Aumai ata mai komepiuta i iPhone

Pin
Send
Share
Send


Faʻafetai i le vave faʻatuputeleina o tekonolosi, ua faʻafaigofie mea uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, pepa ata ata na suia e komupiuta ma telefoni, e sili ai le aoga e teu ai le tele o ata ma, pe a manaʻomia, faʻafoʻi mai le tasi masini i le isi.

Aumai ata mai komepiuta i iPhone

Lalo o le a tatou vaʻavaʻai i auala eseese e faʻapipiʻi ai ata mai se komupiuta i se Apple gadget. E tofu lava i latou ma le e talafeagai i lana mataupu.

Metotia 1: Dropbox

I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaoga se ao nana. O le a tatou iloiloina le faʻagasologa atili le faʻaaogaina o le talafeagai Dropbox auaunaga o se faʻataʻitaʻiga.

  1. Tatala le Dropbox faila i lau komepiuta. Alu i ai ata. O le synchronization faagasologa o le a amata, le umi o lea o le a faʻalagolago i le numera ma le tele o ata na faʻapipiʻi, faapea ma le saoasaoa o lau Initaneti fesoʻotaʻiga.
  2. Le taimi lava e maea le synchronization, e mafai ona faalauiloa Dropbox i luga o le iPhone - o le a foliga ata uma i luga.
  3. Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi ata i le mafaufau o le telefoni, tatala le ata, tata i luga o le '' ki '' i luga o le tulimanu pito i luga taumatau, ona filifili lea o le faʻamau "Auina atu i fafo".
  4. I le faamalama fou, filifili Sefe. O gaioiga faʻapena e manaʻomia ona faia i ata taʻitasi.

Metotia 2: Pepa aloaia 6

Afai o fesoʻotaʻiga uma e lua o le komepiuta ma le telefoni e mafai ona fesoʻotaʻi i le uaealesi network, e mafai ona e siiina ata mai le komupiuta e faʻaaoga ai le Wi-Fi synchronization ma le Documents 6.

Sii mai Pepa 6

  1. Faaoso Pepa aloaia i luga o le iPhone. Muamua e tatau ona e faʻaola le faila fesiitaiga e ala WiFi. Ina ia faia lea mea, tata i le itu tauagavale pito i luga o le kia ikon ma filifili WI-FI Ave.
  2. Latalata ane le fuainumera Faʻataga tuu le faʻamau ki i le tulaga galue. O se URL i lalo o le a faʻaalia, lea e tatau ona e alu i ai i soʻo se browser e faʻapipiʻi i le komipiuta.
  3. O le faʻamalama o le a aliali mai ile telefoni lea e te manaʻomia ai le faʻaavanoaina ulufale i le komepiuta.
  4. O le faʻamalama ma faila uma o loʻo avanoa i totonu o faʻamaumauga, o le a faʻaalia luga o le komipiuta a le komepiuta. Ina ia lafoina ata, kiliki i le ki i le pito i lalo o le faamalama "Filifili faila".
  5. A aliali mai Windows Explorer i luga o le lau, filifili le ata o loʻo e fuafua e ave i lau telefoni.
  6. Ina ia amata faatusa utaina kiliki i le ki "Tuʻu le faila".
  7. Ina ua mavae sina taimi, o le ata faʻaalia i totonu pepa aloaia i le iPhone.

Metotia 3: iTunes

Ioe, ata mai lau komepiuta i iPhone e mafai ona fesiitaiina le faaaogaina o le universal iTunes meafaigaluega. E muamua atu, o le mataupu o le fesiitaiina o ata i se masini feaveaʻi, faʻaaogaina lenei polokalama, ua uma ona ufiufi i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, ma matou te le o nofo ai.

Faitau atili: Faʻafefea ona momoli ata mai le komepiuta i le iPhone e ala i iTunes

Faiga 4: iTools

Ae paga lea, e leʻi taʻutaʻua Aityuns ona o lona faigofie ma faigofie, o le mea lea, na fananau ai ni aufaʻailoga maualuga. Masalo o se tasi o sili sili fofo fofo o iTools.

  1. Faʻafesoʻotaʻi lau telefoni i lau komepiuta ma faʻaalu le iTools. I le itu tauagavale o le polokalame faamalama, alu i le tab "Ata". I le pito i luga o le faamalama, kiliki i luga o le aitema "Auina mai".
  2. I le Windows Explorer lea e matala, filifili se tasi pe tele ata e te fuafua e lafo i le masini.
  3. Faamautu le siiga ata.
  4. Mo iTools e fesiitai ata i le iPhone Camera Roll, FotoTrans e tatau ona faʻapipiʻi i lau komepiuta. A leai sau uta, o le a faʻatonu oe e le polokalama e faʻapipiʻi.
  5. Le isi, o le fesiitaiga o ata o le a amata. O le taimi lava e maeʻa, o le a foliga mai faila uma i totonu o le ata Photo apalai i iPhone.

Metotia 5: VKontakte

Le lauiloa agafesootai tautua e pei VKontakte mafai foi ona faʻaaogaina le avea ma mea faigaluega e faʻapipiʻi ai ata mai se komepiuta i se masini iOS.

Faʻaola VKontakte

  1. Alu mai le komepiuta i le VK service website. Alu i le itu tauagavale o le faamalama i le vaega "Ata". I le pito i luga taumatau kiliki i le ki Fatu tusi.
  2. Ulufale se igoa mo le album. A manaʻomia, faʻatulaga tulaga faʻalilolilo ina ia, mo se faʻataʻitaʻiga, o ata e naʻo oe. Kiliki le ki Fatu tusi.
  3. Filifili i le pito i luga taumatau "Faaopopo ata", ma faʻapipiʻi ia ata taua.
  4. Le taimi lava e faʻapipiʻi ata, e mafai ona amatalia VKontakte i luga o le iPhone. Alu i le vaega "Ata", i luga o le lau oe vaʻai o le a vaʻai i le tusiga tumaoti album faʻatasi ai ma ata faʻapipiʻi i luga.
  5. Ina ia faʻaolaina le ata i le masini, tatala i le atoatoa, filifili le faʻamau o le ki i le pito i luga taumatau, ona "Sefe i le mea puʻeata ata".

Faʻafetai i meafaigaluega vaega lona tolu, le tele o filifiliga mo le faʻauluina mai o ata i iPhone mai se komipiuta foliga mai. A i ai se manaia ma faigofie auala e le o aofia i totonu o le tusitusiga, faʻasoa atu i manatu.

Pin
Send
Share
Send