Fesi faʻafesoʻotaʻi mai le iPhone i le iPhone

Pin
Send
Share
Send


Talu ai o le Apple iPhone e muamua lava o se telefoni, ona, pei i totonu o soʻo se mea faapena masini, o loʻo i ai se tusi telefoni iinei e faʻatagaina oe e vave maua vave ai le saʻo fesoʻotaʻiga ma faia telefoni. Ae e i ai tulaga pe a manaʻomia fesoʻotaʻiga mai le tasi iPhone i le isi. O le a tatou iloiloina lenei mataupu i faʻamatalaga auiliili i lalo.

Faʻafeiloaʻi mai le tasi iPhone i le isi

E i ai le tele filifiliga mo le atoatoa pe o se vaega faaliliuina o le tusi telefoni mai le tasi telefoni i le isi. A filifilia se metotia, muamua e tatau ona e mafaufau i ai pe o masini uma e lua e tutusa le Apple ID pe leai.

Faiga 1: faaleoleo

Afai o loʻo e siʻi mai se iPhone tuai i se fou, ona e foliga mai e te manaʻo e faʻaliliu uma faʻamatalaga, e aofia ai fesoʻotaʻiga. I lenei tulaga, o le avanoa o le fausiaina ma le faʻapipiʻi faaleoleo ua saunia.

  1. Muamua lava, e tatau ona e faia se kopi faaleoleo o le tuai iPhone, lea o le a faʻafoi uma faʻamatalaga.
  2. Faitau atili: Auala e faaleoleo iPhone

  3. O lenei la ua maeʻa fausia le nei faaleoleo, e tumau pea e faʻapipiʻi i luga o se isi Apple gadget. Ina ia faia lea mea, ona e faʻafesoʻotaʻi lea i lau komepiuta ma amata le iTunes. A iloa le masini e le polokalama, kiliki i luga o lona ata faʻilima i le pito i luga.
  4. I le itu tauagavale o le faamalama alu i le laupepa "Vaʻaiga lautele". I le taumatau, i le poloka "Nofoaga faaleoleo"filifili le faamau Toefuatai mai le kopi.
  5. Afai o le gaioiga na faʻamalosi muamua i luga o le masini Saili iPhone, e manaʻomia le faʻatagaina o ia, aua e le mafai ai ona e tusia faʻamatalaga. Ina ia faia lenei mea, tatala tulaga i luga o le telefoni. I le pito i luga o le faamalama, filifili le igoa o lau teugatupe, ona e alu lea i le vaega iCloud.
  6. Saili ma tatala le vaega Saili iPhone. Liliu le faʻafoi ki i tafatafa o lenei filifiliga i le tulaga le aoga. E te manaʻomia e tuʻuina se Apple ID password e faʻaauau ai.
  7. Toe foi i le iTunes. Filifili le faaleoleo o le a faapipiiina luga o le masini, ona kiliki ai lea ile faʻamau Toe Faʻafoi.
  8. Afai ua maeʻa faʻailoaina le fusi mo faʻaleleia, ia e ulufale i le saogalemu faʻamatalaga.
  9. Ma le isi, o le toe faʻafoeina gaioiga o le a amata vave, lea o le a fai sina taimi (i le averesi 15 minute). I le taimi o le toe faʻafoʻi, e leai se mea e le toe tatalaina le telefoni mai le komipiuta.
  10. I le taimi lava na lipotia iTunes i luga o le manuia toe faaleleia o le masini, o faʻamatalaga uma, e aofia ai ma fesoʻotaʻiga, o le a tuʻuina atu i le iPhone fou.

Metotia 2: Savali Auina

Soo se fesoʻotaiga avanoa i le masini e mafai ona faigofie ona lafoina e ala ile SMS pe i se isi tagata avefeau.

  1. Tatala le Telefoni polokalama, ona e alu ai lea i le vaega "Faʻafesoʻotaʻiga".
  2. Filifili numera e te fuafua e lafo, ona faʻamau lea Fetufaʻi.
  3. Filifili le tusi talosaga e mafai ai ona lafoina le numera telefoni: fesiitai i se isi iPhone e mafai ona faia e ala i iMessage i totonu o le tulaga masani feau apalai pe ala mai i se isi vaega feau avefeau, mo se faataitaiga, WhatsApp.
  4. Faʻailoa le tagata na mauaina le feʻau i le ulufale i lana numera telefoni poʻo le filifili mai le faʻasaoina faʻasaoina. Faauma le talosaga.

Faiga 3: iCloud

Afai o loʻo fesoʻotaʻi uma a lau iOS iOS i le Apple ID account, faʻafesoʻotaʻi synchronization mafai ona faia i atoatoa otometi auala faʻaaogaina iCloud. E tatau ona e mautinoa o lenei faʻatinoga o loʻo faʻamalosia i luga o masini uma e lua.

  1. Tatala tulaga ile lau telefoni. I le pito i luga o le faamalama, tatala lou igoa igoa, ma filifili le vaega iCloud.
  2. A manaʻomia, faʻalatalata atu le faʻamau ki "Faʻafesoʻotaʻiga" i se tulaga galue. Mulimuli i sitepu tutusa ile masini lona lua.

Faiga 4: vCard

Faapea e te manaʻo e faʻaliliu uma fesoʻotaʻiga i le taimi e tasi mai le tasi iOS masini i le isi, ma e lua faʻaaogaina eseese Apple ID. Ma i lenei tulaga, o le auala pito sili ona faigofie o le ave i fafo o fesoʻotaʻiga e pei o se faila vCard, ina ia mafai ai ona toe faʻafoʻi atu i se isi masini.

  1. Ma le isi, e tatau ona faʻavasega uma gadget iCloud faʻafesoʻotaʻi sync mafai. O auiliiliga i le auala e faʻagaioi ai o loʻo faʻamatalaina i le lona tolu o metotia o le tusitusiga.
  2. Alu i le iCloud auaunaga 'upega tafaʻilagi i soʻo se browser i lau komepiuta. Ulufale i le ulufale i le Apple ID o le masini lea o le a lafoina ai numera o telefoni.
  3. O lau ao o le a aliali mai o le a aliali mai ile lau. Alu i le vaega "Faʻafesoʻotaʻiga".
  4. I le pito i lalo tauagavale, filifili le mea ki aau. I le mataupu menu e aliali mai, kiliki i le aitema "Faʻatau atu i le vCard".
  5. E vave amata ona siiina le faila i le faila tusi. Ia, pe a faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga i seisi ID Apple, alu ese mai le taimi nei e ala i le filifilia o lou igoa igoa i le itu taumatau pito i luga, ma "Alu i fafo".
  6. A uma ona e ulufale atu i le isi Apple ID, toe alu i le vaega "Faʻafesoʻotaʻiga". Filifili le mea ola i le itu tauagavale i le itu tauagavale, ona Aumai vCard.
  7. O le Windows Explorer o loʻo aliali mai i luga o le mata, lea e te manaʻomia ai le filifilia o se faila faʻatulafonoina VCF. A maeʻa se taimi puʻupuʻu, o le a mafai ona pasi atu fuainumera.

Metotia 5: iTunes

Faia tusi tusi e mafai foi ona faia e ala i iTunes.

  1. Muamua lava, ia mautinoa e faʻaletonu le lisi lisi synchronization i uma gadgets i iCloud. Ina ia faia lenei mea, tatala ia tulaga, filifili lau tala i le pito i luga o le faamalama, alu i le vaega iCloud ma liliu le faʻamau moli latalata "Faʻafesoʻotaʻiga" lē toe aoga.
  2. Fesootai le masini i le komepiuta ma faalauiloa iTunes. A iloa le gadget i le polokalame, filifili lona faʻailo i le pito i luga o le faamalama, ona tatala ai lea o le tab i le itu tauagavale "Auiliiliga".
  3. Siaki le pusa i autafa "Faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga ma", ma i le taumatau filifili pe o le a le talosaga Aityuns o le a fegalegaleai ma: Microsoft Outlook poʻo le faʻataʻitaʻiga Tagata talosaga mo Windows 8 ma luga atu. Muamua, ua fautuaina se tasi o nei talosaga e faʻalauiloa.
  4. Amata synchronization i le kilikiina o le ki i le pito i lalo o le faamalama Apalai.
  5. Ina ua uma ona faʻatalitali mo iTunes e maeʻa le synchronization, faʻafesoʻotaʻi le isi Apple gadget i le komepiuta ma mulimuli i sitepu tutusa faʻamatalaina i lenei metotia, amata mai le muamua parakalafa.

E oʻo mai i le taimi nei, o nei metotia uma mo le lafoina o se tusi telefoni mai le tasi iOS masini i le isi. Afai e iai pea au fesili e uiga i se tasi o metotia, fesili i latou i faʻamatalaga.

Pin
Send
Share
Send