʻi e mataʻituina ai le tulaga o le sisitema i le taimi o loʻo faʻataunuʻuina nisi gaioiga. E le aveina e le polokalama le OS ma faʻatagaina oe e vave maua le manaʻomia.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.86 mai 5 (22 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: R7GE
Tau: $ 7
Tele: 8 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 4400

Pin
Send
Share
Send